Ako vybrať ideálne meno pre chlapčeka?
Mne sa asi žiadne nepáči. Už sa bojím, že syn bude bez mena 😥 aké sa vám páčia ?
Mám dvoch,Erik a Tibor. Kolega je Michal Marek, máme ešte Timoteja, páčia sa mi mená Richard,Tadeáš, Tomáš,Filip 🙂
Budes mat Olivera.🙂
Alebo Stevo? Stefan je pekne.
@karajazviny mne tiež, ale manžel nesúhlasí 😂
ja mam Davidka a este sa mi paci meno Adam ,Dominik , Patrik
@len_nig ja som si priala Huga k Oliverovi...manžel najskôr ani počuť, tak som mu dala na výber, že či radšej Eliáš (inak to sa ani mne moc nepozdávalo 😁) a raz dva s Hugom súhlasil 😁
Fakt ziadne? Mozno potom sa odrazit od priezviska.
Alebo inicialy.
Potom ci skor klasicke alebo “zahranicne”.
Ja som mojim vybrala Zachariáš a Jonáš.
Tak keď sa ti páči Teo, ale nie Teodor, čo tak Matteo? Toho môžete volať aj Teo aj Maty aj Mateo. Inak sa mi páči Lukas/Lucas, Viktor, Daniel, Matias, Tobias aj napríklad Robin je zaujímavé a neokukané.
Všetky tieto mená vieš zapísať v krátkej forme. Poznám Nikolaja aj Nikolasa a inak ako Niko im nehovoria.
@kristiii Ale Teo aj Leo jej v pohode zapíšu. Ja som s deťmi veľa a poznám aj Lea aj Tea a majú to normálne v RL v tejto forme. Ja som tak dávala pre dcéru meno, skrátené, dalo sa, lebo v zahraničí sa používa aj v takej krátkej forme.
@dzadyna pekné meno
Matej, Michal, Adam, Dávid, Gabriel...
My sme zas nevedeli vybrat pre dievca 😃😃 syn je Tobiáš ❤️
Ani mne sa nepacilo žiadne, syn dostal meno až po porode a to som išla ešte aj na vyvolávanie, lebo sa 10 dni prenášal. Medzi narodeninami a meninami má rozdiel menej ako tyzden. Čo uz
@tramtada31 moj ma rozdiel 2dni 😂 tak to dopadne ked som mala jedine meno vybrate uz niekolko rokov.
Emil
@anna_anicka83 ale ja viem, že jej zapíšu aj verziu Teo, však ich mám na okolí plno, ale mne sa viac páči meno Matteo a toho vraj tiež zvyknú volať Teo. Preto som jej dala aj taký tip 😉.
Adrián.,Martin.,Roman .,Janko🙂
Tak a máme tu . Bude to chlapec😂😂😂😂😂😂
Moji synovia sú Kristián a Marek. 🙂
@kristian24 a keď bol Marek menší ako mu povedať zdrobneninou? 😀 🙂
@kikusenka1 tak super 🤣🤣🤣 môžete premýšľať aj vy 😀😀 gratulujem
Adam
Marek je zdrobneninou Mareček. Alebo aj Marko môže byť
@romanadam1626 ďakujem 💙
@autor anoo ďakujem 😂😂😂 ako fakt tie chlapenske mena sú strašne a zahraničné nechcem. Môžem rozmýšľat😂😂😂😂
Damián ♥️
@marienka1989 aj ja mám Pavla 🥰

@len_nig ja si nemôžem pomôcť, mne k Arturovi ide len Hugo 🙂