Aká je najlepšia zoznamka?
Aká je najlepšia zoznamka podľa vás?
@mariooo99 hm, no musíš hľadať ďalej 🤣
@mariooo99 Badoo je vraj naj. Ja som na Elitedate bola. Davam si teraz pauzu. Ale inac co som citala na reddit odporucania pre chlapov... treba mat dobru naladu, flirtovat, dobru naladu, flirtovat a dat si co najskor osobne stretnutie s tou zenou alebo online cez kameru. Osobneho stretnutia sa vsetci boja. Kukni, mozes sa aj s 5timi naraz osobne stretavat. Do vztahu sa ide aj tak az po 8 rande povacsinou, ak sa nepoznate niekde osobne v praci a tak. Ja som sa snazila 4 chlapov na osobne stretko dostat (taki, ktori sa mi pacili), vsetci to vzdali... tak potom nech nevyplakavaju na Modrom Konikovy a Reddite. Akoze ja nikoho do vztahu nenahanam ale viem, ze osobne stretko da cloveku ovela viac ako vypisovat si cez zoznamky. Potom staci 1 sekunda osobne a poviem si, akoze ZERO compatibility. Pritom mozme pisat knihy na zoznamke rovno.
Pokec 😆
@milos81 ja som elitedate bola realne s troma dohodnuta, potom sa neozvali vobec. Za 2 mesiace som sa len s jednym stretla, ale nie som jeho typ, chce taku, ktora sa vyzna v politike. Proste to boli vsetko chlapi, ktori realne aj hladali vztah, ale zato maju aj vysoke naroky... Jeden mi napisal 45 rocny, ze proste nebude vo vztahu len tak, aby nejaky vztah mal. Ze chce zenu, ktora bude alternativnejsia a vyzna sa v politike. Aj chlapi po 40+ su narocny, dokaslalo sa im manzelstvo, byvale vztahy, boja sa ist do niecoho vaznejsieho len tak s hocijakou.
@greengirl a inac co noveho? 🙂
@greengirl a co je zle na Nitre? 😒🙂
@princkrason Nitra je ok, to je busom iba do 2 hodin... asi rozsirim obzor... 😉
@princkrason Ej ha...tu sa črtá niečo...😁
@greengirl ako som videl obrazok ma napadlo, sestra indiana jones 🙂
@earlgrey jaaj na teba som aj normalne ze zabudol 😲
@princkrason ale neodpovedal si jej na otázku...tak poďme, nehanbí sa...
@dankabg ake smaky? Kolegyna si nasla starsieho, kecal jej do toho, co si ma obliekat. Niektori do 50tky zase hladaju este zenu na zalozenie rodiny... neviem, co robili doteraz... Vela 40tnikov je sportovo aktivnych, nechcu uz zenu, co len za sporakom stoji a upratuje, ale chcu s nou aj sportovat a cestovat... Po 40tke je to veru veeelmi variabilne.
@dankabg ked chlap zije prirodne, alternativne, venuje sa permakulture, zdravej strave, medituje, venuje sa politickej situacii... tak hlada nieco podobne. Aspon pri vybere partnerky na zaciatok, aby teda nebola ten typ zeny, co chodi do Fastfoodov a venuje sa aktualnej mode napriklad.
@greengirl V niečom máš pravdu, ale v realite to funguje trocha inak, vieš, aj muž aj žena - ak funguje chémia, potlačia trocha svoje nároky....ak nefunguje chémia - nájdu si výhovorku, prečo o danú ženu nemajú záujem...a aj opačne...
Pozri tu na @princkrason , zadala si mu otázku, či si jeho typ a čo odpovedal? úplne sa vyhol tomu odpovedať úprimne...
@greengirl Ja nehľadám partnera 🤣 nebudem si život kaziť 😀 ja som vodnár, milujem slobodu, milujem spontánnosť...som rada, že si môžem robiť čo chcem, kedy chcem a s kým chcem...som rada, že mi nikto nekecá do výchovy dieťaťa, do toho, čo jem, čo pijem, ako sa obliekam, na koho sa pozriem a usmejem a s kým sa rozprávam alebo flirtujem 😀 Nie ďakujem, partnera nechcem...ja som si svoje užila, prežila.. teraz je čas na užívanie si života tak, ako chcem ja...bez kompromisov, bez podriaďovania, bez zbytočných emócii...
@earlgrey to by sedelo na vodnara, moj syn potrebuje mega slobodu... Ale poznam zeny vodnarky a muzov vodnarov, maju normalne fungujuce vztahy. Podla psychologov su to hlavne vzorce naucene v detstve. Na zoznamkach je prave 90% muzov, ktori proste nedokazu mat normalny vztah... Su ako ty. Preto je ten vyber partnera taky tazky po 40tke. Vztahovo zalozeny chlap si najde zenu aj v realite, nemusi sa potit roky na zoznamkach.
@greengirl Počkaj, ja som tiež mala krásny 11 ročný vzťah, z ktorého mám dieťa...to, že milujem slobodu, neznamená, že neviem byť lojálna, verná....to som vždy bola a budem...ale je ťažké nájsť človeka, ktorý aj napriek tomu, že ťa miluje, dôveruje atď. dá ti tú dostatočnú slobodu, ktorú potrebuješ... Ja som si svoje prežila...mám dieťa a bola by som hlúpa, teraz pustiť do svojho stereotypu, do svojej rutiny nejakého muža, ktorý by to celé narušil...ja chodím von, chodím na kávu, spoznávam ľudí.. ale tam to končí...žiaden vzťah...načo 😀
@greengirl haha napríklad mám takú peknú historku, šla som domov na Nocak a v meste má zastavili dvaja chlapi, ktorí mi núkali sex v trojke u nich na hoteli. Jeden má chytal za zadok a druhý za prsia. Našťastie som im slušne vysvetlila, že nemám záujem a naše cesty sa bohužiaľ alebo našťastie rozišli 😀 na svadbe mojej staničnej mi jeden junak tiež núkal sex v trojke s jeho kamarátom, ktorý tam mal aj frajerku 😀🤦 tiež som odolala. A zvyšok mojich skúseností s chlapmi by bola na roman. Raz, keď už budem mať 50 napíšem memoáre a zarobím na tom majland, možno sa mi aj nobelovecka pošťastí 😀
@dankabg aha, tak na take si treba davat pozor vsade a v kazdom veku. To nejako neratam, to su tie chlapske fantazie. Normalny chlap nebude s takymi debilinami otravovat ludi na ulici ani v praci a ani na zoznamke. Normalny dodrzuje nejaku etiku, ak aj ma take fantazie, tak si to udrzuje v sukromi.

@bielasovicka veru nie😂