Anna alebo Viktória? Výber mena pre dievčatko.
Čakáme opäť dievčatko a rozhodujeme sa medzi Aničkou a Viktóriou. Prvá dcéra je Alžbeta. Úprimne oboje mená sa mi páčia rovnako.🙂
Anna
Vikina mikina...urcite Anna z tychto
@janinah vzdy som tá považovala za inteligentnú ženu. Ale tento koment je za mňa úplne že mimo. Každé meno sa dá zbastacit, ale že toto napíše dospela zena 🤦♀️ moju spolužiačku Annu volali spolužiaci gumová Anča a???? Deti sa učia inteligencii od rodičov. Anna je tiež pekne meno.
@anonym_autor Obe mená sú až príliš časté na to, aby sa mi nejaké z nich mohlo páčiť, pričom mi ani neznejú dobre, celkovo sa mi nepáčia. Skús popremýšľať aj nad inými peknými menami, v našom kalendári čaká takých ešte hromada ☺️.
@janinah vzdy som tá považovala za inteligentnú ženu. Ale tento koment je za mňa úplne že mimo. Každé meno sa dá zbastacit, ale že toto napíše dospela zena 🤦♀️ moju spolužiačku Annu volali spolužiaci gumová Anča a???? Deti sa učia inteligencii od rodičov. Anna je tiež pekne meno.
@lucia147852 prepanakraľa nech uz napisem cokolvek vzdy niekomu nieco vadi....tie prispevkyy
,ze nepoznaju normalnu annu ani normalnu viktoriu su akoze superinteligentne,vsak? ...neber zivot tak važne...
PS inteligencii sa naucit neda,bud ju maš alebo nie
@anonym_autor Obe mená sú až príliš časté na to, aby sa mi nejaké z nich mohlo páčiť, pričom mi ani neznejú dobre, celkovo sa mi nepáčia. Skús popremýšľať aj nad inými peknými menami, v našom kalendári čaká takých ešte hromada ☺️.
@anonym_fef84a Kalendár sme si pozreli spredu zozadu niekoľkokrát a tieto 2 mená sa nám páčili najviac. Ledva sme sa zhodli na týchto dvoch, kedže manžel je na mená pedant. Keď sa ti ani jedno nepáči, tak načo tento zbytočný komentár?😊
@anonym_autor Za mňa Viktória, krásne, kráľovské meno. V mojom okolí je už dosť veľa Aničiek, ale malá Viktória ani jedna. Mne sa páči aj keď ju už ako slečnu volajú Vika, pekné, dospelé oslovenie.
Ja mam Viktoriu, od mala som vedela, ze ak raz budem mat dievcatko, bude sa tak volat a to v tej dobe, ked som bola mala, to bolo meno praticky nepouzivane, zabudnute...ked by som mala dalsie dievcatko, dala by som Alzbetu. Obe krasne, kralovske mena 🙂

Anna podla mna je krajsie 🙂