Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Konecne to mam. Meno som zadavala bez -ová a mi to nebralo 😤 skúsila som to najst cez oriezku a to, ze mala mat hlavna hrdinka ine povolanie. Len skoda, ze mi to nebralo bez toho -ova skor. Mohla som to mat davno hotove. Strateny cas.
@veronika342 ja takisto stale mi vyskakuju vsetky knihy co maju najmenej 6 dielov, takze neviem
Stačí len krstné meno mne zobralo bez prezviska
Dnes by som to bez vašich príspevkov nedala, ďakujem.
@veronika342 mne zobralo len meno🤷priezvisko som nedavala
@horvathova1010 Tak pre mňa vôbec nie ľahké, pretože tento žáner priam neznášam a okrem Pána Prsteňov nepoznám nič fantasy... No dobre, viem ešte, že existuje Harry Potter, Zaklínač a Hra o tróny, ale nič z toho som nečítala. Ale inak sa v tomto žánri neorientujem a úplne ma irituje, koľko dali tento rok tých fantasy kníh. A nemyslím len knihy, tak isto filmy s touto tématikou prepínam a nevyhľadávam.
@iwusik8 Nepoznám, nemám rada tento žáner, ale tvoja nápoveda super, skúšala som "dievčenské" farby anglicky a voilá, jedna z nich to bola 😀
@iwusik8 Presne tak som išla, najprv Pink, Lila a bola to tá tretia farba - meno :D Knižku som ani neguglila, stačila mi táto super nápoveda a vlastne, ani nemám potrebu ju gugliť, keďže je to úplne mimo môjho knižného vkusu.
@darinkadadka No ale popravde, dnes mi nepomohli nápovedy ani o 12tej ani o 16tej, keď proste nepoznáš, tak nepoznáš... A áno, ani som sa nesnažila to gugliť, keďže kníh o drakoch je asi tak milión a nepoznám dej a postavy ani jednej. Tak som pozrela sem a pomohla mi hneď indícia, že sa tak povie "dievčenskej" farbe po anglicky. Takže som to rovno skúsila podľa toho a sadlo. Kebyže nie, tak asi áno, budim gugliť pierko, drak, pisárka a určite by mi to našlo, ale nechcelo sa mi tým prehrabávať, keďže som vedela, že toto fakt nepoznám.
@mima1608 ďakujem pomohlo 4
@iwusik8 ďakujem pomohlo
@miskaklei ďakujem krásne, toto mi veľmi pomohlo, hneď mi našlo knihu 😇
Tak konecne dnes nieco pre mna. Práve minulý týždeň som tú knihu Dočítala 😏
Tieto nápovedy sú parádne, ja som dnes dala bez pomoci koníka (aspoň raz😀) tie knihy sú vždy na Martinuse, aj podľa toho sa dá ľahšie nájsť...
紫色的 daj do prekladača do trdičnej čínštiny na slovenčinu a potom na angličtinu
@martina23210 😀
Tajný bonus velmi lahke
@jazulka úplne jednoduché
veru, na prvú šupu 🙂
po vcerajsku oddychovka 🙂
Konečne nejaká klasika dnes
Dnes tu dúfam nebude žiadna prosba o to, čo je tajný bonus. Lebo toto naozaj musí dať každá z nás 😉
No dnes veru veľmi ľahké 🙂
To čo bolo dnes 😁😁😁 strašne jednoduché
Ja som si dnes istá odpoveďou, 10krat som ju napísala a neberie mi to
@lienka175 ak chceš, napíš mi do správy čo si zadávala
@kikundela ani ja vôbec neviem mohli by ste mi prosim napisat do správy co to je

@10zabka
@veronika342
@mima1608 dneska som sa veru natrapila aj ja🙈