Šéfka a etika na pracovisku. Ako sa to skončilo?
Šefka ma poučala o bontone , chovani na premiovej urovni , chcela ma vyhodit za neumytu šalku v sklade, za nespravne ucesané vlasy . V pondelok nechala po sebe o💩 záchod tak som ju poprosila aby to prisla po sebe umyt. Prišla a umyla😂👍bonton a etiketa. Na kazdu svinu voda vre a krasny vikend vsetkym.
Preco ma niekto potrebu toto rozoberat na verejnom fore?
Prizemne radosti jednoduchych ludi.
myslím že si si zarobila na zaručený vyhadzov
A mne sa na tebe páči , že napriek tomu , že na tebe hľadá banálne chyby , našla si odvahu jej ukázať , aké je sama prasa 👏🏻
A mne sa na tebe páči , že napriek tomu , že na tebe hľadá banálne chyby , našla si odvahu jej ukázať , aké je sama prasa 👏🏻
@lenka.25 skus mať takého zamestnanca co ho upozornis na dve veci a robí z toho haló cez celý internet a určite nie len internet, nehovoriac o prehnanych reakciách,
musí byt radosť v reále s nou pracovať a komunikovať 😅sa čudujem sefke, že vážne už ju nevyhodila a tak isto autorka tam ostáva aj napriek tomu ako údajne trpí
@lenka.25 Ďakujem Ti🥰👍 Na to som čakala od januara👍 prestat sa nechavat ponizovat od osoby ktora chodi s totalne mastnymi vlasmi, neupravena , nenalicena, v teplakoch. Ponizuje ludi nie len mna .
Ja viem ze ostatne hrdinky v diskusii by to neze vycistili ale vylizali jazykom cely zasraty zachod a to doslova cely . Poslala som jej aj foto.
@anonym_autor no neviem, ktorá je väčšia:
NEdáma
či autorka, alebo jej šéfka
@elenka.k Ake pozicaj take vrat. 🙂
@anonym_autor fu , téda ty si 😅
ja by som nemala odvahu - asi
@elenka.k vieš čo ja som ratala s tym že ma vyhodia hned. Ale pravy opak prisla v pohode a isla umyvat s tym ze bol tu s nou vecer este instalater… 😂👍jasne o 22:00 .. ale stalo mi to za to lebo je strasne arogantna
@lenka.25 skus mať takého zamestnanca co ho upozornis na dve veci a robí z toho haló cez celý internet a určite nie len internet, nehovoriac o prehnanych reakciách,
musí byt radosť v reále s nou pracovať a komunikovať 😅sa čudujem sefke, že vážne už ju nevyhodila a tak isto autorka tam ostáva aj napriek tomu ako údajne trpí
@anonym_36449b ja len reagujem na to , čo je napísané . Nevieme ako to skutočne bolo . Ale leby ma nadriadený dodzubaval ešte aj za účes , tak áno , ja Jo pošlem do riti odovzdám služobne veci a cau . Ale ja nerobim v regióne , kde si neviem nájsť prácu. , ani nie som samozivitelka , ani by môj život nijako neovplyvnil výpadok peňazí zo dňa na deň . Takze k tomuto sa vyjadrovať , že tam autorka napriek takémuto správaniu ostáva sa vyjadrovať nebudem .
@anonym_autor mňa by fakt, ale fakt zaujímalo, kde pracuješ, nemyslím, názov zamestnávateľa,ani mesto, ale či si napríklad predavačka, skladníčka, učiteľka, špediterka, čašníčka, kuchárka, referentka, administratíva, zdravotná sestra, opatrovateľka lebo čo. Ďakujem za odpoveď. Oceňujem tvoju odvahu.
a určite ženská s mastnými vlasmi niekoho buzeruje za zlý účes? 😏
alebo čo sú to tie nesprávne učesané vlasy? akože zákazníčke zle učesané?
a určite ženská s mastnými vlasmi niekoho buzeruje za zlý účes? 😏
alebo čo sú to tie nesprávne učesané vlasy? akože zákazníčke zle učesané?
@biba_18 Ona je velmi arogantna zena a ked som rano prisla do prace a vedela som ze vecer tu bola sama okamzite som jej posielala spravu. Ona presne to co ocakava od druhych sama nerobi. Chodi rozhajdakana , mastne dlhe vlasy … v praci nemozem nosit rozpustene vlasy len upravene na cesticku v drdole . Nemozem si licit obocie , mihalnice , len lahky makeup a ziadne nechty len nakratko …. Potrebujem este 2 mesiace vydrzat a odchadzam aj celkovo zo sk. Ostane tu sama. Ona ma vela aktivit je tu len na buzeraciu. Len neviem kto ti vydrzi s takymi podmienkami a platom 1000€
@biba_18 Ona je velmi arogantna zena a ked som rano prisla do prace a vedela som ze vecer tu bola sama okamzite som jej posielala spravu. Ona presne to co ocakava od druhych sama nerobi. Chodi rozhajdakana , mastne dlhe vlasy … v praci nemozem nosit rozpustene vlasy len upravene na cesticku v drdole . Nemozem si licit obocie , mihalnice , len lahky makeup a ziadne nechty len nakratko …. Potrebujem este 2 mesiace vydrzat a odchadzam aj celkovo zo sk. Ostane tu sama. Ona ma vela aktivit je tu len na buzeraciu. Len neviem kto ti vydrzi s takymi podmienkami a platom 1000€
@anonym_autor robíš predavačku?
Uz viem, ty si tá čo posielala aj na ňu aj inšpektorát práce lebo ti nedovolila sedieť počas pracovnej doby.
Je to call centrum neviem ako to tu napisat.
Predaj / administrativa ?…Mame delene sektory v istych jazykoch. Boli sme 3 na španielskom ale druha to vzdala a brigadnicka tiez…
dakujeme za oznam,ze u vas na pracovisku robia prasata ... naozaj mi to dalo vela a moj vikend bude ovela lepsi po tejto skutocnosti

Mňa by na tvojom mieste viac skrelo
Ze sa musíš tešiť a skodoradostnit z takej veci ,miesto toho aby si odišla