Išli by ste na svadbu bez detí?
Ahojte išli by ste na svadbu kde nie sú pozvané vaše deti len vy? S tým že dieťa mladomanželov bude jedine dieťa prítomné na svadbe?
@anonym_autor samozrejme. Je to svadba mladomanželov, nie vaša rodinná oslava.
Ja si priznavam, ze som v tomto mierne mozno aj trosku viac na hlavu, ale nehanbim sa za to. Na svadbu by som bez nasho dietata a ani manzela nesla. Mozno aj zalezi na veku deti. Ja mam male dieta, rad tancuje. A ani si nechcem predstavit, tie jeho ocka ake by boli smutne, keby mu poviem, ze my ideme sa zabavit a tancovat na svadbu a ty nejdes. Takze aktualne bud vsetci traja, alebo svadba bez nas. Ani manzel by bezo mna nechcel ist na niekoho svadbu.
@anonym_6f9061 Chápem ale tak to malému dieťaťu musíš vešať na nos, že sa ideš zabávať, tancovať a neviem čo? Ja netvrdím, že máš klamať atď. ale proste poviem, že ideme s tatom von, postráži ťa babka, uloží ťa babka a uvidíme sa ráno...
@anonym_6f9061 Chápem ale tak to malému dieťaťu musíš vešať na nos, že sa ideš zabávať, tancovať a neviem čo? Ja netvrdím, že máš klamať atď. ale proste poviem, že ideme s tatom von, postráži ťa babka, uloží ťa babka a uvidíme sa ráno...
@earlgrey asi tak
@earlgrey Dakujem za radu. Ako som pisala my by sme nesli bez dietata sa zabavit na svadbu.
@nyusika tak to je sila, ale dnesne deti mozu proste vsetko, aby nemali traumu a co tam po nejakych mladomanzeloch, to je nepodstatne.
@la_dolce_vita podla mna to nie je o tom,aby nemali traumu. Je to o rodicoch co si myslia,ze ich deti su v kazdej situacii roztomile 🫣
Ja si priznavam, ze som v tomto mierne mozno aj trosku viac na hlavu, ale nehanbim sa za to. Na svadbu by som bez nasho dietata a ani manzela nesla. Mozno aj zalezi na veku deti. Ja mam male dieta, rad tancuje. A ani si nechcem predstavit, tie jeho ocka ake by boli smutne, keby mu poviem, ze my ideme sa zabavit a tancovat na svadbu a ty nejdes. Takze aktualne bud vsetci traja, alebo svadba bez nas. Ani manzel by bezo mna nechcel ist na niekoho svadbu.
@anonym_6f9061 a načo mu hovoríš ze ideš na svadbu sa zabaviť bez neho??? Jednoducho idete s ockom von a strazi ho babka/dedko alebo neviem kto. Ráno sa pekne uvidíte a on ti porozpráva, co robil večer. Bodka
@la_dolce_vita podla mna to nie je o tom,aby nemali traumu. Je to o rodicoch co si myslia,ze ich deti su v kazdej situacii roztomile 🫣
@petulda333 ano, moze byt plus plus ta nevychova. Tiez som to nedavno zazila na svadbe kamosky a podobne nevychovane dieta bolo oznacovane za takmer genialne.
@anonym_6f9061
spravny pristup.
aspom a zabavia ti ostatni hostia.
@nyusika Nevadi mi to 😄. Kazdy moze mat svoj nazor. My kludne nepojdeme bez dietata. Ale este nas na svadbu bez dietata ani nikto nezavolal. Vsade vzdy boli male deticky.
Nie,dieťa je súčasťou rodiny.Ak to niekto z príbuzných nerešpektuje,nezaslúži si môj obetovaný čas a výdavky na jeho svadbu
@anonym_6f9061 a načo mu hovoríš ze ideš na svadbu sa zabaviť bez neho??? Jednoducho idete s ockom von a strazi ho babka/dedko alebo neviem kto. Ráno sa pekne uvidíte a on ti porozpráva, co robil večer. Bodka
@lienka.7 Aj tebe dakujem za tu istu radu co bola pisana uz. Ale ako som pisala, ze my bez dietata na svadbu nepojdeme. Otazka je, isli by ste na svadbu bez deti? Moja odpoved- nie nesli. Nemusis mat potrebu menit moj nazor, ktory aj tak nezmenis.
Áno išla by som
@nyusika Nevadi mi to 😄. Kazdy moze mat svoj nazor. My kludne nepojdeme bez dietata. Ale este nas na svadbu bez dietata ani nikto nezavolal. Vsade vzdy boli male deticky.
@anonym_6f9061 ja som to myslela uprimne, nie ironicky. lebo maloktori rodic ma takuto sebareflexiu.
male deti su prostre niekedy "otravne", ja deti zboznujem...ale su situacie, ked je to prijemnejsie bez nich.
este na tej oficialnej casti OK - ale ked sa uz chcu dospeli zabavit, porozpravat...aj vypit, co si budeme klamat, je to prijemnejsie bez deti.
Isla a s radostou,dost,ze sa mi plandaju popod nohy doma tie moje,nebudem este na svadbe davat pozor na cudzie deti nech nan nestupim,ale ja cudzie deti rada nemam.Ale skor my vadia rodicia,ze deti vypustia a robte si co chcete ja sa bavim.Repekt k nicomu a nikomu nemaju ani na takej udalosti ako je obrad ci prvy tanec.
@earlgrey joj ale dnes nemozes dietatu take povedat, budes s babkou. hotovo🙈
2rocnemu na taku svadbu davas na vyber aj farbu ponoziek😂
@anonym_6f9061 ja som to myslela uprimne, nie ironicky. lebo maloktori rodic ma takuto sebareflexiu.
male deti su prostre niekedy "otravne", ja deti zboznujem...ale su situacie, ked je to prijemnejsie bez nich.
este na tej oficialnej casti OK - ale ked sa uz chcu dospeli zabavit, porozpravat...aj vypit, co si budeme klamat, je to prijemnejsie bez deti.
@nyusika Respektujem tvoj nazor. Moj je iny. Aj my s manzelom, ked sme mali svadbu (este sme nemali nase dieta vtedy) boli tam deticky a pre mna boli roztomile. Krasne vyobliekane, a behali, tancovali mne sa to pacilo. Ale ako som uz pisala, respektujem svadby bez deti. Ale my by sme nesli. To je moje prisposobenie sa takej svadbe neist na nu. Krasny den ti este zelam.
@nyusika na nasej sa napr nic take nestalo,nato kolko tam bolo deti. Tancovali,zabavali sa. No viem si to zivo predstavit,rodicia hrdi na deti 🤦Ale zas,nedavno sme boli na svadbe,mali sme aj deti. A ked mali mladi prvy tanec,tak za kazdym z nas chodili,aby sa nik nepriblizil k parketu,lebo budu mat dym a im ho rozfukame prec...toto mne zas prislo az smiesne. Mali xy poziadaviek. A z ten dym sa tam drzal dlho,dychat sa nedalo a po ich tanci sme vsetci vysli von...ja respektujem poziadavky ak niekam idem,ale niektori to prehanaju...
@petulda333 ale bola to ich svadba a oni to chceli mať s dymom bez detí ... čo je na tom??
@petulda333 ale bola to ich svadba a oni to chceli mať s dymom bez detí ... čo je na tom??
@biba_18 to nebolo,ze bez deti...deti tam mali 3 vo veku 6-9 cize dost velke nato,aby vedeli co sa smie,plus my by sme im nedovolili ist. Oni ale zakazali vsetkym hostom. Za kazdym jednotlivo sli a upozornili,ze mame len sediet,aby sme im dym nerozfukali...
@earlgrey joj ale dnes nemozes dietatu take povedat, budes s babkou. hotovo🙈
2rocnemu na taku svadbu davas na vyber aj farbu ponoziek😂
@earlgrey Dakujem za radu. Ako som pisala my by sme nesli bez dietata sa zabavit na svadbu.
@anonym_6f9061 Veď dobre, kebyže napíšeš, že bez dieťaťa by si nešla, v poriadku, veď to ti nikto neberie, nechoď, je to tvoje rozhodnutie. Ale napísať, že si nevieš predstaviť jeho smutné očká, kebyže mu povieš, že vy idete na svadbu, tancovať, baviť sa a jeho neberiete, je už iná vec. Ako som písala, malým deťom netreba na nos všetko vešať, čo nevida, to ich nebolí a netrápi. To je všetko, čo som tým chcela povedať.
@petulda333 Buď rada 😁 ja mám doma prísavku a riadnu pijavicu 😁 to aj na nákupy chodím tak, že prídem domov spotená jak špekáčka, lebo babka mi 10x medzi tým vyvoláva, lebo moja prísavka ma čaká pred dverami 😂 ale tak ja mám hypersenzitívne dieťa a aj iné "problémy"* riešime, takže je to trocha o inom.
@petulda333 Buď rada 😁 ja mám doma prísavku a riadnu pijavicu 😁 to aj na nákupy chodím tak, že prídem domov spotená jak špekáčka, lebo babka mi 10x medzi tým vyvoláva, lebo moja prísavka ma čaká pred dverami 😂 ale tak ja mám hypersenzitívne dieťa a aj iné "problémy"* riešime, takže je to trocha o inom.
@earlgrey aj moja je taka prisavka,ale k babke sa tesia a ja rada ich odovzdam a idem na nakup. Akurat mne vyvolava dcera vkuse 🤣 a tento rok zacala u babky aj spat,takze huraaa 😁
Keby som mala malé deti, nešla by som, prípadne by som išla len na obrad. Do cca 4 rokov nevedeli zaspať bezo mňa alebo muža, takže proste sme to nesilili. Teraz, keď sú väčší, by som v pohode išla. Boli sme na svadbe, kde bolo asi 25 detí a do cca desiatej to bola taká detská párty, ale mladomanželia s tým boli úplne ok, doteraz na to spomínajú, aká to tam bola sranda. A boli sme na svadbe, kde boli naše deti jediné a totálne sa nudili, takže vtedy by som aj privítala, keby mi ich mal kto postrážiť, aby tam nemuseli ísť, a nakoniec som ja aj tak s nimi odišla neskôr večer.
@colsami mam pocit,ze ona je urazena,ze dieta mladomanzelov ide a tie jej nie 🤭
@petulda333 ty si si dobre uletela😄 ja by som išla v pohode bez dieťaťa bola by som len rada že konečne vypnem trochu aj ja. Ale na svojej svadbe žiadne iné deti okrem svojho nechcem lebo bola som na svadbe s deťmi a mne sa to nepáčilo všade pobehovali, liezli nám popod nohy, stále na nich bolo treba dávať pozor, kričali no proste vyrušovalo ma to.
Isla by som len zagratulovat a na hostinu nesla. 5rocna by to prezila, ale mam aj babo, kt. kojim.
áno,áno,áááánooooi
tu všetky nadovšetko milujú svoje deti a úplne najviac keď ich nevidia
Išla, a ešte ako rada 🤣 nebravam ich (pokiaľ mame varovanie) ani keď sú pozvané. Idem sa zabaviť, nie naháňať deti momentálne 3 a 6r….to robím cele dni doma