icon

Aká je najlepšia zoznamka?

mariooo99
20. feb 2025

Aká je najlepšia zoznamka podľa vás?

dankabg
12. apr 2025

@greengirl tak ja evidentne vyzerám tak, že som schopná všetkého 😀😀😀 neviem či má to má tešiť alebo desiť ..ale smejem sa na Tom. Ešte stále asi vyzerám relatívne pouzitelne, keď sa mi stali takéto "nežné" pozvania do postele 😀

dankabg
12. apr 2025

@earlgrey inak máš recht podľa mňa vo všetkom, čo si spomenula. Keď si takto v živote spokojná a nič ti nechýba, tak je to super 🙂

earlgrey
12. apr 2025

@dankabg Zatiaľ nechýba...som spokojná 😀

earlgrey
12. apr 2025

@greengirl Nevera...ktorú ja neodpúšťam...a bolo mi jedno, že som s tým mužom žila 11 rokov...vzala som dieťa a dovidenia...lepšie rozhodnutie som vo svojom živote urobiť nemohla...

greengirl
12. apr 2025

@dankabg ja mam ponuky do postele len na zoznamkach 😉 V realnom zivote nastastie nie 😉 Vizeram nazivo dost odmietavo. Nikto si netrufa...

dankabg
12. apr 2025

@greengirl tak ja potom vyzerám asi ako prisprostate nemé teliatko 😀

earlgrey
12. apr 2025

@dankabg Neboj, ja s tebou súcitím 🤣 tiež veľa ponúk na sex...aj na ulici...dokonca som raz išla s jedným na rande a pri zoznamovaní (podanie ruky a pusa na líce) sa mu hneď kamoš postavil...🤣🤣🤣

greengirl
12. apr 2025

@earlgrey Teraz ma presla uplne chut na hocijake rande... To som fakt rada, ze osobne nemam ziadne ponuky takehoto razu.

greengirl
12. apr 2025

@dankabg ty si tiez single mamicka? Asi vyzeras proste sexy. Ja chodim sportovo oblecena vacsinou, nic mi nevidiet nikde... Ked pojdem nabuduce niekde do spolocnosti, skusim si dat obtiahnute oblecko, ci dostanem ponuky... napisem sem 😉 Aj do prace chodim v teplakoch, hoci by sme mali slusne...

dankabg
12. apr 2025

@greengirl ja podľa mňa vôbec sexy nie som. Len asi pôsobím tak ľahko ovplyvniteľné, neviem povedať nie atď.

dankabg
12. apr 2025

@earlgrey hahaahaaa 😀😀😀😀 chalankovi si evidentne padla do noty, ako sa hovorí 😀 ono je furt lepšie, že sa im postaví, akoby ťa mal počastovat počas stretla invektivami typu, že nie si dosť open minded, neobrabas sama 10 hektárov ručne pôdy, neprednasas politológiu na VŠ a podobne skvosty

greengirl
12. apr 2025

@dankabg na zoznamke musim nejako prezit aj sexualne temy s tymi chlapmi... maju bujnu fantaziu, ked su online... Ale v realite by som to nedala vobec. Nahodim taky vyraz, ze az a kazdeho by to hned preslo...

greengirl
12. apr 2025

@dankabg vela takych chvastunov mozu byt prave narcisti. Potom zase taky, co sa zdaju ok, mozu byt zdrhaci. Nevedia sa poriadne zalubit, nedokazu mat normalny vztah. Anglicky: narcissistic personality disorder and Avoidants. Cize najst normalneho chlapa 40+ slobodneho al. rozvedeneho je fakt zazrak. Vela je ich prave avoidants...stari mladenci. Po 1-3 rokoch zvyknu zdrhnut tej zene. Hlavne ak uz nejde o spolocne deti.

dankabg
12. apr 2025

@greengirl tak to ja už neviem posudit. Zatiaľ som vydatá, bohvie dokedy, ale tak neviem...neplánujem si nikoho hľadať.

greengirl
12. apr 2025

@dankabg jaaj, tak to potom je uuuuplne ineee. Iny zivot komplet. Slobodna matka, to je pre mna strasneee velka vyzva co sa tyka socialneho statusu, psychiky a vsetko. A hladat normalneho rozvedeneho muza 45+ tak to je uuuple sebarozvoj, inac to ani neviem brat... Ja nie som earlgray, mne muz chyba v zivote. Fakt, je to tazkee, rozvedeni muzi 45+ maju rozlicne traumy, rozlicne sny, kazdy uplne iny charakter. Vyberavi su a boja sa vobec zalubit a zalozit si dlhodoby vztah. Vazne, je to velka vyzva, preto si vela single matiek povie, ze chcu byt same. Z 50tich chlapov, tak jeden je ok a toho najst a este aby sa zalubil do mna... to chce osud. A to ci vobec ma peniaze aspon na seba, to ani nemozem riesit proste.

dankabg
12. apr 2025

@greengirl chápem ...áno máš pravdu, je to bezpochyby mimoriadne náročné. Veľmi ti držím palce aby si ho stretla a mala šťastný a naplnený vzťah 🙂

greengirl
12. apr 2025

@dankabg Dakujem krasne 😉

earlgrey
12. apr 2025

@greengirl No neviem v akom kruhu mužov sa pohybuješ, alebo možno niečo vyžaruješ, čo sa mužom nepáči...lebo ja som sa za 5 rokov stretla s veľa mužmi (nebudem písať počet) ale bolo ich dosť...a každý jeden chcel isť do vzťahu...každý...dokonca boli muži, ktorí napr. ani ten sex nechceli (nevravím, že som s nimi sexovala...to nie, ja som bola "panna" skoro 5 rokov🤣)...až keď bude vzťah atď. a každý jeden mi lásku vyznával...po pravde, toto ma dosť odradilo...takže áno, ty túžiš po tom, aby sa do teba chlap zamiloval...a ja zase by som prijala, aby muži na to išli pomalšie...lebo zaľúbiť sa musíš do človeka, ktorého trocha poznáš a nie po prvom rande

greengirl
12. apr 2025

@earlgrey dobre, ale to sa ti stalo po 40tke, sucasna doba? Vazne? Ze na teba muzi bez zavazkov (rozvedeni, slobodni) tak letia ako na rozvedenu mamicku? A aj inteligentni muzi? Nevravim, ze maju mat VS, ale proste inteligentni normalni muzi po 40tke 50tke, ktori dajme tomu uz nechcu plodit deti? Ze chcu mat s tebou seriozny vztah? Akoze tak potom klobuk dolu. Ja mam aj na zoznamke problem, aby som vooobec zaujala normalneho chlapa. A nepisal len sexy blbosti.

greengirl
12. apr 2025

@earlgrey ja mam skoro 44 rokov. Za poslednych dajme tomu 5 rokov ma v realnom zivote nikto nebalil, nikto mi nic sexualne neponukol, nikto nechcel odo mna vztah... Ja som zase veelmi opatrna, aby som neflirtovala so zenatymi/zadanymi muzmi, cize v praci a susedstve je to cislo bezna uroven komunikacie. Plus chodim vsade s dietatom alebo rozpravam o dietati = ludia si myslia, ze mam partnera alebo sa proste necitia na to, zasahovat do vztahu matka-dieta. Mimo zoznamky u mna nikdy nic nebolo. V 20tke to bolo samozrejme tak, ako pises... ale haloo, v 40tke je to ineee.

earlgrey
12. apr 2025

@greengirl Mám 38 rokov a 6 ročné dieťa...zatiaľ žiaden z mužov nemal najmenší problém s tým, že mám dieťa...áno, na ulici ma vidia s dcérou stále...ale ak idem na rande, tak samozrejme so sebou dieťa neberiem 😀 toľko mi ju postráži mama alebo sestra...a boli to buď rozvedení alebo slobodní muži...ja hneď poviem, že deti už nechcem a nič to nezmení...takže chlapi idú na stretnutie, rande, s tým, že deti nebudú....a už je na nich, či to akceptujú, alebo idú ďalej...a nebudem sa tváriť, že každý jeden z nich bol neviem aký inteligentný, to zistiš až neskôr...ale tak neboli hlupáci...s takými by som ani na kávu nešla...jeden učiteľ, druhý podnikateľ, atď. normálne vzdelaní ľudia...ale tak ja som človek, ktorý sa stále usmieva a smeje, srandujem, flirtujem...mne je jedno, život mám len jeden a nebudem vážna ako 5 eur v peňaženke...muži chcú pozitívne naladené ženy, ktoré nefrflú ale vedia, čo chcú a idú si za tým...ktoré sa nehanbia rozprávať na akúkoľvek tému...pre mňa žiadna téma nie je tabu a neurážam sa...nedotkne sa ma absolútne nič...ja nepotrebujem, aby si muž predomnou dával servítku pred ústa...nie som princezná...ale nech je sám sebou...žiadne pretvárky

dankabg
12. apr 2025

@earlgrey jop. Thats what i'm say'n...ono. Esprit je strašné podstatný

earlgrey
12. apr 2025

@dankabg urćite áno...😀

greengirl
13. apr 2025

@earlgrey tak to potom ano, mozes si vyberat. Ja som polo-positive a polo-negative. Som taky stred aj vo vzhlade aj v inteligencii aj v peniazoch. Ale maaam jeden obrovsky handikep a to je, ze som lakto-vegetarian. A lakto-vegetarianky a veganky chlapi nechcu proste. Cize potrebujem najst chlapa, ktory to moje stravovanie bude akceptovat, tym padom nemam velke naroky na chlapov, moze byt aj o 12 rokov starsi, ak mi bude vonat.

earlgrey
13. apr 2025

@greengirl Pozri, kto ťa bude chcieť, bude ťa chcieť aj v tých teplákoch (napr. ja nemám ani jedny doma, proste ja toto nenosím a už vôbec nie do spoločnosti), bude ťa chcieť aj bez makeupu, aj s celulitídou na zadku, aj s tvojím handikepom a dieťaťom...proste ak zafunguje chémia, ide to samo...ostatok sú len výhovorky...a nebuď nenáročná...práve naopak, máš byť rovnako náročná ako sú aj chlapi...neuspokoj sa s hocičím...a hocikým...takto to nefunguje...

greengirl
13. apr 2025

@earlgrey ja mam 43, ale muzi o 12 rokov starsi maju celkom zaujimave profily na zoznamkach. Fyzicky je tam medzera. Mas nejaku skusenost s takou obrovskou vekovou hranicou?

dankabg
13. apr 2025

@greengirl mne 12 rokov nepripadá ako obrovská veková hranica. Kebyže je tam rozdiel 20+, to je už trochu o inom

earlgrey
13. apr 2025

@greengirl Mám, mňa celý život priťahovali starší muži...dokonca bývalý partner je o 10 rokov starší odomňa...12 rokov je nič...pre mňa...ale bola som už na rande aj s mužom po 50tke...o 15 rokov starší...ten učiteľ, čo som ho spomínala...stretávali sme sa...nič medzi nami nebolo (myslím sex) ale on už 4 roky o mňa "bojuje", nevzdáva sa...lenže u mňa tá chémia nie je...nie je škaredý ale je veľmi sladký na môj vkus...veľký romantik, zniesol by mi aj modré z neba 😀 a mne zas3 vyhovuje muž, ktorý sa takto žene nepodriaďuje...on o tom vie a aj tak si myslí, že jedného dňa zmením svoje nastavenie...ale kedy? keď bude mať 60? no to už určite nie...takže sme kamaráti...keď je poblízku, zájdeme na kávu, pokecáme a to je všetko...
Ja si s mužmi v mojom veku nerozumiem...nemám s nimi o čom kecať...so staršími áno...🤷‍♀️

greengirl
13. apr 2025

@earlgrey na tych zoznamkach ma najviac zaujali muzi 50-55 rocni. Su tam aj seriozni. Ja nemusim jednoduchych drsnych muzov bez ohladu na vek. Sladkych muzov zeny radi nemaju. Ale zase ovela lepsie ako narcista. Nejaka fyzicka pritazlivost by mala byt urcite. Ja nepotrebujem, aby ma muz nahanal, ale aby bol schopny normalneho vztahu a to vies, normalni su vacsinou zenati. Preto som posunula vekove hranice taz tak velmi. Ale neviem si to predstavit o 10-12 rokov starsi.

earlgrey
13. apr 2025

@greengirl Muž, ktorý má vlastný názor, ktorý vie, čo chce, ktorý ide za svojími cieľmi ešte nemusí byť narcista. Nie sú len 2 typy mužov - sladký romantik alebo drsný narcista. U mňa je napr.zmysel pre humor na prvom mieste...ja sa potrebujem smiať...a je málo mužov, ktorí ma dokážu rozosmiať...vážne tváre nemusím, alebo mužov, čo riešia somariny...ako napr. politiku 🤣🤣🤣 mužov, ktorí sú vulgárni...to je pre mňa odpudivé a hrozne, keďže ja sama nie som vulgárna...