Balenie detí do školy v prírode - kufor alebo taška
Ahojte, do coho balite vase deti do skoly v prirode? Do kufra ci tasky? A aky velky kufor? Ten Mkovy sa mi zda velmi velky. Na 5 dni pojdu.
zavisi ci v lete alebo v zime, ci prvak alebo siedmak. Predsa len zimne oblecenie ma vacsi objem ako letne tricka a kratasy, Aj velkost riecka rozhoduje. A rozhodne kufor, nech to aspon po rovnom terene vie tahat za sebou.
zavisi ci v lete alebo v zime, ci prvak alebo siedmak. Predsa len zimne oblecenie ma vacsi objem ako letne tricka a kratasy, Aj velkost riecka rozhoduje. A rozhodne kufor, nech to aspon po rovnom terene vie tahat za sebou.
@viestta tretiak a v aprily pojdu.
55 litrový batoh na chrbát, s kufrom sa zle manipuluje
@anonym_autor moj mal kufor a ten maly do lietadla bol maly teda..mkovy bral.
Určite kufor na koliecka a maly ruksak na chrbát
S taškou sú len problemy a navyše decka to nevedia dobre naskladať
Iba nervy z toho budú
A odporucate teda kufor Mkovy akebo Skovy?
A odporucate teda kufor Mkovy akebo Skovy?
@anonym_autor môj má M veľkosť a síce väčšinou chodí cez leto na 7 dní tábor,ale málokedy sa mu dovnútra zmestia aj papuče náhradné tenisky, čiže ešte okrem kufra má ešte tašku na obuv+ blbosti na chrúmanie. Lyžiarsky mali tuším na 5 dní, ale tiež mal ešte zvlášť tašku okrem toho kufra.
vzhladom na to ze moja bali aj zupan . a prezlieka sa takmer stale tak mala stredny kufor - len topanky zabrali vela miesta .. plus batoh a tam mala sladkosti a a hry na cestu .. igelitku s jedlom na cestu a vodou ...
vzhladom na to ze moja bali aj zupan . a prezlieka sa takmer stale tak mala stredny kufor - len topanky zabrali vela miesta .. plus batoh a tam mala sladkosti a a hry na cestu .. igelitku s jedlom na cestu a vodou ...
@anonym_93e1c2 župan? Ved ju trochu usmerni...
Moj si vzdy bral Mkovy kufor 🙂
Za mňa určite kufor, neviem si ani predstavit také malé dieťa vliecť cestovnú tašku. Kufor na kolieskach je pre také dieťa praktickejší.
Pýtaš sa či taška alebo kufor? predstav si, že máš okolo 10 rokov. Čo by si chcela? Naťahovať sa s taškou alebo si ťahať kufor za sebou?
určite väčší kufor. U nás v apríli by bolo treba zabaliť všetko od plaviek po páperovú bundu 🙂
Tak u nas zvycajne idu od skoly az po ubytovanie autobusom = Mkovi kufor. Ruksak samozrejme potrebuje tiez (na vylety). Lepsie kufor s kolieskami ako tahat tasku. Ale teda ak mu tp nebude tazke, zmesti sa do toho tak na taske nic zle nje je. Taska ma vyhodu ze veci su lahsie dostupne.Dcera nosila na kratsie vylety a prespavacky cestovnu tasku dlho, myslim ze doteraz radsej nosi cestovnu tasku. Podla mnozstva veci a vahy by som sa rozhodla.
@anonym_93e1c2 župan? Ved ju trochu usmerni...
@janinah prečo je župan také zlo?Asi je z domu zvyknutá ho nosiť my ho tiež všetci nosíme.
@anonym_autor aj cestovná taška môže mať kolieska, ale kvôli väčšiemu prehľadu by som dala kufor.Na jar aj dve bundy, dvojo topánok drogéria my máme vždy tašky na prasknutie
@anonym_autor moj v com odisiel v tom aj dosiel 🤣🤣🤣 90% pobaleného bolo nepoužité. Mal M kufor, lebo ved aj teple, aj ked zmoknú a neviem co. Náhradná budna a uz mas plny kufor.
Kufor ten najmenší kabinovy + rubsak na výlety čo budú chodiť, aj tak bude chodiť v jedných teplákoch a dvoch tričkách 🤣
Tak my sme dostali aj zoznam, co zhruba zabalit a veru ledva sa jej to zmestilo do kufra strednej velkosti...Je velmi chuda, takze lahsie sa jej tahal kufor na kolieskach...
A teda, vacsinu veci nemala na sebe 😄 ale zas nevies ake bude pocasie, ci sa uspini...ja vzdy radsej viac akoby chybalo...

Ahoj, moja bola tiež na 5 dní, mala kufor, ten najmenší plus Reebok ruksak. Všetko sa jej vošlo. Z 15 detí malo len jedno cestovnú tašku, inak všetci kufre..