icon

Moje dieťa nechce ísť do tábora

23. jún 2025

Ahojte.
Viem ze je neskoro uz ale trz to na mna tak dolahlo ze moje dieta je asi jedine co nechce ist na ziadny tabor. Jeho spoluziaci sa tesia ze pojdu na rozne a nas nechce ist. Ma 8 rokov a ked sme sa ho spytali ze mu zaplatime tak naco a nechce ist ze on radsej doma bude.

Strana
z3
jazula
23. jún 2025

A ponúkli ste mu aj denný tábor, alebo len ten prespávací? Možno sa bojí toho týždňa mimo dom…
Ja som chodila ako decko do táborov s nadšením, ale pamätám si dodnes, že ten prvý som polovicu nocí preplakala…

mooonika1975
23. jún 2025

Moje dieťa ani jedno by v živote do tábora žiadneho nešlo . Predstáv si to dieťa, celý rok je v škole, klube, víkendy iba doma a potom keď sú prázdniny , ho chcú zase poslať preč. Ani sa nečudujem , že nechce

luliu
23. jún 2025

Áno, určite je jedine na svete...... Moje deti v živote neboli v tábore, ani deti mojich kolegýň a nič im nechýba.

maryetta
23. jún 2025

Tiez som v tabore nikdy nebola. Az neskor ako animatorka.
Mozno o rok-dva sa odvazi.
Celkovo ja co som chodila tak som mala v skupine deti 9-11 rocne a vzdy sa nasiel niekto kto isiel domov.

denkabemommy
23. jún 2025

Ja som ako dieťa do 10r nechcela chodiť na tábory, potom každý rok 😅. Je to okey, ak 8r dieťa chce byt ešte v bezpečnom domácom prostredí.

marianarem
23. jún 2025

Vies co nas raz v tomto veku rodicia do tabora dali, lebo chceli ist sami na dva tyzdne cestovat (co teraz ako mama uplne chapem 🙂 ). Ja ani sestra sme si to ktovieako neuzili. Nieze by tam bolo vyslovene zle, ale nejako nas to neoslovilo, navyse tam zle varili. Tak trochu sme rodicom zazlievali, ze isli cestovat po zahranici a nas dali tam. Niekolko dalsich rokoch sme na tabor vobec nechceli, nie je to pre kazdeho. Potom este na druhom stupni sme raz boli, ale z toho si pravdu povediac nic nepamatam, asi nie som taborovy typ 🙂

kvietok1233
23. jún 2025

Ak nechce nenut ho.

vandica
23. jún 2025

Môj má tiež 8 a tiež nikdy nebol, ani nejde a isto ani nepojde do tabora. Raz vlastne chcel ísť, išli tam jeho staršie sesternice robiť animatorky, len u nas je ten problém žeby tam nič nejedol.
Poznám xy deti ktoré nechodia do táborov.

oliali
23. jún 2025

Moji chodia len na denne tabory… podla mna to je taky kompromis pre dieta, cez den sa zabavi, vyskusa nove veci ale prespava doma 🤷‍♀️

oriesocek
23. jún 2025

moj syn nebol na ziadnom tabore, odmietal ist aj na denne aj na pobytove. dcery (aj ta 6 rocna) uz boli na par. aj tento rok idu na 1 denny a jeden pobytový. on chodil iba k starým rodicoma jemu to stacilo a nic ine nechcel.

kleopatra114
23. jún 2025

Fakt myslíš, že jediný ?😁

nika23t
23. jún 2025

Moje deti nikdy nechceli ísť do tábora. Ani denný, ani prespávaci. A ani mi nenapadlo sa trápiť kvôli tomu. Počas dňa boli pri babke, alebo doma s nami, koľko sa dalo. Neskôr už aj samé.

deedol
23. jún 2025

Nikdy som nebola a ani syn zatial nechce ist. Max denny by dal, keby musel, ale sam od seba nechce.

saxana000
23. jún 2025

Moja by na prespavaci tiez neisla.max k babke na vikend a v nedelu rano uz vola kedy pre nu prideme.bude mat 9 bola raz pred dvoma rokmi na dennom tanecnom.ten sa jej celkom pacil
Ale bolo to naozaj nudzove riesenie ako vykryt jeden prazdninovy tyzden.inac by som ju nedala.pocas roka odkedy chodi do skoly sme spolu tak malo ze sa normalne tesim na prazdniny ze budeme spolu.

ivik4
23. jún 2025

Dolahlo ? A vadi Ti to preco ? Ani ja som nechcela, dokonca som nechodila ani na ziadny kruzok. Na mamu nic nedolahlo. Ani na mna ze moje nejde

jaskolka
23. jún 2025

Ja som bola prvýkrát v tábore ako 20 ročná 😅.Bol to tábor pre dospelých, samozrejme. Dovtedy som ani do školy v prírode nerada chodila, neznášala som povinné spoločné aktivity, predstava,že musím hrať hry a behať za loptou,ma doslova ničila,v škole som to ešte zniesla,ale cez prázdniny? 🙈🙈🙈takže tvoje dieťa rozhodne nie je jediné,čo nechce ísť do tábora.
Má osem rokov, prečo ho tam chcete dať? Ak ide i to,že nemôže byť samo doma,skúste navrhnúť denný tábor, možno to ešte zvládne,s vedomím že večer pride domov. Ale fakt to nie je nič divné,že nechce ísť do tábora,nič nestratí.

gypsomilka
23. jún 2025
@mooonika1975

Moje dieťa ani jedno by v živote do tábora žiadneho nešlo . Predstáv si to dieťa, celý rok je v škole, klube, víkendy iba doma a potom keď sú prázdniny , ho chcú zase poslať preč. Ani sa nečudujem , že nechce

Moj tiez nikde nechce ist. Ani tento rok. Ja som tabory milovala. V buduci rok maju napr skolu v prirode a celkom sa obavam uz teraz toho co bude. Nechodi nani na kruzky.
@mooonika1975 celkom zdielam tvoj nazor. Ja poznam deti,spoluziaci mojho syna. Cely rok pendluju. Zo skoly ku babke dedkovi. Alebo 3x do tyzdna kruzky. Vecer chodia domov. Moj odhad rodicia ich vidia denne od tej 18tej kym nejdu spat. A cez leto chodia do tabora. Nieco denne nieco prespavacie. Viem ze je to narocne popri praci ale pride mi to fakt extrem ,ze dieta ani poriadne doma ani s rodicmi.

sense
23. jún 2025

Moja má 12 rokov a okrem povinného lyžiarskeho a teraz 5dnoveho cyklistického zo školy nikde nebola, lebo nechce a ja ju nenútil naco

oblecenie99
23. jún 2025

V žiadnom tábore som nikdy nebola ani ja, ani moja sestra. Dokonca som nechodila ani na krúžky, okrem tých, čo boli v škole. Vôbec mi to nechýbalo, nikdy nás tam netahalo. Ak prišla nejaká ponuka, odmietli sme. Ja som nechápala, prečo by som mala mať opäť drezúru, či nejaký táborovy režim a byť zatvorená s inými deckami na viac dní, keď mám konečne prázdniny a pokoj. Bola som v škole prírode, lyžiarskom raz a na triednych výletoch, ak boli.

mandzula
23. jún 2025

Respektuj jeho rozhodnutie a hlavne neporovnavaj, hlad na jeho potreby. Ja osobne by som dieta v takom veku do tabora ani nepustila. Dcera mala 14, ked bola prvykrat a po tom, co mi rozpravala, male dieta by som im veru nezverila.

elenka.k
23. jún 2025

ani moje nechodili a mali XY možnosť a nechceli

anjelicek26
23. jún 2025

Tak doma sam byt nemoze, davas ho tam predpokladam, lebo musis pracovat. Na vyber tabor denny alebo prespavaci, to si vybrat moze...moji chodia na 1-2 tabory rocne, vzdy v paroch ako surodenci, sami je to take blbe...

mimaapeto
23. jún 2025

dcéra chodí do denného od 6 rokov... v 6 mala jeden denný za leto ... minuly rok už bola v dvoch a tento rok už ide do troch... ona má hrozne rada výlety... tam sa len hrajú výlety majú každy deň... deti už pozna opakujú sa ... má ich roztrusene takže má čas aj na oddych doma... radšej bude v tábore ako so starkou doma.. a dovolenku potom máme aj spoločnú s manželom... ale leto je dlhé... ráno o 7.00 je už tam ( ona sama chce tak skoro ( a domov ju beriem o 15.00 keď končím v práci...

evcagabi
23. jún 2025

Ja som do taborov chodila a ked si to tak spatne premietam, mam len same negativne pocity aj ked viem, ze mi tam vtedy zle nebolo. S istotou viem, ze moje dieta do toho nebudem nutit

jamabe
23. jún 2025

Sú deti a deti. Moja chodi kazdy rok od 3. rocnika s nadšením. Jej napad, nemusela by. Ja som ako dieta nikdy na tabore nebola, za nic na svete som nechcela. Jedine raz na dennom. Potom uz nie. Az ako dospelá som viackrat pomáhala ako 1 z veducich 😁. Ked tvoj nechce, tak ho nenut. Alebo skus ten denny.

majamat
23. jún 2025

jedine na svete? ani moja dcera nikdy nechcela do tabora a ani ja so svojimi surodenci sme nikdy nechceli. jednej kamosky deti tiez nechodia, dalej kasmoky deti tiez nechodia.

kazdy chce nieco ine a ma ine prirority.

michellemary
23. jún 2025

Nie je nič horšie, ako dieťa, ktoré je v tábore z donútenia... Pre všetkých: pre neho, pre vedúcich, pre zvyšok detí.

nikola81
23. jún 2025

Moj ma 9 rokov, teraz bola jeho trieda v skole v prirode na tyzden a on nebol. Vobec nelutuje. Cez prazdniny kazdy rok chodi na 2 tyzdne do denneho tabora, tam sa mu paci.

ha_ha
23. jún 2025

Nie je jediné, môj syn bude mať 14 a v živote nebol na tábore. Lebo nechcel.

autor
23. jún 2025
@mooonika1975

@jazula
@mooonika1975 a co robia doma? Kedze u nas bohuzial dovolenka nehrozi 🫣

Strana
z3