Aká je najlepšia zoznamka?
Aká je najlepšia zoznamka podľa vás?
@greengirl Tak ja som asi z inej planéty, lebo ja neriešim žiadne blbosti ohľadom krásy 🤣 a mužov, čo som spoznala...tak neriešili politiku tiež...ono vážne záleži v akom kruhu ľudí sa pohybuješ 😉 zoznamky by som úplne vylúčila.. tam je to ako hľadať ihlu v kope sena...choď do ulíc, do kaviarni, do knižnice, do múzea 😀 alebo nejaké spoločné záujmy - turistika, bicykel, korčule...hubárčenie 🤣 divá zver...adrenalín...atď.
@greengirl Ale no...veď nemusíš v tej kaviarni sedieť každý deň...káva, čaj, džús, nestoja veľa...knižnica? ja platím 10€ na rok...múzeum? u nás často akcie zadarmo...hrady, zámky, kaštiele..veď ja chodím s dcérou a nič neplatíme...na turistiku ti treba jedine super obuv, to tiež nekupuješ každý mesiac...bicykel ak nemáš ok, ak máš, nestojí ťa to nič...no ale ok, vieš...kto chce...cestu si nájde...kto nechce, hľadá výhovorky 😉 ale to sa už opakujem...v každom prípade, držím palce v hľadaní...
@earlgrey po 2 mesiacov aktivne na zoznamkach a skusala som spoznat aj susedov, davam si teraz mega pauzu. Su aj ine veci v zivote ako flirtovat s chlapmi. Ja chodim do spolocnosti ludi 1-2x do tyzdna. Na kruzky a tak. Na zoznamku som rovno napisala, ze som vegan a ci to niekto akceptuje, tak uvidim. Ked som to tam nemala, napisalo mi 30 chlapov a ked to tam teraz mam, tak 0.
@greengirl Nemyslím, že mužom je to jedno...ale pozri, ak všetko vyčapíš na tu zoznamku, o čom sa potom budete baviť? veď buď trocha tajomná...nechaj mužov, nech sú na teba zvedaví...Samozrejme, že inteligencia je dôležitá, ale tá sa nemeria vzdelaním...koľko VŠ ľudí má IQ hojdacieho koníka? Veľmi veľa...a potom sú tu muži, ktorí možno majú nejakú blbú učňovku, alebo obyčajnú strednú školu a dosiahli v živote viac ako nejaký VŠ človek...
@earlgrey a co mame noveho ,draha? 😎
@princkrason Ej ha, stratený sa našiel, už som pátranie po tebe išla nahlásiť 😄 Nového...no asi nič...a ty?
@earlgrey ach starosti 😔
@princkrason Aké zlatíčko? napíš mi súkromne, ak chceš...
@earlgrey hladam si nejaku nehnutelnost a slaba ponuka , alebo neviem co si mam vybrat 😖
@princkrason Tak to sú vážne starosti ti poviem 🙂 mne byt vyhorel po rekonštrukcii, musela som znova rekonštruovať a kukaj na mňa, usmievam sa jak žaba a smejem jak koza 🤣 hlavu hore...buď rád, že nemáš skutočné starosti...
@earlgrey ved ja viem ze to nie su starosti , lebo ziadne nemam a pekny poziar si mala? 🙂
@princkrason Nádherný...teda samotný požiar som nevidela, ale to, čo po ňom ostalo áno 😄 zástava srdca....skoro infarkt....zubatá už stála za dverami 😄 ale tak nadýchla som sa z hlboka a bolo dobre...😁

@earlgrey ja osobne som este nestretla muza v zivote, ktory by bol vazny stale. Kazdy muz vtipkuje a je vesely, ak ma pri sebe pohodovu zenu. Vulgarnych nemusim, to su tie tvrde typy muzov. Politiku muzi riesia vela, tak ako zeny riesia svoje blbosti ohladom krasy.