Do akých táborov dávate deti?
Ahojte, dávate deti do táborov? Do akých?
My doma zvažujeme, decká by aj šli, ale stále váhame. Budú s cudzími ľuďmi, a nie raz som čítala o obťažovaní detí v táboroch. Na druhej strane mám na tento konkrétny dobré recenzie, stále sa však neviem rozhodnúť..
Babylon, už druhý rok, dieťa mega spokojné.
Úchyl môže byť všade, v škole, ma krúžkoch, tréningoch.
Dieťa treba poučiť ako vyhodnotiť situáciu.
ja som ako dieta chodila do taborov, a neskor som robila animatorku. Ak deti chcu, urcite by som ich dala, a este aj ked su surodenci o to lepsie 🙂 Ked mas obavy, tak skus primestske tabory, kde odnesies rano dieta a poobede si ho vyzdvihnes 🙂
Dakujem...
@mirage my už tretí rok Wachumba, umelecký tábor, určite super príležitosť na tvorenie a rozvíjanie "umeleckej duše" sme veľmi spokojní
Moji chlapci 14 a 11 chodia kazdy rok uz pat rokov. Aj teraz su. Zakazdym idu niekde inde. Vzdy spokojnost. Bystra Tale, Helpa, Dedinky Mlynky, Krpacovo
@mirage tak asi preto mas taky despekt voci taborom a si opatrna, ked samu ta tabory neoslovili. Ja ako decko by som bola radsej 2 mesiace v jednej izbe zatvorena ako ist znova do tabora😁. Moja dcera isla prvy krat ako 13 rocna, do rodinneho tabora s poctom 12 deti a ide aj tento rok. Do organizovaneho by nesla, ale tento je vynimka😊
A neznasala som, ked ma kazdy presviedcal, ze v tabore musi byt kazdemu super. No nie, nemusi, nie kazdy je taborovy typ...
moj ide 3x do tabora, je spokojny, sam chce ist. Podla mna je to super pre deti.
Určite Wachumba, tento rok až dva tábory (bicyklový a parkour)- 13 ročný chlapec
@baboobchod aj moj ide do parkour , 1.8 nastupuje, už sa nevie dockat 🙂
Kysak, Lipovce pri Presove, spokojnost..
Privazaju tam deti az od Martina.
@jantato tak sa tam uvidia 👍🏻😊
Fantazia, syn piaty rok, dcera stvrty. Obaja to tam zboznuju, najradsej by tam stravili cele leto.
Deti boli v tábore v Mestských lesoch Bratislava, strašne sa im páčilo. Domov doniesli vyrobené magnetky a čajové vrecúška, počas programu chodili na prechádzky do prírody a doma mi potom vysvetľovali, ako rozoznám stopy rôznych zvieratiek, takže úplne paráda
Pokiaľ viem tak začiatkom augusta má byť druhý turnus a určite odporúčam
syn bol 3x v dennom tábore a boli sme veľmi spokojní, našiel nových kamarátov. Mal som pocit, že moje dieťa je v bezpečí, že sa oňho starajú profesionálne. Veľká spokojnosť aj s bohatým programom, žiadne jednostranné zameranie. Animátori – prevažne dievčatá z LittleBerry https://littleberry.sk/ profesionálky :D

@mirage dcéra chodí od 5 rokov každé leto už 12 rokov 🙂 o obťažovaní viem len o Chachalande, ten samozrejme skončil, o inom kde by sa také veci diali neviem.