Aký je váš názor na lab diamanty?
Aký máte názor na lab/blood diamanty? Myslím si že každú chvíľu príde žiadosť o ruku, ale bojím sa, že priateľ bude chcieť ušetriť. Úprimne mám voči lab diamantov nejaký svoj názor a zaujíma ma ako to vidíte vy.
@anonym_2bc0ef partner je skvelý, sme spolu už dlho, o šťastné manželstvo sa nebojím 🙂
@anonym_autor nebojis? Chudak chlap. Uz teraz ho podcenujes.
@anonym_autor myslim si, ze kazdy chlap co dobre zaraba donesie zene snubný prsten s diamantom. Uprimne nepoznam žiadneho co nedoniesol. Na druhej strane, poznam takych co nemali peniaze alebo este za študentských čias, ked sa brali kamosky, tak mali nejake strieborné alebo ine lacnejsie, tesili sa tak isto. Prsten s diamantom alebo bez, fakticky je to jedno. Ide o napad, myšlienku, pocit, lasku. Dalslia vec, cim drahsi prsten s diamantom tym si skor rozmyslis, kde ho budes nosit. Napr. ja nosim snubak s obrúčkou ale ked ideme na dovolenku ostava doma. Kupat v mori sa s nim nebudem pre istotu. Mnoho kamosiek ho ma doma v trezore 🙈🙈 lebo maju hodnotu auta. No naco im taky 🤷♀️🤷♀️
Ked kamoska riesila snubak vravela,ze jej nezalezi na tom za kolko bude atd.. moj muz (vtedy edte frajer) jej vtedy na to pritakal.. ked ziadal o ruku asi o 2r neskor mna, dostala som snubak s 18 malymi diamantami a vtedy mi povedal k tomu : vzdy som vedel,ze ti kupim ozajstne diamanty.. podotykam ze nestal majland. Mam ho na ruke asi 10r a milujem ho,ALE prezila by som aj zirkony ( v obrucke mam zirkony a sama som si ich vyberala) No potesila ma ta jeho myslienka,ze ked “doslo na lamanie chleba” kupil tie deeeemanty:D

Ja osobne by som prirodny diamant nechcela z etickych dovodov.