Vzťah s kolegom ničí moju psychiku. Čo robiť?
Ahojte, potrebujem počuť nezávislý názor, pretože už sama neviem, čo si o tom myslieť.
Ide o môjho kolegu, ku ktorému som si vytvorila city. Posledné mesiace sa ku mne správa spôsobom, ktorý ma psychicky veľmi ničí. Keď sa pohádame alebo nie je niečo podľa neho, zvykne ma ignorovať, prípadne ma zablokuje bez akéhokoľvek vysvetlenia. Povedal mi aj veľmi zraňujúce veci, napríklad , aby som mu dala pokoj alebo ma vulgárne poslal preč.Raz som sa smiala s inym kolegom tak mi povedala doslova ponizujuco ze ci som aj jemu nastavila .Komentuje moje oblecenie. Ponizuje ma. Nechce aby som mala obleceny vystrih ani kratke saty
Jeden deň sa ku mne správa normálne alebo milo a na druhý deň je chladný, odmeraný a tvári sa, akoby som mu prekážala. Kvôli tomu som neustále v strese, veľa plačem a som psychicky úplne na dne. Začínam pochybovať sama o sebe a premýšľam, či naozaj robím niečo také zlé, alebo je takéto správanie voči mne jednoducho neprimerané.
Chcem sa spýtať ľudí, ktorí sa na to vedia pozrieť nezaujato. Príde vám takéto správanie normálne? Ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Mali ste niekedy podobnú skúsenosť?
@anonym_autor a pomer ste už ukončili?
@minenkaa nie neukoncili.Vsetko mu vadi
Chápem, že si single, takže sa ešte nič nedeje a už také extempore robieva. Čítam, že ste mali už pomer. Tak aj kvôli tomu a hlavne kvôli tomu si okrem iného "myslí", že si akoby už Jeho. A dovoľuje si. Manipuluje s citmi. Daj tomu Koniec. Nepozdáva sa mi to. Teraz by ste sa mali najviac ľubiť a nie toto hm. Mal by ťa tešiť a nie opak.
Ty si zaslúžiš aby sa takto hnusne k tebe správal
@anonym_7fe438 preco si to akoze zasluzim?
@anonym_7fe438 Oznamovacia veta či otáznik na konci?
@anonym_autor lebo to dovolíš. Normálna pricetna žena by to dávno celé ukončila ale ty drzis. Asi sa ti to páči
@anonym_autor lebo to dovolíš. Normálna pricetna žena by to dávno celé ukončila ale ty drzis. Asi sa ti to páči
@anonym_7fe438 Ak by sa jej to páčilo, tak by z toho nebola na dne. Sú tam aj city, okolnosti, už určité väzby. Ale áno, treba to dať naporiadok. Veď aj preto Autorka založila tento príspevok, aby sme sa na to nezaujate pozreli. A áno, máš pravdu. NAčo sa nechávať týrať od iných. Nie sú manželia, nie sú deti ešte, tak to treba poriešiť bum bac. A potom sa citovo dať opäť dokopy.
@anonym_autor a on je zenaty alebo je v inom vztahu?
Krátka odpoveď - Nie nepríde mi to normálne. Správa sa ako narcis, manipulátor, žiarlivec a ešte je to aj vulgárny hulvát.
Podľa popisu mate vzťah len v práci
Takže vôbec netravite spolu súkromny čas
Prečo
Smer psychológ, čo najskôr. Začni si vážiť samú seba.
@thereisabear Strasne ma to nici, kontroluje mi este aj na hodinke kedy som zaspala. porovnava to so spravami ked mu vecer pisem ze idem spat a ked je na hodinke napriklad cas az hodinu neskori zacne ma obvinovat ze som nesla spat, isto som nieco robila alebo si s niekym pisala
@thereisabear Strasne ma to nici, kontroluje mi este aj na hodinke kedy som zaspala. porovnava to so spravami ked mu vecer pisem ze idem spat a ked je na hodinke napriklad cas az hodinu neskori zacne ma obvinovat ze som nesla spat, isto som nieco robila alebo si s niekym pisala
@anonym_autor ako dlho mieniš zostávať s ním vo "vzťahu" ?
@anonym_autor to vo svojom veku nepoznas psychopata z kilometra🚩🚩🚩 nechaj sa trtk0m deptat a nieco si vyved, lebo take nestastie, taky teror, taky osud... A pritom stacilo okamzite zmenit robotu a nechat hovado s otvorenou tlamou... Ak 0ravda nerobis "niekde v brusseli"...
@anonym_autor
Rozchod. Okamžite, lebo skončíš na psychiatrii!
@anonym_autor choď s tým za šéfom. Počkaj ty s ním stále spíš aj keď ťa stále uráža??
@anonym_autor toxický človek, odstrihnúť ho, otvorene, jasne a rázne mu to povedať. A ak je treba, aj zmeniť prácu.
Pre teba je takéto spravanie v poriadku? Je pre teba normalne sa cítiť s chlapom ako handra a nechať si ublizovat? Je pre teba v poriadku že sa k tebe muž chová ako k chudere bez sebavedomia a hrdosti? Nestačí ti že ťa ničí psychicky? Chces si pockat až sa zrútis narobí ti problemy v robote príde na fyzické násilie? Alebo na vážnu chorobu s toho stresu? Chces takto stráviť celý život? V obavách kontrolovaná ponizovana ? Toto je pre teba ten pravy vzťah? Par otázok na zamyslenie. Ja odpoveď nepotrebujem. Ty sa skús zamyslieť.
@anonym_autor a neskôr ťa zmláti. Psychopat kontrolór manipulátor ktorý ťa používa a nenávidí ženy. Čo mu nebráni samozrejme ich používať na sex. Dobre sa na tebe baví ako so sebou necháš zametať a citi sa ako niekto. Pritom je to zakomplexovaný trápny trtko ktorý netuší nič o tom ako vyzerá láska blízkosť vzťah a boji sa že ta jeho krehká skrupinka praskne a každý uvidi aky je chudák. Len buď opatrná takýto ťa berie ako svoj majetok príslušenstvo doklad aký je úžasný keď sa začneš brániť pocíti že sa chces odstrihnúť a už nad tebou nemá moc moze byť zlý nasilny a moze ti ublížiť alebo ti robiť problémy. S takýmto človekom nie si v bezpeci
Čistý psychopat, ten ťa totálne zničí ak nezakročíš hneď nebudeš vedieť čo je realita, nezmení sa nikdy je súci na psychiatriu, neskôr ti strelí facku a pokračovať snáď nemusim
Čistý psychopat, ten ťa totálne zničí ak nezakročíš hneď nebudeš vedieť čo je realita, nezmení sa nikdy je súci na psychiatriu, neskôr ti strelí facku a pokračovať snáď nemusim
@zuzubb007 myslim si ze ma uz znicil uplne.
Zajdi k Psychologovi - ked sa musis pytat ci je to normalne a co mas robit .to myslim vazne .
Normalna zena sa rozide a hotovo .

rozisla by som sa s nim . a ak by ma atakoval v prci -zmenila by som aj pracu-a do buducna -nezacinaj si s nikym od koho sa pripadne nevies uplne zablokovat