Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
11miska07 ďakujem pomohlo
@kittykat22 Haha, tak napr. ja mám analytickú prácu :D
Dnes opäť lahke náhodou som dala dve slova do google a hned prve naslo a aj sedelo 😁 tieto hadania su top
Dnes super.Autor,ktory sa dobre cita.Kto netusi,hladajte slovenskeho autora.
Dnes ľahké, prvý tip...
dnes stačil jeden pohľad - je to slovenský autor a stačí sa zamerať na číslo na dverách
Konečne dnes moja srdcovka a žáner, ktorý vyhľadávam. Lahučké, skvelá nápoveda 🙂
Dnes ľahučké 🙂
Ľahké skvelá napoveda
Dnes super. Číslo na dverách je dobrá nápoveda.
tak to je skvele. Hladala som 30 minut nazov knihy na google v anglictine, aby som mala vacsi zaber 😂 zabrala som tak viete co ...
Ľudia, ja dnes po 2 x od začiatku bez tejto skupiny som to dala 🙂 a to som knihomoľ .)
Dneska to bola malina,kedze tohto autora zboznujem citat 😁
pietra ďakujem pomohlo
@uctovacik123 😁niekedy čím viac rozmýšľaš, tým horšie 🤣
Baby co je to knizny svet?
@kittykat22 miesto, kde sa odohráva príbeh.
@kate_cs kedze je knizny, prepokladam, ze nebude existovat 🤔
@kittykat22 knižný svet by mohol byť napríklad Rokfort, alebo Stredozem. Hľadá sa miesto.
@kate_cs MAM TOOOOO AAAAAAAH

Najvacsia napoveda je obrazok ktory je nakresleny vzadu na stene. Autorom je anglican a hladana kniha je 13.ta v serii
Dnes to bola sekundovka 🙂 hlada sa krajina,v ktorej zije pan Machala 🙂 nikto sme ju nevideli,ale niektori sme o nej uz citali 🙂
Ja sa dneska nechytam ani s napovedami ☹
Treba si uvedomiť co je vzadu na stene nakreslené a co na sebe nesie 🙂 keď dáte do Google, tak vám to nájde 🙂
A je to známa kniha ?
@yena13 toto je mega nápoveda 😂😂😂
Mám. 🙂
@miskasiska je potrebne vyrvorit jedno slovo z dvoch. Jedno urcuje planetu,kde zijeme a druhe slovo urcuje jej vlastnost,nieco v zmysle opaku gulata.

@dada2610 je to teraz v kinach, najnovsia cast, herecka je Renee Z