Ako riešiť dilemu z práce?
Včera o 18:00
Ahojte baby, potrebujem poradiť. Môj podriadený spravil chybu. Vraj si už nepamätá, kto mu podal danú informáciu a on podľa toho konal. Problém sa z polovice vyriešil, kolega z iného oddelenia sa domnieva, že to bolo z jeho strany. On to dokázať nevie. Teraz to už stačí len dotiahnuť z našej strany dokonca.
Najprv som si myslela, že budem kryť svojho podriadeného, aj som mu to povedala ale rozležalo sa mi to v hlave.
Nepáči sa mi ,aby som mala klamať. Dnes šéf nebol v práci a v pondelok sa ma bude na to pýtať kvôli čomu sa to stalo,ako vyriešilo.. atď
Čo mám robiť? Ďakujem.
Predošlá
Strana
z2
anonym_cc6292
•
Včera o 23:22ako ty mozes byt nadriadena. nechapem.
Predošlá
Strana
z2

@anonym_autor veď to … pýtaš sa z cesty veci ako prečo by si Ty mala mať problémy, či máš kryť podriadeného a podobne. A veci ktoré by si sa mala sa nepytaš. Ty nesieš zodpovednosť za fungovanie ľudí ak si vedúca, čiže ak nikto “nevie” čo sa stalo ide to na Teba … Ak nemáš skúsenosti, skus požiadať o nejaké školenia alebo sa poraď so seniornejšim kolegom atď. Inak tu budeš každému vypisovať ako Ťa “nepochopil” … Podriadenemu jasne vysvetlit, že to bolo v jeho zodpovednosti a ak on raz odsúhlasil ( a dufam že aj podpísal) že niečo je spravené tak to platí. Ak sa pri procese zistí, že to spravené nieje - je to na jeho zodpovednosti. Jeho bájky otom čo mu kde kto povedal aby sa zbavil zodpovednosti ma nezaujímajú. Šefovi som Ti napísala v predchádzajúcom príspevku, čo máš povedať.
@anonym_fb750c kde som sa pýtala či ho mám kryť?
Ktoré veci som sa akože nepýtala a mala pýtať?