icon

Ako môže najhoršie dopadnúť vzťah po rozchode?

16. dec 2025

Ako najhorsie u vas dopadol vztah, Zaujimali by ma tie uplne najhorsie verzie. Mali ste manzela, ci partnera, rozsili ste sa a ..... co potom? Ako to najhorsie dopadlo u vas. Poviem za mna.. Po nasom rozchode pri sexe boli odopietane bozky. U vas? ako ste dopadli vy ak vztah sa dostal do bodi kedy ste sa rozisli ... a potom zacalo co?

Strana
z2
anonym_7d43a4
16. dec 2025

Pol roka ma prenasledoval vyhrážal sa mi smrťou 30 sms denne každý deň iný nik a xy správ na zoznamke každy týždeň sa previezol okolo domu a vždy niečo zavesil na bránu. Polícia sem chodila ako na klavír. Nakoniec mi na branu zavesil svadobné šaty. Prvý mesiac som sa skrývala tak aby nikto nevedel že som doma a nikde som nechodila.

viestta
16. dec 2025

Kto sulozi s partnerom, s ktorym sa rozisiel?

anonym_cb6ff9
16. dec 2025

niekoľko mesiacov po rozchode kamoška zistila,že ju sleduje,mala niečo v notbuku aj v mobile

reanda
16. dec 2025
@viestta

Kto sulozi s partnerom, s ktorym sa rozisiel?

@viestta autorka.. asi si mysli, ze sa bude po 'rozchode' viac snazit, aby si ju ziskal naspat.. a on to, debil, zrejme nepochopil 🙄

viestta
16. dec 2025
@reanda

@viestta autorka.. asi si mysli, ze sa bude po 'rozchode' viac snazit, aby si ju ziskal naspat.. a on to, debil, zrejme nepochopil 🙄

@reanda mne z toho prispevku vypadlo "normalny" Ale vidim, ze niektorym to nepride divne

bielasovicka
16. dec 2025

No v prvom rade ja už po rozchode s ním ani nesexujem, ani nebozkávam. Ty to robíš prečo? Dosť ma to zaujíma.

anonym_032f7a
16. dec 2025
@billy_jean

No keď sme sa rozišli, tak nebol sex, neboli bozky. Bol to iba ex-partner. Čo najhoršie sa mi stalo? Jeden ma začal oslovovať celým menom, čiže napríklad celé roky ma volal Katka a po rozchode ma oslovoval Katarína (meno je vymyslené). A nášho spoločného psa zverejnil na bazoši v časti darujem, so srdcervúcim príspevkom. Keď som mu volala, či mu úplne prepína, tak to stiahol. A jeden mi roztrhal všetko spodné prádlo, čo mi daroval. A potom mi to zabalil do balíka a doniesol pekne zabalené v krabici s mašľou. Otvorila som doma a tam roztrhané a rozstrihané prádlo.

@billy_jean To je ine psycho co si si zazila. Mna by zaujimalo ako si to ti chlapi odvovodnovali?

billy_jean
16. dec 2025
@anonym_032f7a

@billy_jean To je ine psycho co si si zazila. Mna by zaujimalo ako si to ti chlapi odvovodnovali?

@anonym_032f7a myslíš to spodné prádlo? No, že nebudem s nikým iným nosiť prádlo, ktoré mi on kúpil. A ten pes? To bol len výkrik do tmy, aby som sa vrátila.

anonym_032f7a
16. dec 2025
@billy_jean

@anonym_032f7a myslíš to spodné prádlo? No, že nebudem s nikým iným nosiť prádlo, ktoré mi on kúpil. A ten pes? To bol len výkrik do tmy, aby som sa vrátila.

@billy_jean bizár...takze az potom si ich vlastne naozajstne spoznala. Blazna spoznas obycajne asi az pri rozchode...

anonym_3008a3
16. dec 2025

blázna som spoznala aj ja.
ex mi odmietol dať dieťa pri rozchode, bol silno opitý a chcel mu niečo urobiť. Poriadky robila polícia. potom som sa radšej odsťahovala pár stovák km inde, aby ma nenašiel.
Neustále vyhrážky mojej rodine, a trvalo dlho kým som tohto človeka mala na háku.
Keď sa oženil padol mi kameň zo srdca. až potom som sa odvážila prísť domov k rodičom.
ak sa aj náhodou stretneme tvárime sa ako neznámy ľudia.

anonym_a53dd7
16. dec 2025

@anonym_autor Pokúsil sa ma prejsť autom. Deti to videli.

anonym_f3794e
17. dec 2025
@anonym_9afa8e

@anonym_f3794e Tak hádam si si to nepredstavovala tak, že po rozvode by sa tvoj otec zaujímal o tvoju matku. Ona sa rozvodom stala pre neho cudzím človekom. A to, prečo sa ani s vami ako deťmi už nestretaval ti vraj nie je známe, ale asi mal nejaký pádny dôvod na to, preč to tak bolo. Možno ho tvoja matka obťažovala, znepríjemňovala mu život a jediná cesta z toho von bola vzdat sa aj vás, aby nemal pokazený zivot. Alebo mohol vás považovať za ťarchu v jeho novom živote, ktorý si začal žiť .... Kde sa skrýva pravda vedia len oni dvaja, nikto iný.

@anonym_9afa8e áno, urobil si nové dieťa, takže “staré” deti boli na ťarchu. Ak ti to príde OK, tak je to smutné. Manžel má tiež rozvedených rodičov, ale jeho otec bol s nimi v kontakte každý týždeň, boli na spoločných dovolenkách, proste deti nemôžu za rozvod, takže prečo by mali trpieť? Ja som tiež názoru, že ak si manželia nerozumejú, nech sa teda rozvedú, ale povinnosti ako rodičia im zostávajú a nie je fér, aby matka suplovala otca, či finančne, v trávení času, výchove, proste v hocičom. Samozrejme platí aj naopak.

tiezjedna
17. dec 2025
@anonym_a53dd7

@anonym_autor Pokúsil sa ma prejsť autom. Deti to videli.

@anonym_a53dd7 kecáš...😨

lostinorava
Dnes o 20:20

@anonym_autor Najprv mi dovoľte povedať, že som cudzinec žijúci na Slovensku už 15 rokov.

Pred takmer 20 rokmi som získal štipendium na program pre vojenských dôstojníkov, ktorý zahŕňal aj hradené štúdium na inžinierskej univerzite. Súčasťou toho bolo podpísanie zmluvy s armádou, získanie úplnej bezpečnostnej previerky atď. Musel som sa vrátiť do 14 rokov, nechať si urobiť pohovor so susedmi a mať odporúčacie listy, ktoré som musel zložiť.

O niekoľko rokov neskôr som sa presťahoval na Slovensko a začal som proces získania pobytu súvisiaci s prácou v korporácii. Opäť som musel prejsť previerkou, čo je štandardný proces. Hoci národná previerka v USA je oveľa vážnejšia a podrobnejšia, pretože ju vykonáva FBI, je tajná a trvá 3 mesiace.

Toto je dôležité pre kontext príbehu. Dodnes mám pravdepodobne najčistejší register trestov, okrem pokút za prekročenie rýchlosti v minulosti 🙂

Opustil som svoju bývalú, pretože pri každom jednom probléme, ktorý sa objavil, mala šialenú povahu. Ku koncu sa opíjala, klamala otcovi o mne a snažila sa ho prinútiť, aby ma zastrašil. Zakaždým som jednoducho odišiel. Nikdy ma to nezastrašilo, ale ani som nemal záujem o nezmyselné bitky.

Rozišli sme sa.

Požiadala chlapov, aby sa pokúsili uvoľniť matice na mojich pneumatikách. Mal som kamery v aute, kam sa vlámali a snažili sa podstrčiť drogy. Stáli pred mojím bytom a snažili sa ma zastrašiť.

Snažila sa o mne podať viacero falošných policajných správ, a to ako na americké veľvyslanectvo, tak aj na miestnu políciu, aby ma prinútila prísť o prácu a vyhodiť ma z krajiny.

Dôkazy som vzal na políciu a bol som prvý, kto to nahlásil. Samozrejme, dali jej len varovanie, ale fakt, že to bolo zdokumentované, stačil. Po dostatočnom zapojení polície sa musela dostaviť na súd, kde jej sudca tiež dal varovanie. Po tom a nejakom čase sa veci upokojili.

Strana
z2