icon

Aká je najlepšia zoznamka?

mariooo99
20. feb 2025

Aká je najlepšia zoznamka podľa vás?

Strana
z4
stellarstar
20. feb 2025

@mariooo99 badoo 🤣🤣🤣

sisska96
20. feb 2025

badoo

bielasovicka
20. feb 2025

@mariooo99 žiadna 😄

mirola
21. feb 2025

Ja myslim, ze je to uplne jeno...dolezite je skor na koho narazis.. ako kde

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
buba24
21. feb 2025

Ahoj. Ja som ich skúsila veľa. Ale nakoniec som našla aj keď som už ani nedúfala. Elitedate

princkrason
21. feb 2025

@dharmasanata tak to nejako by si to chcela? j " Ahoj, všimol som si ťa a zdáš sa mi sympatická. Môžem sa predstaviť?“ 🙂

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
soldi
21. feb 2025

@princkrason tak u mna by si s tymto nepochodil. Vsak ked som Ti dala lajk, tak ma zaujimas, na co sa to pytas ci sa mozes predstavit?

Ked chces zenu zaujat, pozri pozorne jej profil a naviaz na nieco odtial. Aby videla ze sa skutocne zaujimas.
Ak ma napr v profile fotku s konom, tak sa mozes opytat ci aj aktivne jazdi a sucasne napisat nieco v zmysle: ja som to veru este neskusal, resp hocico o sebe dodaj za otazku ku nej.
Vzdy by si sa mal opytat a sucasne napisat k teme nieco o sebe, aby sa debata rozvinula.

A ako bolo pisane vyssie. Ked len odpovies na otazku a dalej konverzaciu nerozprudis, tak akurat druhu stranu otravis.
Zeny su na zoznamkach viac ziadane, takze ak chce chlap zaujat, musi sa proste viac snazit.

Nikdy nepis o nikom nic negativne, nebud lutostivy (ahoj, aj tak mi neodpises- nie je zrovna vhodna veta na zoznamenie)

A vacsina zien preferuje vtipnych muzov.

Rozmyslaj ake fotky pouzijes. Fotka ako sedis v krcme a pred Tebou je pollitrak piva tiez nie je nieco, co zeny zaujme. Zato fotka chlapa so zvieratkom je z opacnej kategorie.
Atd.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
princkrason
21. feb 2025

@dharmasanata
@soldi nejake ste moc narocne , poslem sem core blue horse a hned vam to vysvetlia ako sa veci maju...
@earlgrey draha kde si ?

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
21. feb 2025

@princkrason Tu som, čo ti chýbam? 🤣😀

soldi
21. feb 2025

@princkrason ano, vacsina zien je dnes narocnejsich na chlapov nez kedysi. Lebo uz dokazeme byt nezavisle a samostatne, a ked nam chlap nevyhovuje, mozeme ist slobodne zo vztahu prec.
Dokonca aj take ako ja, co maju styri deti 😉

dankabg
21. feb 2025

@soldi no mňa by fotka chlapa s pivom náhodou celkom zaujala 😂teda pokial by nemal zuby ako klávesy na klavír a nevyzeral by tak, že denne tých piv vypije tucet 😂

milos81
25. feb 2025

@soldi hmm, tiež riešim teraz zoznamku, no teda, čiže na čo mám z fotiek nadviazať, ak má žena fotku na ktorej okrem tváre alebo jej nie je nič iné ? Pretože sa asi nehodí napísať že, "ty máš ale veľké oči" 😅 mohlo by to dopadnúť ako v Karkulke a pri zuboch to potom skončí 😅

dankabg
25. feb 2025

@milos81 no tak to ti neviem poradiť, ja som v tomto asi trochu vadna. Mne by asi stačilo obyčajne ahoj a potom sa baviť o bežných veciach z dna atď 😄

milos81
25. feb 2025

@dankabg neviem, buď je to vekom, alebo skromnosťou, hmm ? 😉 Asi to nebude vada, veď keby som niekoho oslovil niekde v obchode, alebo na ulici, asi tiež použijem "ahoj", považujem to za slušnosť

soldi
26. feb 2025

@dankabg keby si za den dostala 10 sprav a v kazdej by bolo len ahoj, ver tomu, ze po case by Ta to omrzelo 😀

dankabg
26. feb 2025

@soldi a vieš čo možno aj nie. Ja už by som si našla spôsob ako odpisovať 😄 som veľmi kreatívna

soldi
26. feb 2025

@dankabg ver mi, ze by Ta prestalo bavit snazit sa byt kreativna, keby si taketo spravy dostavala stale dookola. a keby si aj bola kreativna a vratila by sa Ti spat zas len jednoslovna strucna odpoved, tak by si preferovala pisanie si s niekym, kde aj druha strana je kreativna, nez s niekym, kde je spatna vazba minimalna.

ja som svoje rady pisala pre chlapov, kto chce, ten si z toho nieco vezme, kto nechce, nemusi 🙂

mala som totiz raz jednu debatu s kamosom o tomto a sa mi stazoval, ze ma malu odozvu. tak si trosku prepisal info o sebe, zacal inak komunikovat a cuduj sa svete, zrazu nema nudzu 🙂

dankabg
26. feb 2025

@soldi tak to je super, že si mu pomohla.

milos81
26. feb 2025

@soldi no teda, ja tam mám jednu krátku vetu, mám totiž pocit, že to aj tak nikto nečíta 😅
@dankabg mám pocit, že si spomínala v inej diskusii, že máš manžela, či nie ? 🤔

soldi
26. feb 2025

@milos81 ak mas malo spatnej vazby, tak treba nieco zmenit. Pisala som rady vyssie, mozes skusit.
Alebo mozes reagovat vopred, ze to urcite nepomoze, je to Tvoja volba 🙂

dankabg
26. feb 2025

@milos81 áno mám manžela 😄na zoznamky nechodím, len píšem, čo by zaujalo mňa. Kebyže tam idem. Nahodou. Raz

milos81
26. feb 2025

@soldi no hej, to, že si myslím, že to nebude mať žiaden efekt ešte neznamená, že to tak bude 😉 vyskúšam, vďaka 👍
@dankabg tak to som si zasa raz ušetril trapas, takmer som ti napisal 😂 🤦

soldi
26. feb 2025

@milos81 wau. super. Klobuk dole, ze si to hned nezmietol zo stola 🙂

milos81
26. feb 2025

@soldi rád si nechám poradiť, v poslednej dobe mám pocit, že fakt netuším, o čo ženám v skutočnosti ide a veľmi ťažko sa mi v nich číta, mám pocit, že to je často v zmysle "na ústach med a v srdci jed" 😥

dankabg
26. feb 2025

@milos81 kľudne mi napis 😄

bielasovicka
26. feb 2025

@mariooo99 ahoj, no ako si natom, našiel si? 😁

Strana
z4