Ako zvládnuť prácu a malé deti bez pomoci?
Náš život je jedno ponáhľanie do školských zatiadení a z neho. Ako matky zvládate prácu a malé deti? Všetky matky idú kľudne a my sa stále ponáhľame. Som na deti sama, denne padám na ústa. Mám pocit úplného zlyhania ako matka.
@anonym_autor kde sú tvoji rodičia, súrodenci, svokrovci, manžel? Nikde nikto? S nikým nič?
@anonym_3b68e9 Príklad moji rodičia žijú ďaleko, súrodencov nemám som jedináčik, svokrovci nemajú záujem o vnúčatá povedali že ony svoje už vychovali,manzel pracuje celé dni, tak som sa musela zariadiť sama. Nie každá má výpomoc z každej strany.
@anonym_autor moj chodi do zahraničia a aj s jednou mam toho dost
Náhle ochorela mama "ostala" mne lebo súrodenci maju rodiny
Niekedy ani neviem aký je deň ale nemyslím si ze som zlyhala
Aké máš velke deti?
@anonym_autor kde sú tvoji rodičia, súrodenci, svokrovci, manžel? Nikde nikto? S nikým nič?
@anonym_3b68e9 To, že ty máš za zadkom polku dediny, to neznamená, že to tak má každá. Bežne sú ženy samé na deti a s nikým nič. Takéto otázky od veci úplne.
@szam Áno, bežne keď niečoho je veľa a nezvladam to, zavolám normálne hocikoho z rodiny. S bratrancom ideme s babkou k lekárovi, ja idem s tetou k lekárovi, rodičia ku mne na záhradu, okná si so sestrami pomáhame umývať na domoch, deti povarujem cez prázdniny, zo škôlky vyberiem niekedy, babka vodí do školy ráno, bratia prídu betonovat, strýko niečo opraví, svokra uvarí, upečie, svokor opraví všetko a tak😊 normálna rodina
@anonym_3b68e9 Keď sú všetci žijúci, zdraví a bývajúci na jednej kope v jednej dedine, tak sa to asi dá.
@anonym_c743db starí rodičia majú tiež povinnosti voči vnúčatám, tak ako aj im bolo pomáhané. Len to sa dnes nenosí vo všetkých rodinách.
@anonym_autor Si ty nesvojpravna a rodicia ta nutili mat deti? Lebo jedinne v tomto pripade by mali stary rodicia povinnost voci vnucatam.
@anonym_autor Si ty nesvojpravna a rodicia ta nutili mat deti? Lebo jedinne v tomto pripade by mali stary rodicia povinnost voci vnucatam.
@andreatytler ďakujem za “podporu”. Niekto okrem teba ešte možno porozumel, že píšem hlavne o časových stresoch. Pýtala som ťa pomôcť? Prečo vlastne píšeš o nesvojprávnosti? Ide mi o celý systém ako a od akého času fungujú škôlky, MHD …
@andreatytler zablokovala by som ťa, ale nech všetci vidia čo si tu napísala. Tvoja vizitka.
@anonym_autor nezvladame
Kazdy den robim co viem a na komci dna aj tak mam pocit, ze som urobila malo

nič o nej neviete a zasa len útoky že prečo sa nevie postarať a ako to, že deti nezvláda. Mám v okolí veľa matiek a veľa z nich to nedáva. Je to neustály stres, nie každý to dá s prstom v nose. Podaktorým chýba empatia, zato egocentrické ste bohato. Ak nemáš okolo seba rodinu, čo by ti pomohla, musíš to nejako vydržať, kým budú väčšie. Pomohla by opatrovateľka ale ak si sama, zrejme nemáš toľko financií aby si si ju dovolila.