icon

Existujú tábory pre gurmánov s kvalitnou stravou?

22. júl 2025

Ženy existuje niečo ako letný tábor pre gurmánov? Mňa ide poraziť, keď počúvam svoje deti.
Ale aby som niekde začala, muž je kuchár, doma si dáme záležať na kvalitnej strave. V lete je sezóna, nič nestíhame, deťom sme zaplatili tábory. Od kedy sú v táboroch počúvam len o rozvarených cestovinách, suchej ryžy, presolenej polievke z bujónu, a múkou zahusťovaných omáčkach ju. A potom že sú hladné.
Nechcem menovať ani jeden denný či pobytový tábor, lebo sme ich vyberali podľa recenzií a odporúčania známych, len som zvedavá čo je to aj inde tak...

Strana
z2
diewcatqoo
22. júl 2025

Ja som presne kvoli tomu nedala dieta zatial do ziadneho tabora. Hladovalo by mi tam.

autor
22. júl 2025
@miriamzba

V x-bionic je strava síce pestrá, zjest sa dá, ale chutné to nie je, mäso tvrdé, ryža suchá, polievka bez chuti... mávajú tam v júli športové tábory pre deti, trenerky sú fajn, priestory dobre vybavené, ale na gurmánsku stravu treba ísť určite niekam inam.

@miriamzba ďakujem za názor ❤️

pralinka25
22. júl 2025

tak treba zit v realite. tvoj muz by siel robit kuchara na detske tabory? kazdy dobry kuchar robi v dobrej restauracii. co myslis kolko ich da na letnu sezonu vypoved aby islo varit do tabora?
no a s tym priplatenim
uz teraz stoja tabory okolo 400 eur. tolko klientely by asi nenahrabali co by si priplatila za spickoveho kuchara aby nejaky otvorili.
tak budu doma alebo privru nad stravou oci.

autor
22. júl 2025
@pralinka25

tak treba zit v realite. tvoj muz by siel robit kuchara na detske tabory? kazdy dobry kuchar robi v dobrej restauracii. co myslis kolko ich da na letnu sezonu vypoved aby islo varit do tabora?
no a s tym priplatenim
uz teraz stoja tabory okolo 400 eur. tolko klientely by asi nenahrabali co by si priplatila za spickoveho kuchara aby nejaky otvorili.
tak budu doma alebo privru nad stravou oci.

@pralinka25 tento konkrétny tábor stál viac a 400€ a musela som šoférovať do Tatier a späť, a v sobotu znova, nie je to za rohom. Sú v penzióne, kde sa dá ubytovať celoročne, na raňajky majú švédske stoly ale výber je biedny.. Čiže nejaký kuchár by tam mal byť celoročne.
Osobne by som piatačku nerada nechala samú s 2 mladšími súrodencami 8-10 hodín bez dozoru.

oceanahory
23. júl 2025
@katkaseiner

@oceanahory ďakujem krásne 😊

@katkaseiner Poslala som ti info do spravy 😉

iwesska
23. júl 2025

Moji boli na dennom tabore,jedlo si chvalili,videla som aj jedalnicek,islo o zdravsiu alternativu. Jedine,co im vadilo,ze porcie boli ako pre skolkarov. To je tak,ked chces mat dobre jedlo a nepusti ta rozpocet.

bosorkabb
23. júl 2025

Taký tábor neexistuje. Ono je to aj o peniazoch a kvalitnom kucharovi. Lenže taký do tábora nepôjde a to že vy to zaplatiť viete nič neznamená.
Ostatný klienti za to platiť nechcú.

katkaseiner
23. júl 2025
@anonym_autor

@pralinka25 tento konkrétny tábor stál viac a 400€ a musela som šoférovať do Tatier a späť, a v sobotu znova, nie je to za rohom. Sú v penzióne, kde sa dá ubytovať celoročne, na raňajky majú švédske stoly ale výber je biedny.. Čiže nejaký kuchár by tam mal byť celoročne.
Osobne by som piatačku nerada nechala samú s 2 mladšími súrodencami 8-10 hodín bez dozoru.

@anonym_autor mozem sa spytat kde v Tatrach? Moji boli v Krpačove a tiez rano švedske stoly (vraj vzdy na chlp rovnake) a potom viac zle ako dobre

autor
24. júl 2025
@katkaseiner

@anonym_autor mozem sa spytat kde v Tatrach? Moji boli v Krpačove a tiez rano švedske stoly (vraj vzdy na chlp rovnake) a potom viac zle ako dobre

@katkaseiner presne si trafila klinec po hlavičke, to boli dobré iba recenzie ale najhoršie skúsenosti

katkaseiner
25. júl 2025
@anonym_autor

@katkaseiner presne si trafila klinec po hlavičke, to boli dobré iba recenzie ale najhoršie skúsenosti

@anonym_autor my kazdy rok zo skoly dostaneme ich letak... uz cca minimalne 3 roky ma deti ukecavaju, ale teda len teraz boli prvykrat...

lienka.7
25. júl 2025

@anonym_autor môžete s mužom zorganizovať taky gurmansky. Len neviem, kto sa ti tam za 1000€ na týždeň prihlásiť. Detičky sú trosicku rozmaznané, ze?

anonym_5c0bd7
25. júl 2025

@anonym_autor napíšem to to takto. Môžeš dat 5 kuchárom uvariť paprikáš a o 4 povieš, že je to nechutne a zješ len ten od tvojho muža. A prečo? Lebo ste zvyknutí na jeho chute. Pritom tie 4 nemusia byť vôbec zle, ale vám proste nechutia. Inak neviem, naco si za deťmi chodila akoze do tábora? Si im tam nosila jest ci ako? A nechcem ta sklamať, aj na jedlo tvojho muža môže niekto iný povedať, že mu jednoducho nechuti hoci ty mu tu robíš teraz reklamu ako by bol priam michelinsky kuchár. Ci také nepripustas? Ono detičky nerozmazlovat a naučiť ich aj na inú stravu okrem tej vašej. Žiadny problém.

motherofflower
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor naša bola asi cez rovnakú agentúru, ale Vernár a jedlo si veľmi chválila. Napr. v porovnaní so školskou jedálňou.

autor
25. júl 2025
@anonym_5c0bd7

@anonym_autor napíšem to to takto. Môžeš dat 5 kuchárom uvariť paprikáš a o 4 povieš, že je to nechutne a zješ len ten od tvojho muža. A prečo? Lebo ste zvyknutí na jeho chute. Pritom tie 4 nemusia byť vôbec zle, ale vám proste nechutia. Inak neviem, naco si za deťmi chodila akoze do tábora? Si im tam nosila jest ci ako? A nechcem ta sklamať, aj na jedlo tvojho muža môže niekto iný povedať, že mu jednoducho nechuti hoci ty mu tu robíš teraz reklamu ako by bol priam michelinsky kuchár. Ci také nepripustas? Ono detičky nerozmazlovat a naučiť ich aj na inú stravu okrem tej vašej. Žiadny problém.

@lienka.7
@anonym_5c0bd7 to že rozvarené cestovinový alias spagetti alá blatto či ryža suchá ako piliny podľa mňa nechutia nikomu a nepovažuje to za.rozmaznanosť

autor
25. júl 2025
@anonym_5c0bd7

@anonym_5c0bd7 prosím ťa kde robím reklamu? Kde píšem a michelinskej reštaurácii?

Strana
z2