icon

Koho pozvať na oslavu po svadbe?

1. mar 2026

Ahojte, idem robiť oslavu na chate na oslavu 35ky. Mám pozvaných kamarátov/kamarátky a nastala zaujímavá situácia, že sú skoro všetci single a jeden kamarát má manželku a 3 deti.
Bude to nevhodné, ak pozvem len toho kamaráta? Či ho treba pozvať aj s manželkou a naznačiť, že nech deti nechajú doma?

Dostávate pozvánku už vždy len pre pár/rodina po svadbe?

Strana
z2
anonym_4c9b89
1. mar 2026

U nás v rodine je to takto
- rodinné oslavy kde sa pozvú napríklad najlepší 2 kamaráti tak sa pozývajú aj s rodinou
- na oslavy špeciálne pre kamarátov partner ani deti nejdú
Lebo rodinná oslava kde je množstvo detí z rodiny je úplne iná oslava ako chata s kamošmi.

ljmmm
1. mar 2026

volala by som len jeho. je to vlastne stretko z vysky. tam deti absolutne nemaju co robit

betulinka1
1. mar 2026

@anonym_autor ja by som mu zavolala. Normalne Jožo chystam chatu, kde bude moja oslava. Prides so zenou? Mas kde nechat deti?

anonym_e11927
1. mar 2026

@anonym_autor Ja by som bez manžela nikam nešla. Ale deti mozu nechať doma.

anonym_7a76d6
2. mar 2026
@anonym_e11927

@anonym_autor Ja by som bez manžela nikam nešla. Ale deti mozu nechať doma.

@anonym_e11927 A takym ako ty sa zruti svet, ked si muz najde frajerku. Lebo vsetky vztahy zahodia kvoli muzovi. Tak vam treba.

cacianka
2. mar 2026
@anonym_autor

Všetci pozvaní na chatu sa poznáme lebo sme spolužiaci z VŠ. S ním sa stretávame pomerne často nakoľko sme všetci pracujúci v jednom odvetví a v jednom kraji, takže si podávame projekty a stretávame sa na káve/obede a pod ale na tieto "dlhšie stretávky" nejak nevyšiel od jeho svadby čas... Nič sexuálne za tým nie je, my sme odľud sorta, nikoho si nik nehľadá ani nič neočakáva. Preto sa vlastne aj tu pýtam, že čo je normálne, či ich pozvať spolu či nie. Nemám s tým skúsenosti kedže sme skoro všetci single a nik nás nechce 😎 😅

Jeho ženu všetci poznáme, boli sme tam na svadbe, kolaudačke, krste a pod ale to je tak všetko.

@anonym_autor je to tvoja oslava narodenín - so spolužiakmi, kamarátmi, kolegami. Takže pozvanie platí len pre neho. Nejde o rodinnú oslavu, pre tety, ujov, bratrancov, sesternice - čo je zamerané aj s partnermi a manželmi.
Jeho manželku by si mohla pozvať tiež, veď ste boli u nich na viacero akciách, a je to ich rozhodnutie či príde aj ona a či majú kde dať deti.

biba_18
2. mar 2026

rozmýšľam ako to už musí mať človek pomiešané v hlave, aby išiel s deťmi na oslavu 35, kde budú samé slobodné osoby. čo čaká že za oslavu to bude? 😏

anonym_0df667
2. mar 2026
@biba_18

@anonym_0df667 a akože čo by mala ona povedať? ja tiež nepoznám všetkých mužových kamošov a kamošky 😏

@biba_18 tak môj muž nema kamošky ktoré nepoznám ale keby mi povie vies čomidem na oslavu nezadanej kolegyni asi by som nebola nadšená ;).. za ďalšie svadba,kolaudačka,krst sú celkom také rodinné záležitosti kde sa stretli tak asi by nemal byť problém zvaolať ju.Už deti to je o inom.

biba_18
2. mar 2026

@anonym_0df667 ja s tým nemám problém, ako som písala. nie som mužov prívesok aby som poznala všetkých jeho kamošov… 🤷‍♀️ tak ako chodí na stretká zo strednej bezo mňa, je to pre mňa úplne to isté…

Strana
z2