Nemám koho pozvať na svadbu
Ahojte, môj priateľ začal hovoriť o svadbe a ja sa toho desím. On má väčšiu rodinu, chcú pozvať ujov, tety, sesternice, kamošov. Ja som už sirota, so sestrou nie som v kontakte už dlhšie roky, mám dve kamošky. Jedna ma 4 deti, pomerne malé za sebou a povedala, že by mi prišla max zagratulovať na obrad. Druhá kamoška by možno prišla s manželom, ale kvôli dlhodobým zdravotným problémom by tam bola max dve hodiny.Aj to závisí, aký bude mať deň. Moja širšia rodina, sestrenice, bratranci - nevidela som ich cez 30 rokov. De facto ja nemám koho pozvať. V práci mám jedného kolegu a jednu kolegyňu. Nie sme si nijako blízki, nekupujeme si ani darčeky, nestretávame sa v súkromí. Môj priateľ by tam pozval kolegov z práce, z minulej práce, kamošov z detstva, z klubu futbalového, no má toho kopec.
Ak by sa svadba konala pred 15 rokmi, bolo by to ešte inak.
Mal niekto z vás svadbu, kde nemal nikoho? Alebo že dvoch hostí?

@zuzubb007 ale takú svadbu chce aj môj priateľ, a samozrejme, aj ja som o takej snívala, len som nerátala pred rokmi s tým, že tam nebudem mať nikoho.
@anonym_autor nič sa nedeje, budete mať riadnu svadbu, ty si pozvi aspoň tie dve kamošky (aj keď sa zdrzia kratko), akurát budete na hostine sedieť všetci spolu,.. bola som na klasickej svadbe, asi 60 hostí...nevesta nemala nikoho, pretože bola cudzinka, jedináčik.. . Nerieš to a uži si svadbu.