Poraďte moderné mená pre bábätká ❤️
Ahojte 🙂 prosím poradte mi pekné dievčenské i chlapčenské mená 🙏🏻 Nepoznám velmi tie novšie :/ Dakujem 😘
Sa musim smiat na niekt. komentoch, ved predsa take je moderne meno aku prave davaju v TV telenovelu. Emir, Kemal, Seherezada... 😂😂😂
staci si pozriet rozsireny kalendar mien 🙂
Ja mám staršiu dcéru Luciu (25r.),Sarah (12r.)
Ja mam Elizabeth a Emily
@ditta33 ja mám Alexa 😍
Chlapček sa mi páči František, Kryštof, Karol. dievčatko Dária, Helena 🙂 ale mužovi sa nepáčia tak máme chlapca Sebastiána a dievčatko chce manžel Tamaru.
My máme dievča, volá sa Dária u nás netypické, ale mnoho športovkyň má také meno a dokonca sa aj jednej panej zapáčilo a nakoniec má vnučku s rovnakým menom 😊 Mať ďalšie dievčatko tak vyberám medzi Luna a Aurora (priezvisko bez ová
My mame doma Dianu💜💜 a Patrika💙💙
Naša bobuľka sa volá Tea 🙂
@jarhal neviem prečo by mali byť tie "zahraničné" mená výnimočné. Myslím, že sú už tieto mená také, že sa vyskytujú bežne dokonca častejšie ako tie tradičné slovenské. A tak isto ako je každého vec dať si meno aké chce, tak má každý právo na svoj názor. Keď sa tie mená niekomu nepáčia tak na tom nič nie je. Navyše sa podľa mňa vôbec nehodia k našim priezviskám. Môj názor, dúfam, že ma "neukameňujete",
@marionete aaale preco by som ta ukameňovala ? To je tvoj pohľad .tvoj názor .ten nikomu neberiem mne je srdečne jedno ake mena dávajú ja som v tom tolerantná .. nie je to moje dieťa tak kevin atd Sandokan atd to jedno avšak myslím že skoro každý si v určitom obdobi povie ich preco mi dali take meno ..či Peter či Amy .pekny den
My mame Simona a Charlotte a cakame Stellu
My máme Kiaru a Tamiu
Pre chlapca sme mali vybraté meno Natanel
@tinuska31 Mne sa to meno tiež veľmi páčilo. Kto by chcel exotiku, tak Theodor. Páči sa mi, že ho môžete volať aj Teo.

@kejty2406 ozaj? My sme ešte nikde nepočuli toto meno, teda nestretli sa s ním a zapáčilo sa nám hneď. Moja 90 ročná babka doteraz nevie prekusit, ako sme my, katolíci, mohli dat decku ruské meno 😂😂😂😂