icon

Ako nájsť rovnováhu medzi láskou a rodinou?

12. nov 2024

Predstavte si,že sa neskutočne zamilujete. Zistíte, že ste doteraz len prežívali a žili podľa toho čo sa od vás očakáva a žiada. Brali ste sa kvôli očakávaniam iných a z dôvodu že už nie ste najmladší/ia. Netrvá to dni, ani týždne, ale roky. Užívate si lásku so všetkým, jediné čo vás brzdí je manželstvo, ktoré funguje len naoko, dokonalá rodina pre okolie, aspoň z mojej strany. Hrám to podľa všetkého dobre, aj keď bolo pár kritických situácií,tak sa uhrali zakaždým. Viem,že mi napíšete, že si to môžem užívať, ale najprv sa mám rozviesť. Ale ja nechcem ublížiť deťom, to neprichádza do úvahy. Zlomilo by ich to. Takže nevidím iné východisko len pokračovať v tom,ako to je. Schválne nepíšem, či som muž alebo žena, aby ste sa vyjadrili všeobecne.

Strana
z3
1ryba
Odpoveď bola odstránená
natalka13
20. nov 2024

Deti su stastne, takze toto bude pokracovat do tvojej 80tky ci smrti aby sa to nikdy nedizvedeli?
Ako casto sa ako milenci stretavate? Na ako dlho? Ak na 5minut tyzdenne tak ok deti netrpia.

gelifil
21. nov 2024

@1ryba Rozmyslala som nad tym, co si napisala...v prvom rade si myslim, ze kazdy milujuca matka sa riadi v prvom rade srdcom a nie rozumom, ako si to myslela ty...autorka zaroven pise, ze detom nechce ublizit, ze to neprichadza do uvahy.....nikto nezijeme v jej kozi a mozeme len predpokladat, aka je v manzelstve nestastna a trpi....mimochodom, milujuci avnimavy partner , ktory sa o partnerku zaujima, by si mal asi nieco vsimnut, vycitit. Tu sa to ocividne nedeje, takze to nebude asi vsetko koser

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gelifil
21. nov 2024

@1ryba to nie je take jednoduche

autor
22. nov 2024

@natalka13 stretávame sa počas pracovnej doby..

silvike
22. nov 2024

A to zijes intimne aj s milencom aj s manzelom ? Ak ano tak to milencovi nevadi ? Ak nie, tak muzovi to nie je divne, podozrive ? A milenec je uz aspon rozvedeny ? Ci aj on to este sem tam doma potiahne aj so zakonitou a potom v robote s tebou ?

Strana
z3