Aká je pre mužov ideálna váha žien?
Milí páni na MK, inšpirujem sa jednou diskusiou tu, kde chlap rozmýšľal nad rozvodom, lebo jeho žena pribrala. Čo je pre vás teda pri žene ešte akceptovateľná váha? Povezme štandardná žena, 170 cm, 35 rokov, slobodná a varianta po dvoch deťoch /ak to u vás zohráva úlohu/.
@biba_18
Ty si robis srandu jasne ze poznaju
@anonym_5d001d to mi chceš povedať,že keď sa na mňa pozrie hocijaký/každý chlap,tak mi povie,koľko vážim?😀
@anonym_808986 hej, cvičí aktívne, posilka, plávanie, workout outdoor, ten typ valabika by som povedala. Čo žena 63 kg je pre neho hroch, lebo bol zvyknutý na 50 kg aj s topánkami.
@anonym_autor taký nebude mať nikdy čas na teba, deti, domácnosť. Musí sa v prvom rade starať o svoje dokonalé telo.
treba sa riadit zrkadlom a nie vahou.Hadam kazdy ma doma zrkadlo a vidi ci pribera alebo ake ma telo.Teda ako je na tom.Tu nejde ani tak o kila jasne ze to neuhadne nikto ale ved volnym okom vidis ci si chuda alebo tucna
@anonym_autor a vyskytnú sa tam rady typu
Ked ta uz nepritahuje a nechces s nou byt a ona to nechce zmenit, je to dovod na rozchod
Samozrejme, nikto nechce doma tučnú prasnicu.
@anonym_98ccc6 To tak nefunguje. Vidím a poznám veľa "tučných prasnic" (tvoj sprostý výraz), ktoré sú šťastne vydaté celé desaťročia, niektoré aj druhýkrát išli na "odbyt" a poznám aj také štíhle, ktoré celé desaťročia nikto nechce. Poznám aj názory mojich študentov, no nechcú ženy s umelými riasami, vlasami, nechtami atd.
Preboha.. ja si pri takýchto typkoch predstavím, ako zenu kazdy den vazia a keby mala raz 61 namiesto 60, tak by jej ukazali dvere 😅 ze nie zlatko, nie, ja chcem len zenu do 60kg
@biba_18
Ty si robis srandu jasne ze poznaju
@anonym_5d001d ty si výnimka, ak poznáš.
treba sa riadit zrkadlom a nie vahou.Hadam kazdy ma doma zrkadlo a vidi ci pribera alebo ake ma telo.Teda ako je na tom.Tu nejde ani tak o kila jasne ze to neuhadne nikto ale ved volnym okom vidis ci si chuda alebo tucna
@anonym_a81580 poznám jedného pre ktorého bola tučná aj žena čo vyzerala jak hantuchová...
@anonym_98ccc6 To tak nefunguje. Vidím a poznám veľa "tučných prasnic" (tvoj sprostý výraz), ktoré sú šťastne vydaté celé desaťročia, niektoré aj druhýkrát išli na "odbyt" a poznám aj také štíhle, ktoré celé desaťročia nikto nechce. Poznám aj názory mojich študentov, no nechcú ženy s umelými riasami, vlasami, nechtami atd.
@anonym_7b628a to nie je môj výraz ja tak nehovorím, to je príspevok z komentárov aké rady sa tam vyskytli
@anonym_b64673 ale áno, je. má vyššiu objemovú hmotnosť. cca 20%
@biba_18 Je ťažšia tona olova alebo tona pierok? 😀
@biba_18 Je ťažšia tona olova alebo tona pierok? 😀
@procrastique tona je tona - ale čoho je viac keď na to pozrieš? železa alebo pierok? o tom presne hovorí objemová hmotnosť ...
ako vtip je to fajn, ale neodpovedá na otázku - ako to muž môže vedieť, koľko má žena kíl keď na ňu pozrie - a už vonkoncom nemôže vedieť ako vyzerá keď ju nevidí a vie iba váhu ...
@oceanahory diskusia na MK, že muž sa ide rozviesť so ženou lebo pribrala? Vážne?
@anonym_autor Reagovala som na tvoje komentare "mne minule písal chlap, že nechce ženu, čo má viac ako 60 kg, že on nechce hrocha."
"Stretla som sa s týmto v poslednom kvartáli niekoľko krát, že muži povedali vyslovene, že nie nad xy kg. Bez toho, aby tú ženu videli. A tak ma zaujíma mužská preferencia."
By mi bolo suma fuk, co si takyto chlapi myslia...jedna vec je mat prefrencie: stihla, plnsia a pod. ale urcovat podla konkretneho cisla vahy je smiesne...
A teda neviem, na aku diskusiu narazas, ale k tomu, ze sa chlap chce rozvadzat so zenou, ktora pribrala. Ja pochybujem, ze sa niekto pricetny (bez ohladu na pohlavie), ide rozvadzat kvoli +kg navyse. Na druhej strane, ak by moj muz rapidne pribral, prestal by sa starat sam o seba a svoje zdravie, nedajboze by to hranicilo s obezitou a nemal by zaujem to zmenit, ci vyhladat pomoc odbornika, tak aj ja by som sa rozviedla a netvrpela pri cloveku, ktory ma fyzicky uz nepritahuje. 🤷
@procrastique tona je tona - ale čoho je viac keď na to pozrieš? železa alebo pierok? o tom presne hovorí objemová hmotnosť ...
ako vtip je to fajn, ale neodpovedá na otázku - ako to muž môže vedieť, koľko má žena kíl keď na ňu pozrie - a už vonkoncom nemôže vedieť ako vyzerá keď ju nevidí a vie iba váhu ...
@biba_18 No ja súhlasím ale nedá sa tvrdiť, že kilo svalov je viac ako kilo tuku :D lebo nie je...
@oceanahory diskusia na MK, že muž sa ide rozviesť so ženou lebo pribrala? Vážne?
@anonym_autor podľa mňa aj žena by sa mala sama seba vedieť zhodnotiť, nepotrebuje rady ostatných, tiež sa vidím a viem kedy som najradšej vo svojom tele, dve kilá navyše sa mi odrazia všade, nohavice nezapnem 🤣, takže podľa mňa názor muža je taký, že žena má vyzerať stále dobre, a ak má deti z to neznamená, že má mať o 10 kíl viac ako, keď sa spoznali, pretože deti nemôžu za váhu, ale za váhu si môže človek sám stravou
@anonym_autor Reagovala som na tvoje komentare "mne minule písal chlap, že nechce ženu, čo má viac ako 60 kg, že on nechce hrocha."
"Stretla som sa s týmto v poslednom kvartáli niekoľko krát, že muži povedali vyslovene, že nie nad xy kg. Bez toho, aby tú ženu videli. A tak ma zaujíma mužská preferencia."
By mi bolo suma fuk, co si takyto chlapi myslia...jedna vec je mat prefrencie: stihla, plnsia a pod. ale urcovat podla konkretneho cisla vahy je smiesne...
A teda neviem, na aku diskusiu narazas, ale k tomu, ze sa chlap chce rozvadzat so zenou, ktora pribrala. Ja pochybujem, ze sa niekto pricetny (bez ohladu na pohlavie), ide rozvadzat kvoli +kg navyse. Na druhej strane, ak by moj muz rapidne pribral, prestal by sa starat sam o seba a svoje zdravie, nedajboze by to hranicilo s obezitou a nemal by zaujem to zmenit, ci vyhladat pomoc odbornika, tak aj ja by som sa rozviedla a netvrpela pri cloveku, ktory ma fyzicky uz nepritahuje. 🤷
@oceanahory Spomínam si na jedného, čo tu písal a chcel štíhlu, inak by sa do kajaku a jeho fiat 500 nezmestila 😆
@biba_18 No ja súhlasím ale nedá sa tvrdiť, že kilo svalov je viac ako kilo tuku :D lebo nie je...
@procrastique no to preto lebo je menej 😂😂
@anonym_0cadb2 175 cm, 98 kg a ze troku objemmejsia?? 😂. Fuu tak to uz bola riadna obezita
@anonym_9aac1e ja mám 172 a 78kg a mám postavu viac ako len dobrú. Úplne v pohode mohla byť len plnšia, keď to mala rozhádzané rovnomerne.
@anonym_autor taký nebude mať nikdy čas na teba, deti, domácnosť. Musí sa v prvom rade starať o svoje dokonalé telo.
@anonym_7b628a presne, poznam takych viacerych a vsetci su rozvedeni. Pri detoch sa clivek musi trochu obetovat, den ma iba 24hodin a popri praci, domacnosti a detoch ostane na niektore veci menej casu. Ano, da sa ist s detmi na bicykel, ale vykony to nebudu. Da sa ist s nimi plavat, ale clovek realne plava a postava okolo nich. A ak toto niekto nie je ochotny stravit a vsetko na zenu, lebo fitko a kardio, potom to konci rozvodom. Ked deti odrastu, potom sa da vratit k intenzivnejsiemu workoutu.
@biba_18 mne minule písal chlap, že nechce ženu, čo má viac ako 60 kg, že on nechce hrocha. Zasmiala som sa. Čo je teda pre muža akceptovateľné? Zatiaľ som tu mužský názor nečítala.
@anonym_autor Názor muža: ideál je keď má žena výšku 165cm, plus mínus,65 kg váha.170 cm - plus mínus 70kg.
Po lopate povedané keď brucho nie je v popredí viac ako prsia, keď nie je veľmi pribratá v tvári.Proste aby postava nebola ako " súdok" . A ktomu primerane oblečenie, také čo zene pristane.
Váha veľmi úzko súvisí s atraktivitou.Je to druhá "nádoba" lásky v poradí.Prva to je jasné je sexualita.
Tretia spoločné trávenie času ( ktorej sa chce ísť na futbal) . Muž potrebuje pochvalu a pokoj v dome.
Ale keď my muži chceme ideál, otázka je či vieme naplniť ženské nádoby lasky:
Pozornosť
Rozhovor
Či žena môže mužovi bezvýhradne dôverovať
Či má slušné finančné zabezpečenie
Či je muž dobrým otcom.
A to nehovorím o skutkoch služby, umyť riad, upratať, nakúpiť, opraviť čo treba.A POZOR,to všetko sám od seba.Tym chcem zastať ženy a mužom nastaviť zrkadlo.
@biba_18 mne minule písal chlap, že nechce ženu, čo má viac ako 60 kg, že on nechce hrocha. Zasmiala som sa. Čo je teda pre muža akceptovateľné? Zatiaľ som tu mužský názor nečítala.
@anonym_autor Tak v takom pripade dufam, ze neslinta nad insta-modelkami, pretoze kazda z nich ma nad 60 kg. Ako uz bolo povedane, sval vazi ovela viac, nez tuk. Vaha (ak nemas 100+) je fakt uplne irelevantna, dolezity je pomer tuku a svalov. Oni fakt nevedia, o com hovoria, to je ako ten botox - "nechcem botoxovu", hlavne, ze netusi, ze botox vyhladzuje vrasky a nevidno ho, nerobi kacacie pery.
@oceanahory Spomínam si na jedného, čo tu písal a chcel štíhlu, inak by sa do kajaku a jeho fiat 500 nezmestila 😆
@andrejka2424 😁 Akoze neviem, ci to bude popularny nazor, ale ja plne chapem, ak ma niekto preferencie, ze chce iba stihlu, ci plnsiu...ja mam tiez svoje preferencie, mne sa napr. nepacia chlapi "mackovia", ako to mnohe preferuju a paci sa im taky zavalitejsi typ chlapa, co je samzorejme tiez OK. Taka moja svagrina mi povedala, ze chlap co nosi velkost S a M, pre nu ani "nie je chlapom", kym mne sa paci presne to S-M 😁👍. Ale teda, pokial by som bola nezadana, tak by som v zivote nehladala chlapa do urcitej vahy 🥴, ved to je smiesne...Napr. moja sestra s cca. rovnakou vyskou, ako ja ma asi o 4kg viacej a napriek tomu vyzera tensie 🤷, ale aj viacej cvici a ma aj uplne iny typ postavy a rozlozenie tuku v inych partiach tela.
@anonym_7b628a prikladom takej zeny je napr. Keely Shey Smith, zena Pierce Brosnana. Teraz maju strieborne vyrocie a on sa neraz verejne vyjadril, ako na nej lubi kazdy gram. Ako mlada bola riadna kocka, no aj teraz s kg navyse vyzaruje laskavost a spokojnost. A na tom by malo zalezat viac ako na dokonalej postave.
@anonym_autor Názor muža: ideál je keď má žena výšku 165cm, plus mínus,65 kg váha.170 cm - plus mínus 70kg.
Po lopate povedané keď brucho nie je v popredí viac ako prsia, keď nie je veľmi pribratá v tvári.Proste aby postava nebola ako " súdok" . A ktomu primerane oblečenie, také čo zene pristane.
Váha veľmi úzko súvisí s atraktivitou.Je to druhá "nádoba" lásky v poradí.Prva to je jasné je sexualita.
Tretia spoločné trávenie času ( ktorej sa chce ísť na futbal) . Muž potrebuje pochvalu a pokoj v dome.
Ale keď my muži chceme ideál, otázka je či vieme naplniť ženské nádoby lasky:
Pozornosť
Rozhovor
Či žena môže mužovi bezvýhradne dôverovať
Či má slušné finančné zabezpečenie
Či je muž dobrým otcom.
A to nehovorím o skutkoch služby, umyť riad, upratať, nakúpiť, opraviť čo treba.A POZOR,to všetko sám od seba.Tym chcem zastať ženy a mužom nastaviť zrkadlo.
@anonym_222d2a "Či má slušné finančné zabezpečenie" :D
ak chlap nema slusne zabezpecenie, tak fuj, ale on ma milovat kazde jej kilo z 30kg nadvahy. Keby nie, tak by bol povrchny. :D
Chápem každého preferencie pred vzťahom. Nie každému sa páčia kilá navyše, nie každému sa páči ultra štíhla postava. A tak je to správne. Samozrejme, že každý si hľadá partnera, ktorý ho bude priťahovať. Avšak vo vzťahu sa isté preferencie menia, partneri a rovnako aj ich vzťah, dozrievajú do bodu, kedy sú pre nich podstatnejšie iné parametre než váha a vzhľad. A partner nás začne priťahovať aj niečím iným, podstatnejším, než je vzhľad samotný. Môj manžel počas 10 rokoch vzťahu pribral 20 kg, ja som pribrala 10 kg. On zmohutnel, nemá už tak ostro rezané rysy, vlasy mu zredli a okolo očí má drobné vrásky. Ja mám zase po dvoch deťoch iné proporcie než pred nimi, viac pudingové 😀 Vlasy mi začali šedivieť a aj v tvári je vidieť, že sme spolu už nejakú dobu. Svojho muža ľúbim, viac než kedykoľvek predtým a priťahuje ma viac než na začiatku, a to aj s kilami navyše. Priťahuje ma svojou starostlivosťou, svojou láskou a nehou, s ktorou sa o nás stará. Viem, že sa na neho môžem spoľahnúť, viem, že som pre neho krásna aj s mäkkým bruchom, vďaka nemu sa cítim milovaná a nikto ma nevie tak rozosmiať ako on. Snažím sa mu dávať rovnakú lásku a stabilitu a to je to, čo je pre mňa najpríťažlivejšie. Možno keby som ho stretla vtedy a vyzeral by tak ako dnes, možno by ma nepriťahoval a možno by som s mojím dnešným výzorom ani ja vtedy nepriťahovala neho. Ale za mňa príťažlivosť, tá podstatná príťažlivosť, sa buduje časom a skúškami, ktoré vám spoločný život pripraví. Neverím, že by ma priťahoval muž, ktorý mi do života okrem svojho výzoru nemá čo iné ponúknuť.
Pre mna ako muza je dolezite systematicke,dlhodobe navstevovanie fitka,silovy trening potencionalnej partnerky.Toto ked dodrziava povedzme viac ako 2,3 roky.Aspon 3 X tyzdenne.
Toto mna zaujima na zene.Vtedy viem,ze ma naviky a stravu a vasen a disciplinu.A zaujmy,ktore podporujem.
Vtedy je aj postava ok,aj strava,aj mentalne fit
A ci je vysoka,nizka,mudra,hlupejsia,blond,tmava je uplne jedno.
Pre mna ako muza je dolezite systematicke,dlhodobe navstevovanie fitka,silovy trening potencionalnej partnerky.Toto ked dodrziava povedzme viac ako 2,3 roky.Aspon 3 X tyzdenne.
Toto mna zaujima na zene.Vtedy viem,ze ma naviky a stravu a vasen a disciplinu.A zaujmy,ktore podporujem.
@eugen777 tebe je jedno, ci je hlupa? Hlavne nech cvici 3x do tyzdna silovy trening a dodrziava stravu?
@eugen777 Toto ma zaujalo. Chápem tie návyky, disciplínu a zdravé telo. Ale naozaj by ti neprekážalo, že je hlúpa ako tágo?
@eugen777 tebe je jedno, ci je hlupa? Hlavne nech cvici 3x do tyzdna silovy trening a dodrziava stravu?
@anonym_autor Keď si predstavím tých búchačov z fitka niektorých, tiež im z očí inteligencia nesrší všetkým. 😆

@anonym_autor a vyskytnú sa tam rady typu
Ked ta uz nepritahuje a nechces s nou byt a ona to nechce zmenit, je to dovod na rozchod
Samozrejme, nikto nechce doma tučnú prasnicu.