Páči sa vám meno Jana a Janka?
Páči sa vám meno Jana, Janka?
Mám k tomu nenu averziu, ale len preto, že poznám asi štyri Jany, ktoré vôbec nemusím. Je to nepochybne náhoda, ale proste mám to takto.
Ja mam mamu Janku a sestru Janu, takze mne sa paci. A tiez mi pride lepsie ako niektore mena, co teraz ficia.
Páči. Moja mama je Janka...
Nie
Áno
Neutrálne meno
Nie
Tiež mám averzeiu, hneď ma napadne teta Janka, ktorá stále došla na nezvanú návštevu, vypýtala si niečo pod zub( aspoň 2chody ) a ani alkoholom nepohrdla
Nie. Asimilacia - panovacne a namyslene
Mne sa tieto tradičné mená páčia ... neviem, čo je to dnes za trend, dcéra v škôlke spolužiak Kevin Haluška, teraz v škole v triede Jessica Kapustová ... chúďatá deti ... Jana/Janka je pekné tradičné meno, za mňa 👍
Krásne nežné jemné meno.
@dzulli1980 súhlasím že tie kombinácie sú niekedy hrozne.
Ale zas Jan, Janík je krásne menom to mi vôbec nevadí 🤗
Niežeby sa mi nepáčilo ale vždy som chcela dať meno aké nikto nemá. Keď som chodila do školy, taká Janka, Zuzka Katka bola v každom druhom dome, v každej triede ich bolo, pritom je toľko mien. Ale iným s páčiť nemusí ak sa páči Vám.
Poznam ich velmi vela, v 70-tych rokoch bolo popularne. Ale to nic neznamena, ze ja by som toto meno nedala, pretoze tie Jany, ktore som stretla neboli uplne hviezdy a mam s tym menom spojene neprijemne asociacie. Respektujem ho a kazdy si moze dat dietatu take meno, ako sa mu paci.
Páči. Jednoduché, nadčasové a teraz aj zaujímavé.
áno, za mňa jedno z najkrajších slovenských dievčenských mien.
pohode meno. Isto krajšie ako tie zahraničné.
@anjelicek26 aké meno ste potom dali ?
@jarkove tak mame chlapceka, Bruno Gabriel.
Áno, za celú školskú kariéru som mala až jednu menovkynu v triede až na výške, inak nie. Stokrát lepšie ako Emy, Lei, Zoje, Zoe, ktorých je teraz príliš veľa.
nie
Pre mňa také neutrálne, znie pekne. Keď sa ti páči, tak ho daj, nenechaj sa odradiť.
Nie
Nie
@simona20201309 asimilácia?
@ankare asimilácia
lat. – prispôsobovanie (si), pripodobňovanie (sa), prispôsobovanie sa až postupné splynutie.
Spájanie si mena s osobami menom Janka
Paci
Pekné meno,mne sa páči keď sa ľudia rozhodnú o zachovanie slovenských mien
Také neutrálne, ani pekné, ani škaredé. Ja som Janka.

Mne sa páči