Aká je najlepšia zoznamka?
Aká je najlepšia zoznamka podľa vás?
badoo
@mariooo99 žiadna 😄
Ja myslim, ze je to uplne jeno...dolezite je skor na koho narazis.. ako kde
Ahoj. Ja som ich skúsila veľa. Ale nakoniec som našla aj keď som už ani nedúfala. Elitedate
@dharmasanata tak to nejako by si to chcela? j " Ahoj, všimol som si ťa a zdáš sa mi sympatická. Môžem sa predstaviť?“ 🙂
@princkrason tak u mna by si s tymto nepochodil. Vsak ked som Ti dala lajk, tak ma zaujimas, na co sa to pytas ci sa mozes predstavit?
Ked chces zenu zaujat, pozri pozorne jej profil a naviaz na nieco odtial. Aby videla ze sa skutocne zaujimas.
Ak ma napr v profile fotku s konom, tak sa mozes opytat ci aj aktivne jazdi a sucasne napisat nieco v zmysle: ja som to veru este neskusal, resp hocico o sebe dodaj za otazku ku nej.
Vzdy by si sa mal opytat a sucasne napisat k teme nieco o sebe, aby sa debata rozvinula.
A ako bolo pisane vyssie. Ked len odpovies na otazku a dalej konverzaciu nerozprudis, tak akurat druhu stranu otravis.
Zeny su na zoznamkach viac ziadane, takze ak chce chlap zaujat, musi sa proste viac snazit.
Nikdy nepis o nikom nic negativne, nebud lutostivy (ahoj, aj tak mi neodpises- nie je zrovna vhodna veta na zoznamenie)
A vacsina zien preferuje vtipnych muzov.
Rozmyslaj ake fotky pouzijes. Fotka ako sedis v krcme a pred Tebou je pollitrak piva tiez nie je nieco, co zeny zaujme. Zato fotka chlapa so zvieratkom je z opacnej kategorie.
Atd.
@dharmasanata
@soldi nejake ste moc narocne , poslem sem core blue horse a hned vam to vysvetlia ako sa veci maju...
@earlgrey draha kde si ?
@princkrason Tu som, čo ti chýbam? 🤣😀
@princkrason ano, vacsina zien je dnes narocnejsich na chlapov nez kedysi. Lebo uz dokazeme byt nezavisle a samostatne, a ked nam chlap nevyhovuje, mozeme ist slobodne zo vztahu prec.
Dokonca aj take ako ja, co maju styri deti 😉
@dankabg ver mi, ze by Ta prestalo bavit snazit sa byt kreativna, keby si taketo spravy dostavala stale dookola. a keby si aj bola kreativna a vratila by sa Ti spat zas len jednoslovna strucna odpoved, tak by si preferovala pisanie si s niekym, kde aj druha strana je kreativna, nez s niekym, kde je spatna vazba minimalna.
ja som svoje rady pisala pre chlapov, kto chce, ten si z toho nieco vezme, kto nechce, nemusi 🙂
mala som totiz raz jednu debatu s kamosom o tomto a sa mi stazoval, ze ma malu odozvu. tak si trosku prepisal info o sebe, zacal inak komunikovat a cuduj sa svete, zrazu nema nudzu 🙂
@mariooo99 ahoj, no ako si natom, našiel si? 😁

@mariooo99 badoo 🤣🤣🤣