icon

Ako dlho zostať vo vzťahu po nevere?

girl89
17. jún 2025

Ahojte 🙂
Nejdem si sem pre radu, skôr ma zaujíma názor tých, ktoré si niečím podobným prešli. Zaujímalo by ma ako dlho ste vydržali vo vzťahu po prevalení nevery partnera ? Po akom čase od zistenia nevery ste požiadali o rozvod ? Ja o tom viem už rok, avšak nedokážem zabudnúť - bolí to stále rovnako a myslím si že v našom prípade bude rozvod jediné riešenie...

Strana
z2
lily246
17. jún 2025
@girl89

@lienka.7 k tomuto sa priznal na terapii tak dúfam že to bolo všetko, spávame spolu od tej doby minimálne nakoľko ako vravím neprebolelo ma to a áno bola som u lekára to bolo prvé keď som sa to dozvedela

@girl89 šialené, že si s ním po tom všetkom zostala hoci ani deti nemáte. Mala by si zvážiť terapiu pre samú seba, vyzerá to, že nemáš žiadnu sebaúctu.

gomak
17. jún 2025

@girl89 Iba jedna otázka: Prečo zostať?

motylik2559
17. jún 2025

Ahoj, ja by som s nevernikom nevydrzala po zisteni ani tyzden. Cloveka by umarali myslienky a zakazdym by sa mi z neho zdvihol zaludok pri predstave,ze zapichol inde pri subezne nasom vztahu. Na terapii prezradil,ze to nebolo prvy krat....a ktovie ci tie cisla na terapii neokresal..lebo nevernik je zaroven aj klamar. Ty sa trapis uz rok vedla muza, ktory si ho namacal v inych zenskych a len za to,ze ho milujes? Prepac, ale moj nazor je taky,ze bud si masochistka alebo si nim posadnuta ci totalne zavisla na nom bez stipky sebaucty. to, co ty k nemu citis rozhodne laska nebude! klames samu seba. Nemas absolutne uz nikde zaruku, ze aj na tie terapie nesiel len preto, aby ti zalepil oci a veselo si zas dalsie bude trtkat. Nemate deti a ty cakas na co? kym ta osvieti alebo kym ta prejde tvoja posadnutost? Prepac, ale aj tvoje spravanie je totalne z cesty a skor ako na parovu terapiu by si mala zacat sa liecit sama so sebou po co najskorsom rozvode s nim! Mozno krute slova odo mna, ale mala by si pohnut rozumom a nie tym, co ty nazyvas laska k nemu. Toto laska rozhodne nie je, ani z jeho strany ani z tvojej, tak sa spamätaj! Good luck

sense
17. jún 2025

To ale nebola jednorazová nevera ale paralelný vzťah....rozhodnutie je na tebe....ale na čo sa trápiť ak ani po roku sa nevieš cez to preniesť

lienka.7
17. jún 2025
@gomak

@girl89 Iba jedna otázka: Prečo zostať?

@gomak no lebo ona ho predsa miluje! To, ze jemu je ona ukradnutá je už samozrejme nepodststne.
Zaujímalo by ma, akou traumou si autorka v detstve prešla, ze sa takto trpitelsky chova.

yelena159
17. jún 2025

Toto je jeden z tých prípadov, kde nezáleží na tom, že každý radí nech odíde, lebo neodíde, lebo ona ho miluje. Čiže zbytočne založená téma.

vorkola
17. jún 2025
@girl89

@lienka.7 momentálne tento rok ako chodíme na terapiu sa ozaj snaží, z práce príde rovno domov, nikam nechodí ani na mobile nieje. Viem, že sa to donekonečna nedá takto že len práca a domov...terapeutka nám odporučila urobiť hrubú čiaru a neriešiť to vôbec, mám také týždne kedy sa snažím a neriešim ale potom príde deň blbý a zas riešim nedokážem len tak neriešiť

@girl89 a naco cakas,?aby si sa uplne zrutila,ked uz ta podviedol2x ,podvedie zas.UZ mu nebudes verit dokonca zivota,Jednoducho by som to ukoncila,,hladaj navody trebars dovolenka,zoznamky ,aby si co najskor nanho zabudla,Buchni za nim dvere az sa panty rozdelia.nema to s nim uz zmysel,,Keby som to neprezila, tak by som ani rady nevedela dat, Odpustit sa da, ale zabudnut nikdy,a nikdy nebudes spokojna, ked bude trebars meskat domov, a vobec jeho pracovne spolocenske udalosti v praci,,atd, atd, Prekonaj sa co najskor a skonci,,lebo ta to znici,,teda pokial nemate detiVymaz si ho z hlavy vsemoznym sposobom ,aby sa ti nespritomnoval trebars zabudnuty pulover,,,a ine..bude to trvat mozno aj rok bez neho.ale ked si s nim ,tak nezabudnes..a nepotesi ta uz s nicimm ani s kralovskym platom ,krasnym domom ,proste ziadny luxus ta nepotesi,,,lebo zlyhal,,a toboz uz nie sex.moze sa akokolvek snazit,,vzdy ti to pride a mysel,aj pri tom sexe,,Daj na moju radu,,Naber odvahu, zabudnes, a z tvojej lasky k nemu nic nesmie zostat,,len to chce ten cas od teba,,Vsak ked uz 2x ta podviedol, uz si ho mala po prvom raze kopnut do ri...i..DAJ NA NASE RADY A KOPNI HO KADE LAHSIE...aspon za chvilu uvidis, ze uz ma dalsiu...Ved on ta nelubi,,keby ta lubol, na inu ani nepozre, a nie to este zahne...a este,,,,uz aj kvoli pohlavnym chorobam by som ho nechcela, ved nevies kde co mohol nchytat,,,to sa moze prejavit az po rokoch,,,Chod na testy ,,,aby si sa nahodou este nenakazila.. ja by som s takym nezila, ani keby bol jediny na svete..,ved on si ta vobec nevazi a nezasluzi si ta

srdeenko19
17. jún 2025

Ja by som ešte pochopila, kebyže žena rozmýšľa, že odpustí neveru, ak by to bolo trebárs len jednorazové posmyknutie napr. v alkoholovom opojení. Ale naozaj nechápem, keď ženu, partner, manžel, ktorý ju má hýčkať, tráviť s nou väčšinu voľného času, milovať nadovšetko podvádza počas vzťahu, niekoľko rokov a ktovie koľko x. Je mi z toho naozaj smutno, že sa takto trápiš a bojuješ o človeka, ktorý si to pravdepodobne ani nezaslúži. Ja by som sa posunula ďalej, netrápila sa. Ver, ze niekde ta čaká chlap, ktorý ťa urobí šťastnou a nebude pchať svojho vtáka do cudzích ženských.
Kebyže mu teraz na túto akože oficiálne druhú neveru neprídeš, koľko by to zase trvalo? Rok, dva, päť?

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
romiada
17. jún 2025

@girl89 máš doma spolubývajúceho. Dúfam že Ty sa trapiš, perieš mu, variš ,upratuješ a platíš polku hypotéky a domácnosti. A ak áno, tak už vieš akú máš funkciu a úlohu. Otázne či v tom chceš ostať, bez deti a koľko máš vlastne rokov? Lebo chlapec si odkruti s Tebou chvíľu terapiu a po nej príde ďalšia.

vilma7
18. jún 2025

V tvojom prípade by som sa nesnažili ani jeden deň. Sama vidíš, že dôveru neobnovíš v žiadnom prípade.

subartic
18. jún 2025

ja som dosť prorodinná a nevera nie je pre mňa koniec vzťahu , ale opakovaná nevera je na okamžité ukončenie. Natrafila si bohužiaľ na muža ktorému aj keby si fúkala prášok do zadku , bude ťa podvádzať. Nezvláda monogamiu . Nemáte deti , o to je to podstatne jednoduchšie . Rozveď sa urob hrubú čiaru , vytesni ho zo života a začni znova, sama . Uzdrav sa , prelieč si rany a keď bude čas , ten správny muž príde.

lienka.7
18. jún 2025

@girl89 a prečo vlastne nemáte deti? 12 rokov?

pralinka25
18. jún 2025

No ak by som ale mala odpovedat na otazku v nadpise tak v tvojom pripade bez deti 2 x paralerny vztah tak odpoved by bola ani jedinu dalsiu minutu

mikella912
18. jún 2025

citila by som sa presne ako to, nedokázala by som to dať z hlavy nikdy preč, podvedome by to tam bolo stále, neistota, že to príde opať, chápem že ho lubiš, ale nemyslim si že to bude niekedy také ako pred tými neverami, stále ta žo bude zožierať.Najlepšie by si spravila pre seba si myslim odist.Plus je že nemáte spolu ešte po tomto všetkom deti.Držím palce vela sil prajem

huxy
18. jún 2025
@minenkaa

@huxy teraz nechcem rýpať a ani byt protivná ale teba ta nevera asi dost zložila,podľa tvojich príspevkov.

@minenkaa VTEDY ma dosť zložila, co bolo pred 5-timi rokmi. Ale už dávno som sa s tým popasovala. Ale nič to nemení na tom, ze by som konala rovnako a na neveru a neverníkov mám svoj názor, ktorý nemienim zmeniť.

girl89
autor
18. jún 2025
@huxy

@minenkaa VTEDY ma dosť zložila, co bolo pred 5-timi rokmi. Ale už dávno som sa s tým popasovala. Ale nič to nemení na tom, ze by som konala rovnako a na neveru a neverníkov mám svoj názor, ktorý nemienim zmeniť.

@huxy rozviedla si sa ?

huxy
18. jún 2025
@girl89

@huxy rozviedla si sa ?

@girl89 vid druhý príspevok v tejto diskusii. Ano rozviedla. Ja by som nemárnila čas s neverníkom. Existujú aj verní a normálni muži. Na čo si ničiť život s niekým takým?

carter30
18. jún 2025

Akože pri každom sexe by som si predstavovala tie marhy predtým. Nikdy by som sa s tým v hlave nevysporiadala a trpela by som...

alexka89
24. júl 2025

A keď mu povieš že od neho odídeš alebo odchádzaš tak on ako reaguje...alebo ,že sa rozvedies ak to urobí ešte raz? ..aj reaguje nejako či má v riti a ani tá nepočúva?
@girl89

anonym_e06ba4
24. júl 2025

@girl89 u mňa trvalo rok kým som odpustila/zabudla. Ale nás prípad bol určite iný ako tvoj, vlastne som si za to mohla sama. Spamätala som sa o čo prichádzam až keď ho chcela iná 🤭

Strana
z2