Ako skracujete meno Alica?
Ahojte, tie co ste Alice, alebo mate dcerky s tymto menom, ako ich doma skratene volate? Mne sa to meno paci samo o sebe, ale predsa len aj pri malych detickach sa zvyknu mena skracovat, zjemnovat...napada ma len Alicka, Alic, Ali.
Mám známu čo ma malú Alicu a pride mi velmi zlaté keď ju volame Alicka alebo Ali, ale základné meno Alica je na mňa tvrde.
Ale tak keď si to zoberieme podla mňa úplne stačia 3 varianty mena. Základná: Alica, zdrobnelina: Alicka, prezyvka: Ali
Ahoj, my máme Alicku a voláme ju presne ako si napísala Ali a Alic 🙂
U nas jednu pani Alicu volaju vsetci Licka
Mam dceru alicu a volame ju ali a alicka
Ali vacsinou
Ked tak nad tym uvazujem, je to asi aj fajn,ze nie je vela variant skratiek. Ali, ci Alicka, Alic/s..s tym som v pohode aj ja. A pre dospelu zenu Alica, alebo pripadne Ali. Inak asi vacsina mien, ktore nekoncia na -ka, -ia su podla mna svojim sposobom tvrde. Pytam sa aj preto, ze prave v mojom okoli ziadna Alica nie je. Cize nemam ani ziadnu dobru,ci zlu skusenost s menom,ze bt mi evokovala nejake predstsvy o niekom 😁. Jedine Alica v krajine zazrakov 😅.
Alica, Alicka, Ali, v Poľsku je to Ala. 🙂
Alica je pekné meno. Volala by som ju Ali
mám známu Alicu a hovoria jej " Elís"
@andi80 no len ja uz mam doma jednu Eli/Elis 😁, teda Elišku..cize Alica bude Ali..Eli a Ali 🙈😅
za mňa je alica tak krasne meno že je skoda ho skracovať..ja mať dcéru s takým menom urcite ju volam alice (elis)
Zavoláte na jednu a prídu obidve 😅
aj aj som mala dcérenku Alicku a volali sme ju Ali alebo Alicka.A stara mama ju volala Lucinka.
Ala

mám známu Alicu a hovoria jej " Elís"