icon

Dievčenské meno podobné menu Timea

14. mar 2021

Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀

lucka_ke
14. mar 2021

Karin - Karinka, Ina, Inka
a Kristína? Tina/Tinka/Kika

musula
14. mar 2021

Michaela,Mária, Olívia, Šarlota, Esterka, Nela,Ela

anickaaa6aaa
14. mar 2021

Nechápem preco hľadáš ako dievča volat. Myslim skratkou. Vsak ak je Karin tak ju tak volaj. Nie žiadna Kaja.. Kajka a pod. A tiez nerozumiem trendu ladit ku sebe mena. Myslim súrodencov.. Načo?

nika82
14. mar 2021

Jasminka, Sophia, Gabriela, Lenka, Karolína, Adelka, Stella, Eliana

0silvia0
14. mar 2021

Daj Terezu, teraz ma toto meno utlm...

adamadent
14. mar 2021

Keby som vyberala meno dnes dám Emily, Linda alebo Beáta. Záleží aj od priezviska.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
saxana000
14. mar 2021

K Timejke Tamarku

zuvelyn
14. mar 2021

Zuzana, neexistuje krajsie meno 😅 ak druhe bude dievča bude sa volať po mne 😅

julia2018
14. mar 2021

Ja mám kamošky, sestry a volajú sa Tatiana a Timea. Pasuje to k sebe

autor
Autor odpoveď zmazal
hettinka
Autor odpoveď zmazal
frndza
Autor odpoveď zmazal
frndza
14. mar 2021

Nedávno som pozerala film kde hlavná hrdinka bola Karolína a volali ju Karo

deanka123
14. mar 2021

Votriem sa aj ja, a čo tak Deana? Je to neobvyklé meno, nemá ho každý dokonca sa stretávam aj z reakciami odkiaľ moji rodičia na také meno prisli 😂 skratky máš napr. Dea, Deanka, Deuš, Dei, Dejka :D

ckatka
14. mar 2021

Ved si pozri rozšírený kalendár (svetový). Možno tam nájdeš to pravé.
My sme takto hľadali chlapčenské. Strašne som chcela aby nemalo interpunkciu, znelo viac menej slovensky ale zároveň nebolo na Slovensku otrepané. A hodilo sa k priezvisku. Nakoniec sme našli v írskom kalendári a mame Dorana. Voláme ho Doro, Dorko a mne to teda príde úplne krásne "slovenské" aj keď nie je.
Co sa týka dievčenských...ja som rovnako za tie "medzinárodné" mena a varianty...aby jej každý vedel menom povedať a nepotvorili jej meno ak bude v zahraničnej firme robiť. A nech sa píše a číta rovnako a nemusí spelovat meno furt....Alica, Dana, Anabela, Paula, Agnes, Viola, Nora....Pre mňa su krásne Kataríny, moja dcera by bola Katka alebo Agatka.
Povedz si to niekoľkokrát spolu s priezviskom. Ci to nebude kravina uši drasajuca

julie19
14. mar 2021

My mame Kristínu, voláme ju Kika, Kikuška, Tina, Tinka.. ako kto 😅

frndza
14. mar 2021

@deanka123 Spolužiačka má Deanu a druhú Leonu 🙂

luna116
14. mar 2021

Mileva

deanka123
14. mar 2021

@frndza jej vážne? Ja sa strašne málo stretavam s tým meno a keď už tak sa z toho teším že niesom jediná Deana 😂

lopka1313
14. mar 2021

Karolina nie, tie mam v okoli aspon 4 v mladom veku do skolky, to urcite nebude sama v triede s takym menom... Ja som Štefánia (meniny 07.08), co tak teda Števka? je to pekne meno a na rozdiel od muzskej podoby ho ma len malo dievcat (inak neviem ako, my sme sa v triede na gymku ocitli 3 Stevky v jednej triede :D Pred nami ziadna, po nas dlho ziadna :D ) Alebo pozri mena ake sa pouzivali za cias nasich starych mam, tie su dnes menej pouzivane

michellemary
14. mar 2021

Ešte mi napadlo, kamoška má Leu, tú tiež poznám len túto jednu...

rooberta
14. mar 2021

Vanda, Olívia, Zoja

makova333
14. mar 2021

Autorka: na T- Terezka a na K- Katarína

danieli
14. mar 2021

Timea a Tilia

rooberta
14. mar 2021

Kaia

stanzi
14. mar 2021

Ja osobne by som sa riadila tym, ake meno sa paci vam dvom, a nerozmyslala nad tym ako ju kto bude volat alebo ci take meno nebude mat polovica triedy 🙂 Ono polovica z tych mien co ti tu baby napisali je teraz dost popularnych (Mia, Sofia, Karolina, Linda, Adela, Nela, Ela)...Ak ti to ozaj tak vadi, tak daj “klasicke” meno ako Katarina, Zuzana, Barbora, alebo potom nieco naozaj netradicne ako Mileva, Leona a pod.
Mne by bolo jedno ci je to-ktore meno teraz popularne alebo nie, o desat rokov bude zas popularne nieco ine 🙂 A vyberat nasilu co najnezvycajnejsie meno nie je podla mna tiez bohvieco, dieta moze svoje meno potom cely zivot neznasat...

pribinak
14. mar 2021

Tak daj meno po sebe alebo po mužovi.

saganka
14. mar 2021

Karla, Tiana ... a muz co take navrhuje?