Ktoré z mien Lia, Lea alebo Mia sa vám páči najviac?
Ktoré z týchto dievčenských mien sa vám páči najviac, príp. ako by ste ho zdrobnili (Miuška, Leuška, Lianka)?
My sme na zaciatku tehu vybrali meno Lea lebo je pekne a medzinarodne, napokon cakame chlapceka 🙂
Lea nieee😔 Lia alebo Mia a ked budete mat dalsie tak sa to ktomu bude hodit jed a lia druha mia 😁
Lea 🙂
Alebo daj radšej štefánia alebo jozefína, aby tu niekoho nahodou neporantalo že sa ti pačia moderne mená z roka 2020 a nie z roku pána
Mia je už strašne otrepané. Najskôr kamoška pomenovala svoju čivavu Mia a potom sa rodili všade samé Mie, takže mne sa to vôbec nepáčilo. Páčia sa mi mená, ktoré nemá každé piate dieťa. Lea sa tiež už často používa, ale je pekné. Tak ja vyberám Lia.
Mia je princezna z knih :D skor lea
@lily14 " ja chcem dať Mia...po mamke Márii...... prepáč, ale to si ozaj myslíš alebo si myslíš, že niekto si bude myslieť, že si pomenovala dcéru po svojej mame???? Ak jej chceš vzdať úctu, svojej mame, tak ju pomenuj Mária. Ak ju pomenuješ Mia, tak netrep a neklam samú seba, že si ju pomenovala po mame.
pokial sa dobre pamätam, tak v rebricku mien za roky 2018 a 2019 , viedli stale mena Emma a Nina . V nasom okoli nepoznam dalsiu Miu , ale to je len nahoda 🙂. No ked som davala to meno, tak matrikarka nevedela ako sa to pise 🙂 a doteraz mam odlozene mestske noviny , kde je v zozname novonarodenych deti , moja dcera zapisana ako MIJA.
Osobne by som nedehonestovala nikoho , len preto, ze ma meno, ktore sa mne osobne nepaci.
@katarinka89 aj ja rozmýšľam nad Mia...ako ju ešte voláte? Kamoška Mimi...
My máme Leu, voláme ju Lea, zriedkakedy Lejka. Ona sama neznáša keď ju oslovia Leuška
My máme Miu, voláme ju všelijak najčastejšie Mia, Miuša, Miuška, Mijuna.. chceli sme Miu aby sa hodila k našim menám, my sme Michal a Michaela ale po mne som jej meno nechcela dávať
Mám sestru 12r. ta sa volá Lea a ju voláme Lea, Leuša, Leuška, Lejda, Lejka🙂
@77daniela77 pori, ja mam 40 uz prec a na ZSke chodili do vyssieho rocnika aj Lea a aj Liana. Exotickejsie posobila skor Linda, lebo vtedy bezal ten madarsky serial ... ty si asi etalon tolerancie ...
@katarinka89 😂
Davate detom blbe mena a pitom sa cudujete ze sa im smeju,vsak vy sami ste na vine😂Nech sa vam potom za to podakuju😝
@77daniela77 daj si pauzu, daj si kitkat.

@ukulela Uz si si asi dala ked mi tak radis😂
Z tychto troch je najkrajsie, podla mojho nazoru, Lea. Ked chces kratke a take, ktore menej davaju rodicia detom, este mi napadli tieto dve...Gréta, Zoja.
@77daniela77 Otazka bola ktore z tychto (troch) mien sa Vam pacia najviac...a nie ci sa Vam pacia tieto mena.

@monikakralik ale hlavné je, aby sme tie naše "zvieratká" ľúbili 😍