Je meno Iris veľký výstrelok?
Pekný deň všetkým.
S mužom sa nevieme absolútne zhodnúť na mene pre dievčatko, máme úplne odlišný vkus jednoducho. Avšak, cca pred mesiacom sme sa dopracovali k menu Iris a hneď sa nám obom zapáčilo. No predsa len, je to také nezvyčajné meno a mňa by zaujímal názor nezainteresovaných - nie je to podľa vás taký výstrelok, že by sa dievčatku s takým menom smiali? Alebo máte osobnú skúsenosť s týmto menom? Za každý názor budem rada.
Je to krásne meno, netradičné ale veľmi sa mi páči ☺️
Prijemna zmena,moze byt.
Vôbec to nie je výstrelok, práve naopak, je to krásne meno. Za mňa je u nás výstrelok Šeherezáda, Sandokan a podobe 🙈
Ja kebyže cakam teraz dievča volá sa Marína ....strašne sa mi zapáčilo to meno.....ale čakám chlapčeka 😊 Ináč IRIS je zaujímavé a netradičné meno,ale za mňa je v pohode
Iris - krásne meno, ešte krajší význam (dúha 🌈), keď ste sa obaja zhodli absolútne by som neriešila iných. Mne sa od nepamäti páčila Auróra (samozrejme staršia generácia vystrel z aurory 😂🤣) a k tom som chcela Iris (opakujem sa nádherný význam). Len to uz bol mix 2 nezvyčajných mien a ešte aj samé r 🙄..takže Iris som vypustila 😔 a mam aurušku,auričku,aurušenku,auruľku 🥰 trošku som odbočila, ale mena sa drž znie krásne, nebude ho mať každé 10te dieťa (aj keď sa už stáva bežnejším),názor iných ťa zaujímať nemusí (dcera ma spolužiaka siriusa a jeho sestra je calista)a meno s krajším významom (okrem Auróra 😁) podľa mňa nenájdeš 🥰
Podľa mňa pekne meno 😉 a to ze je nezvyčajné ta nemusí trápiť ved sú aj oveľa odvážnejšie ako Ariel,Esmeralda,Angelika,Mahuliena,Kleopatra,Rosalinda...myslím, že dnes už doba pokrocila a moderné mená ako Nathan, Marína, Teo,Leo,Emily sú úplne v norme
@acrobaleno presne tak.. záleží na priezvisku
Krásne meno 🤩 paci sa mi kvôli piesní od Goo Goo Dolls- Iris 🤌💗
@acrobaleno 😂🤣 ako prečo? Takže kto ma tradičné priezvisko je odkázaný na meno anča maňa Jana dana...?? Mne osobne sa tento nazor nepáči .alebo opačne,pokial by bol manžel muhamed,xiyong atd tak sa už dieťa nemôže byť Anna, Mária...? Ale samozrejme koľko ľudí toľko názorov ✌🏻
Iris je kazde druhe pohrebnictvo
Krasne meno! ❤
Mne sa pacilo vzdy ale v jednej telenovele sa tak volala sluzka odvtedy ho nechcem😂
@acrobaleno keď sa vydá za niekoho zo zahraničia aj tak bude mať iné priezvisko.. Tak ako keď sa môže vydať aj za Jana Halusku a teraz môže mať zahraničné priezvisko... To je riadna kravina takto zamýšľať.
Autorke k jej otázke - krásne meno, kľudne daj aké sa ti páči. Nie je hanlivé to je podľa mňa jediná prekážka
Vies, ze vzdy budu ludia, ktorym sa ta ista vec ci meno, ci ty, ci cokolvek na svete bude pacit a ludia, ktorym sa to pacit nebude. To ako sa clovek k danemu nazorovo postavi vypoveda predovsetkym o nom, nie o danej "veci". Niekomu to moze nieco alebo niekoho neprijemneho asociovat a bum, negativny nazor je na svete. Je to uplne normalne a uplne v poriadku. Ak ste s muzom nasli meno, ktore rezonuje prijemne s vami oboma, verim, ze je to to prave meno pre vase dietatko🙂❤.
Podla mna pekne meno. Kludne..
U nás máme pohrebné služby IRIS preto by som v našom malom meste nepochodila s týmto menom. A možno aj preto ma odrádza.
Vôbec nie, je krásne ❤️
Mala som kolegynu Iris a v pohode, prisli mi to zaujimave meno.
Ja mám dvojičky....Lucku a Natku....Niekde som sa dozvedela, že mená by mala vyberať hlavne matka .....lebo cíti, aké deti sa jej narodia. Myslím, či živáň...alebo introvert. Samozrejme sme mená vyberali obaja. Lucku vybral muž a Natku ja.Sedia im na ich povahy úplne presne.
@rachel36a presne som šla napísať ze Iris boli kedysi kondómy.. Bývalá kolegyňa vždy snívala ze keď bude mať raz dcéru bude to Iris, to boli ešte tie časy keď v obchodoch boli aj tieto Irisy.... No nakoniec bola dohoda ze prve meno vyberie manžel.. A bola dcéra Natálka 😂😂😂 druhé vyberala ona, no už to bol syn.
Je to úplne v pohode a je krásne 😍 Ja som ho mala v zálohe, keby bolo druhé dievča, hoci mužovi sa až tak nepáčilo, ale on by zmenil názor 🤣 Navyše sa mi veľmi páči aj vyslovované anglicky ako "ajris" 😊
Krásne meno, moja známa ho dala tiež svojej dcérke.
Ak Vás oboch nadchlo, je to jasné. 🌹
poznam jednu 🙂
znama bola Irena, ale vsetci jej hovorili Iris ❤️ bola to uzasna zena. Keby neviem jej skutocne meno, tak si dodnes myslim, ze sa volala skutocne Iris 🙂
Velmi pekne meno!
Áno neváhaj❤️krásne meno...my sme mali vybratu Ladu....len no mám dvoch chalanov🤪

Mňa kamarátky prezývajú Iris 😁 neviem ani z čoho to vzniklo. Som Erika. Ale tak som si na to zvykla, paci sa mi to 😊 Za mňa ano👍