Čo poviete na náš užší výber mien?
Pre dievčatko:
1. Liara
2. Timea
3. Aria
Pre chlapčeka:
1. Teodor
2. Aaron
3. Tobias
Mne napr Liara evokuje Kiaru, takže podľa mňa dosť často sa budú pýtať, či dobre počuli.... Ja by som z tých 3 vybrala Timeu. Je to také normálne meno, medzinárodné zároveň a nemám z nej pocit (ako z ostatných dvoch), že mamička silou mocou chcela dať meno, aké ešte nikto nestretlo.
Samozrejme, je to iba môj názor, ale však na to si sa pýtala ☺️
Pri tých chlapčenských ako vyššie uviedli, Aaron budete stále vysvetľovať, že je to s dvomi A, ostatné 2 sú v pohode, aj keď mne sa extra nepáčia, možno zvukovo sa mi Tobias viac hodí k priezvisku.
Boze uz neviete co by ste za mena vybrali aby ste sa cez ne odlisili...Timea a Tobias jedine.
Mne sa to Anna Parzer ako bolo niekde hore spomenute brutalne paci. Sedi to dokonalo... a chlapec 🤔 Samuel / Sebastian Parzer? Neviem no, priezvisko mas komplikovanejsie, meno by som volila taketo jednoduchsie na vyslovnost. Ale Tvoja volba 😊
Ariu si spájam s Game of Thrones. Tam mi to pasovalo. Z uvedených by som svojmu dieťaťa dala iba Tobias.
Z toho co tu zaznelo sa mne najviac paci Anna Parzer. Krasne ciste. Liara sa zle vyslovuje, kedze nasleduju dve samohlasky, to "L" je tam zle pocut.

@laral18 vieš ,že to vysvetluješ zbytočne