icon

Aj vaši muži pozerajú po iných ženách?

22. jún 2025

Mam 44r, trocha som pribrala, nosim vel.40. Dnes sme boli s muzom v nakup.centre a tam same 18ky s push upkami a holymi zadkami. Muz na nich isiel oci nechat, pritom viem, ze sa mu pacim a lubi ma, ale mam pred menzesom a strasne ma to vytacalo. Poznate to? Aaaaach..

Strana
z3
madeincssr
22. jún 2025

Ty nikdy nekuknes za peknym fesakom? Leto je leto no...

jozeffezoj
22. jún 2025

Stačí si pozrieť Česko Slovensko má talent, co tam robia porotkyňa a ženy v hľadisku keď tam pride striptér...

Jedna vec je pozrieť a druhá...
To ze to robí okato je jeho nedôslednosť

andrejka1974
22. jún 2025

Samozrejme však chceš povedať , že sa nepozriem na pekného chlapa ja sa rada pozriem ešte sa s mužom doberáte a často mi aj on povie , že pozri aký fešák ide a ha sa pozriem

domkakvet
22. jún 2025

Uz tu bola nedavno takato tema, tak mozes najst a precitat aj tam. Kazdy sa pozrie ak ide niekto neviem aky, ine by bolo ak by to bolo moc okate a este tam slintal.

alessia443
22. jún 2025

Poznam, nevadi mi to... Ako sa hovori, prisahali sme si vernost, nie slepotu...

marca12
22. jún 2025

Urcite sa pozrie aj moj,ale robi to tak,ze to nevidim. Ja tiez neslintam po chlapoch,decentne sa pozriem,pomyslim si kadeco 🤭 ale nestrapnujem muza tym,ze okato obcumujem chlapov.

tairyx
22. jún 2025
@jozeffezoj

Stačí si pozrieť Česko Slovensko má talent, co tam robia porotkyňa a ženy v hľadisku keď tam pride striptér...

Jedna vec je pozrieť a druhá...
To ze to robí okato je jeho nedôslednosť

@madeincssr ja sa teda nepozriem, tak neviem, asi nestretávam pekných fešákov, alebo čo
@jozeffezoj prirovnávať to k takej relácii? Hmm.. neviem teda, ale mme to nepríde vôbec normálne- slintať nad druhými, nerobím to, a to či mám alebo nemám partnera. Môžu chodiť aj holí okolo mňa a nič to so mnou neurobí. Asi preto, že príťažlivosť vnímam inak a nie cez vzhľad človeka.

beata_k
22. jún 2025

Pozriet sa pozrie, nie som naivna. Ale aby na nich nechal oci, tak to nie. Pride mi to zo strany tvojho muza ako ubohe.

denkabemommy
22. jún 2025

Máme s mužom dohodu, že očumujeme iba keď sme každý sám 🤣. Jasné, že mi minule vravel ako s kolegom 2x urobili okruh cez kruháč, lebo pekná žena ale ja tiež idem oči nechať vo fitku alebo pri behaní na niektorých telách 🤷🏼‍♀️. Keď sme spolu máme oči len pre seba navzájom a sme s tým obaja ok.

deedol
22. jún 2025

v takom veku uz by mohol vediet, ako sa to robi nenapadne. ved aj tym babam to moze byt neprijemne, ja som to v tom veku neznasala, takychto 40+ a 50+...

isis234
22. jún 2025

Hovorili sme: "Nech sa pozrie na to, čo nemá doma.. Nech si očká pokochá."
Každý chlap sa pozrie za inou ženou. Nerob z toho drámu. Aj ženy sa pozrú na pekných chlapov. Čo je na tom? Nerieš...
Sama píšeš, že ťa ľúbi a páčiš sa mu. Pritúl sa k nemu.. Daj mu božtek...

lindous
22. jún 2025

Tak za mňa je to takto okato, že oči niekomu idú vypadnúť nechutné... nepríjemné pre partnerku a zvyčajne aj slečnu, ktorá je obzeraná... určite aj môjmu manželovi zablúdi očko, dokonca aj sa pozriem obdivne na peknú ženu, ale aj toto sa dá s rešpektom a bez toho, aby sa partnerka cítila ponížene, že chlap jej slintá po druhých...

ankare
22. jún 2025

Je to voči Tebe neúctivé a ponizujuce. Určite to nie je správne a určite to nerobí každý chlap.

nikaeli
22. jún 2025

Vieš čo? ja mám 45 a keď ide pekná kočka pred nami, sama poviem manželovi, aha aké má pekné nohy alebo tá má peknú postavičku. Veď na to máme oči 🙂 aby sme sa pozerali okolo seba a vnímali krásu.. či? je to o tebe, o tvojom sebavedomí. Vieš, že ťa ľúbi, tak nech sa pozerá koľko chce.

jozeffezoj
22. jún 2025
@tairyx

@madeincssr ja sa teda nepozriem, tak neviem, asi nestretávam pekných fešákov, alebo čo
@jozeffezoj prirovnávať to k takej relácii? Hmm.. neviem teda, ale mme to nepríde vôbec normálne- slintať nad druhými, nerobím to, a to či mám alebo nemám partnera. Môžu chodiť aj holí okolo mňa a nič to so mnou neurobí. Asi preto, že príťažlivosť vnímam inak a nie cez vzhľad človeka.

@tairyx myslím ze keby okolo teba išiel pekný chlap tak sa pozrieš tka isto a netvarme sa tu ze by si na ňom hľadala životného partnera so super hodnotami.

Samozrejme ze keď je muž edla teba a pozrra niekomu na zadok ako keby mal 17 a plne vajcia tak je to už cez čiaru.
Zrejme mu chýba sebakontrola....
A verím ze to žene ani naopak mužovi prijemne nie je.
Uz je na na žene aby mu povedala ci si nechce ísť číslo vypýtať. A ak to nepochopí do budúcna tak je zrejmé idiot

tairyx
22. jún 2025
@jozeffezoj

@tairyx myslím ze keby okolo teba išiel pekný chlap tak sa pozrieš tka isto a netvarme sa tu ze by si na ňom hľadala životného partnera so super hodnotami.

Samozrejme ze keď je muž edla teba a pozrra niekomu na zadok ako keby mal 17 a plne vajcia tak je to už cez čiaru.
Uz je na na žene aby mu povedala ci si nechce ísť číslo vypýtať. A ak to nepochopí do budúcna tak je zrejmé idiot

@jozeffezoj nie nijako sa netvárim, jednoducho nepozerám na ľudí a nedelím ich na pekných alebo nepekných. Chápem, že muž zo svojho pohľadu to pochopiť nevie, ani môj bývalý partner to nevedel pochopiť, vraj klamem. No nie, neklamem. Akurát som sa zamyslela nad tým teraz, či sa naozaj nepozriem, boli sme dnes na kúpalisku kde boli stovky chlapov ale vybaviť si neviem ani jedného jediného. 🤷‍♀️

mandzula
22. jún 2025

A zas sa tu roztrhne vrece s tym, ako sme si neslubovali slepotu, ze oci mame na pozeranie, ze muzom samy ukazujeme pekne zeny..., ale snad kazda vidime rozdiel medzi pozretim sa a tym, ze dotycny "ide oci nechat". To druhe je ubohe, pre zenu velmi ponizujuce a chlap, ktory si svoju zenu vazi, to v jej pritomnosti proste robit nebude, ak to ovsem nie je zabavka pre oboch.

marianarem
22. jún 2025

Ja myslim, ze to je vec pomaly na urovni reflexu, pozriet sa na sporo oblecenu okoloiducu zenu. U niektorych chlapov je to silnejsie, niektori sa zase takmer nepozeraju. Neriesila by som to, ak to nie je fakt take, ze zastane, slinta a nevenuje ti pozornost. Ak len tak mimovolne ubehne zrak, tak to by mi nevadilo.

dzulli1980
22. jún 2025

Ja sa tiež pozriem na pekného muža ... prečo nie? ... isto aj môj muž sa pozerá po fešandách, ja to nejako neriešim ... výraz "ide oči nechať" za mňa súvisí s tým Tvojím predmenštruačným syndrómom, kokos, mne vtedy vadí aj to, že okolo mňa môj muž prejde 😀

larsen
22. jún 2025

Nech sa pozrie 🙂 Niekedy manžela sama upozorním, keď vidím peknú ženu. Ale keby si obzeral tínedžerky, to by mi prišlo čudné.
Ja sa tiež pozriem, keď vidím sympoša niekde. Ale nie že mi idú oči vypadnúť z jamiek 😀 skôr tak nenápadne.
Stojím v rade na mäso a tam v odraze skleneného pultu vidím prichádzať krásneho chlapa. Nenápadne sa otočím a to môj manžel 😀

zobaka
22. jún 2025

pracovala som ako recepcna, viem coho su zenati muzi schopni, na sluzobkach same navrhy, otravni boli, kym neflirtuje s nimi nejako to prekusni 😎

autor
22. jún 2025
@jozeffezoj

@jozeffezoj toto pouzijem nabuduce😆

marca12
23. jún 2025
@isis234

Hovorili sme: "Nech sa pozrie na to, čo nemá doma.. Nech si očká pokochá."
Každý chlap sa pozrie za inou ženou. Nerob z toho drámu. Aj ženy sa pozrú na pekných chlapov. Čo je na tom? Nerieš...
Sama píšeš, že ťa ľúbi a páčiš sa mu. Pritúl sa k nemu.. Daj mu božtek...

@isis234 V jej pripade to drama nie je. Je otrasne,ked takto chlap slinta nad zenou. Je to nechutne a ponizujuce nielen pre manzelku,ale aj pre objekt zaujmu. Ja osobne neznasam taketo typy chlapov a ak na mna cumia,mam chut skriknut,co cumis,debil.

kvietok1992
23. jún 2025

Ako sa vraví…na menu sa pozriem ale najem sa doma 😉

misterunderhill
23. jún 2025

Nie, môj muž ma klapky na ociach a ked zbada pekne tvarovany zadok a prsia, tak ich zaklopi.... Ale nie, samozrejme že sa pozrie a aj otočí. Raz mi povedal že má na to právo a ja to rešpektujem. Nikdy to neurobí tak aby ma to ponizilo. Ale 18 rocne nejako nepozerá, skôr staršie. Ma nejaký blok na "dcéry".

balerina2025
23. jún 2025

zial to je priroda

bambieblue
23. jún 2025

Mne by sa to nepáčilo čo má čo očumovať po deťoch doslova šak by mu mohli byť dcéry 😒 Môj muž keď vidí dnešné ženy ako chodia takto poobliekané tak ble a odpluje si a niekedy to aj počujú 😆 tvrdí že ako sa žena oblečie takú má aj hodnotu. Apropo nabudúce keď pôjdete a pôjdu voľáky malý fešáci urob to samé, ešte sa aj otoč za nimi pár krát a áno rob to nápadito ako keď hladný pes zacíti mäso 😉 a potom si všimni jeho reakciu a hádam mu dopne 🫡

rozkvet1
23. jún 2025

Každý muž pozerá po babach hlavne keď s ním nie je jeho partnerka. Žiaľ niektorí to robia príliš okato aj keď je s nimi ich partnerka

enya00
23. jún 2025

fuj, ved by mu mohli dcery byt…nechapem tychto starych chrenov, ktori cumia dobre ze nie po detoch 🤮

rozkvet1
23. jún 2025
@denkabemommy

Máme s mužom dohodu, že očumujeme iba keď sme každý sám 🤣. Jasné, že mi minule vravel ako s kolegom 2x urobili okruh cez kruháč, lebo pekná žena ale ja tiež idem oči nechať vo fitku alebo pri behaní na niektorých telách 🤷🏼‍♀️. Keď sme spolu máme oči len pre seba navzájom a sme s tým obaja ok.

@denkabemommy smutné že sa ti priznal s takou vecou. Načo toto vravieť partnerke že dvakrát šiel kvôli tomu cez kruháč. Brala by som to ako obrovskú neúctu

Strana
z3