Tiramisu na oslave narodenín 🍾
Pred 15 rokmi na 50tke ,presne velikanska misa ale sklenena, kludne si kazdy nabral velkou lyzicou. Nik nebol tak nemtavy, zeby sa v tom hrabal🙈
To ako sa dá naberať s pohárom? Ved ten pohár bude zapatlany aj z vonka.No fuj.
Toto musí byť nielenže neefektné, ale priam negustiózne
Za mňa nie. Najlepší je mix zakuskov, kde si každý vyberie podla chuti. V Tiramisu je alkohol a ja by som tym pádom bola bez zákusku na oslave. Či budú aj ine zakusky?
baby bezne vam casnik v Taliansku serviruje tiramisu nabrane lyzicou s plytkej misy ci "pekaca" alebo ho urobi ako show pred vami namoci piskoty,ulozi na tanierik, z vrecka alebo misky naleje krem a posype kakaom a jete neodlezane tiramisu.
Vyzera to horsie ako nabrate lyzicou z misy podnosu...
baby bezne vam casnik v Taliansku serviruje tiramisu nabrane lyzicou s plytkej misy ci "pekaca" alebo ho urobi ako show pred vami namoci piskoty,ulozi na tanierik, z vrecka alebo misky naleje krem a posype kakaom a jete neodlezane tiramisu.
Vyzera to horsie ako nabrate lyzicou z misy podnosu...
@natalka13 to je jasne, ze to je na efekt a nie je to naberane z obrovskej hlbokej misy, ale plytkeho pekaca alebo tacky.
Za mňa nie. Najlepší je mix zakuskov, kde si každý vyberie podla chuti. V Tiramisu je alkohol a ja by som tym pádom bola bez zákusku na oslave. Či budú aj ine zakusky?
@anonym_9bb3f0 tiez si myslim, ze vzhladom na obsah alkoholu a kavy toto nie je vhodne napriklad pre deti. A tiez nie je kazdy fanusik tiramisu, lepsi je candy bar s mixom zakuskov.
Je to super napad. pred nejakym casom to mala na svatbe Martina (profil "Furt v kuchyni", najdes si), akurat to mala v takej plochejsej mise. Vyzeralo to na 2 druhy, kavova a ovocna.
@katkazatka tiež nechápem, jasne píšem na 40 ku... 😃 Ale niektoré, komentáre úplne od veci...
@katkazatka veď autorka spomína v úvodnom príspevku "na oslavách alebo na svadbe"
@19ivet19 veď sama spomínaš svadbu v úvodnom príspevku! 🙄 až neskôr si dopísala že na 40ku. Odveci je akurát tak tvoj komentár.
@katkazatka veď autorka spomína v úvodnom príspevku "na oslavách alebo na svadbe"
@19ivet19 veď sama spomínaš svadbu v úvodnom príspevku! 🙄 až neskôr si dopísala že na 40ku. Odveci je akurát tak tvoj komentár.
@1sally12 ona to chce na 40. Ale pytala sa, ci to niekto mal na takychto spolocenskych udalostiach. Ona to nechce na svadbu.
Muž tak mali na vianočnom večierku tiramisu vianočný stromček - ale v pohárikoch a nikto nemusel nič krájať - tak mi to príde praktickejšie.
@1sally12 ci ma niekto reálnu skúsenosť na oslave alebo svadbe... Nikde nepíšem, že ja idem robiť svadbu... A chcem komentáre k veci... Ci niekto zažil, mal...nie kto nemal, a co si mysli..
za mna je to nechutné. Ja by som si z toho nabrať neišla. Na toto som hakliva. Ale keby je to uz vopred popoharikované, tak v pohode. Tiramisu mam rada.
@1sally12 ci ma niekto reálnu skúsenosť na oslave alebo svadbe... Nikde nepíšem, že ja idem robiť svadbu... A chcem komentáre k veci... Ci niekto zažil, mal...nie kto nemal, a co si mysli..
@19ivet19 My sme to mali na firemnom vianocnom vecierku - ale bol to zly napad - v mise ostalo asi 60% zakusku, ktory uz nikto nechcel. Vyzeralo to fakt hnusne a vsetci na to zhnusene pozerali. Viem, ze chces pocut hlavne nazor, ake je to fajn, ale podla mna to fajn nie je.
@natalka13 to je jasne, ze to je na efekt a nie je to naberane z obrovskej hlbokej misy, ale plytkeho pekaca alebo tacky.
@muchotrafka298 ved tu misu dala lebo nasla obrazok🙈, aj na tej oslave co som bola ja bola plytsia misa sklo a priemer okolo 80cm bolo to na efekt a pekne vyskladane. musi to byt dobre stuhnute nepremocene piskoty (take neznasam) aby sa dobre naberalo.
mozno aj h ygienickejsie ako nakrajane puncaky ktore kde kto tiez mohol mat uz v ruke.
pred 15rokmi to bol wauefekt v carde na Drazdiaku v Petrzke.
Je to super napad. pred nejakym casom to mala na svatbe Martina (profil "Furt v kuchyni", najdes si), akurat to mala v takej plochejsej mise. Vyzeralo to na 2 druhy, kavova a ovocna.
@vlada41 Pozerala som to na profile a ma tam fotku, ked si to skusala nabrat sama, ked to skusala a potom uz zo svadby 3 misy. Ani jedna fotka - ako to vyzeralo v skutocnosti naservirovane a ako vyzerali tie misy po na nabrati prvych kuskov. Asi preto, ze to nevyzeralo dobre. Autorka nech jej posle direkt spravu a spyta sa jej, ci bola s tym spokojna... ale podla mna nebolo - efektne iba ma fotku pred a potom sa to nedojedlo a vyhodilo. Kym nezjedene zakysky, pohare vies zo svadby/oslavy zobrat a este ich vyuzit
@muchotrafka298 ved tu misu dala lebo nasla obrazok🙈, aj na tej oslave co som bola ja bola plytsia misa sklo a priemer okolo 80cm bolo to na efekt a pekne vyskladane. musi to byt dobre stuhnute nepremocene piskoty (take neznasam) aby sa dobre naberalo.
mozno aj h ygienickejsie ako nakrajane puncaky ktore kde kto tiez mohol mat uz v ruke.
pred 15rokmi to bol wauefekt v carde na Drazdiaku v Petrzke.
@natalka13 my sme to takto mali na firemnej akcii ako pises, bola to velka misa, ale velmi plytka, mozno 5-7 cm to malo a z toho sa to krasne naberalo takou velkou lyzicou co je na omacky. A bolo to v pohode, lebo sa to pekne "odkrajovalo". Ved mne je jasne,ze to je ilustracna foto, len zrovna nie stastne zvolena.
@anonym_bcc763 bude to 40 ka v novembri☺️
@19ivet19 super, to je skvelé spestrenie, netradičné servírovanie 👍
Mne sa to náhodou veľmi páči, kľudne ísť naberačkou naberať do tých poharov. Originálny nápad, ale neviem prečo tu niektori splietajú o svadbe.
@katkazatka Splietaju svadbu, lebko je spomenuta v uvodnom prispevku. Ak niekto necita vsetky komentare napr. ten kde autorka pise ze ide o jej 40tku, tak jasne ze riesia aj svadbu.

Bola som na svadbe, kde bola svadobna torta tirumusu. Bohužiaľ casnicky to vôbec nevedeli krájať, krajali to ako nejakú normalnu tortu na trojuholniky, ktoré boli tak malé, ze ked to hodili na tanier, vyzeralo to strašne, ako nejake zvysky jedla nedojedeneho. Co bola skoda, lebo tiramisu bola úžasná.