icon

Na svadbu nechceme pozvať partnerov kamarátov, ktorých nepoznáme

24. nov 2025

Ahojte v priateľom mame v lete svadbu, finišujeme zoznam hostí obaja sme sa zhodli na tom ze nechceme pozvať +1 partnerov kamarátov ktorých nepoznáme/videli sme sa raz. Ja si z kamarátov pozivam len 3 kamošky všetky už vydate tam to beriem automaticky, priateľovych kamarátov co majú rodiny berieme tiež automaticky aj tých čo partnerky dlhšie poznáme...ale ma troch kamošov co nemaju stály vzťah, furt majú iné dievča a ja takých ľudí čo nepoznám na vlastnej svadbe nechcem ani snúbenec vlastne. Svadbu si platíme my a budeme mat 60 hostí, jeden kamarát to zobral v pohode tí dvaja tak ze no okey...neviem mam sa cítiť zle keď nechcem na vlastnej svadbe ľudí čo ani poriadne nepoznám ?

Strana
z5
sidicek
26. nov 2025

@anonym_autor my sme nepozyvali s priatelmi a zabavili sa

nyusika
26. nov 2025
@betulinka1

@nyusika preco nie? Na zabavu. U nas sa to normalne vola “pod okno”. Nam prisli susedia, kamosi. A bolo to super. Aj my sme tak isli kolegovi aj spolužiačke z Vs. Tiez presne nechceli riesit tolko ludi a platit za osobu.

@betulinka1 ved to je OK...ale nie tak, ze polovica paru oficialne a ich partnerky ako nejake chudiatka iba "na zabavu"
bud vsetci po veceri - alebo vsetci oficialne

anonym_12501d
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_fa16d8 nooo nie nechcem ľudí ktorých nepoznám 🙂 a ani ľudia z rodiny co niesme v kontakte nejdu🙂 normálna vec

@anonym_autor Tak potom naozaj nerozumiem, načo si zakladala túto tému, ked si už vopred bola rozhodnutá, že nepozvať tie partnerky je pre teba úplne normálna vec. Zjavne žiadne opačné argumenty čo tu odzneli, ťa nepresvedčili. Návrh pozvať všetky 3 páry od 20:00 je podľa mňa fajn, pozvať len tie priateľky na večer určite nie. Ak sú to naozaj dobrí kamaráti, radšej by som vyvinula snahu spraviť nejaké spoločné stretko, do leta času dosť, kde by ste sa s ich priateľkami zoznámili a možno by si zistila, že sú to fajn baby. Ak až takí dobrí kamaráti nie sú, tak ich vôbec nepozývajte a spravte potom po svadbe nejakú opekačku kde ich zavoláte a hotovo.

anonym_f236c0
26. nov 2025
@anonym_fa16d8

@anonym_f236c0
Hej uplne chore 😂 To som snad este nepocula. Ale tak ked su kamarati normalni vy…ú sa na ich svadbu a urobia si pekny program s partnerkami 👍

@anonym_fa16d8 my sme pozvali na svatbu aj partnerky. Spoznali sme sa tam a bolo super. Hlavne ze sa citili dobre a uzili si to. Takisto v buducnosti sa mozu konat rozne okruhliny, svatby, spolocne akcie....Asi by som sa radsej v riti videla, keby mna pozvali a ja ich koli kalkulovaniu nie...

autor
26. nov 2025

Juj ste sa rozčertili😁 majte pekne dni dievčence

anonym_25c8f9
27. nov 2025

My sme to takto mali a dohodli sme sa s kamarátmi, že na tú oficiálnu časť s prípitkom, večerou atď. pozývame len ich a po oficialitách, nech sa prídu partnerky pokojne zabaviť a ostali až do rána. V tom čase sa u nás takto chodievalo na svadby, že menej blízki kamoši prišli až po 22,00 a tancovali do rána. Niektorí mali na oficiálnej časti len rodinu a potom prišli všetci kamaráti, zadaní, nezadaní...kto ako chcel.

Strana
z5