icon

Ako nájsť rovnováhu medzi láskou a rodinou?

12. nov 2024

Predstavte si,že sa neskutočne zamilujete. Zistíte, že ste doteraz len prežívali a žili podľa toho čo sa od vás očakáva a žiada. Brali ste sa kvôli očakávaniam iných a z dôvodu že už nie ste najmladší/ia. Netrvá to dni, ani týždne, ale roky. Užívate si lásku so všetkým, jediné čo vás brzdí je manželstvo, ktoré funguje len naoko, dokonalá rodina pre okolie, aspoň z mojej strany. Hrám to podľa všetkého dobre, aj keď bolo pár kritických situácií,tak sa uhrali zakaždým. Viem,že mi napíšete, že si to môžem užívať, ale najprv sa mám rozviesť. Ale ja nechcem ublížiť deťom, to neprichádza do úvahy. Zlomilo by ich to. Takže nevidím iné východisko len pokračovať v tom,ako to je. Schválne nepíšem, či som muž alebo žena, aby ste sa vyjadrili všeobecne.

natalka13
13. nov 2024

Nasi kamarati - on mal vztah, dieta, dvojity zivot, kamoska o tom vedela odkedy sa to neman.dieta narodilo. on si myslel ze nie. Ked sa priznal po maturite mladsieho dietata /nemanzelske malo 7rokov/ obe deti z manzelstva ho odvrhli. Prave kvoli tomu dlhodobemu klamstvu.
Takze aby to nezlomilo teba nie deti.

gleep1
13. nov 2024

Láska tvojho života 😂😂😂😂 keby ste si navzájom boli lásky svojho života tak by ste boli rozvedeni a pekne spolu. Deti to zistia a znechutis sa im, zavrhnú ta. A budú mať prečo. A tvojej “životnej láske” sa stane to iste. Ohŕňam tu nosom pri predstave ze by toto mal robiť nejaký môj rodič.
Slaboch
Posrany slaboch
Byt s niekým len kvôli deťom je násilu- je to násilie, tie deti vyrastajú v klamstve, pretvárke a v násilí.
Si nečestný úbohý slaboch čo namiesto toho aby nabral v sebe kus čestnosti a sily postaviť sa ťažkostiam života sa bude vyhovárať na deti. Ale to nie pre deti, to preto lebo si slaboch. Je ti to takto pohodlne. Čo tam po deťoch, rozvod je náročný, s tou životnou láskou by to s dennodennými problémami aj tak neklapalo. A tak čo, aspoň všetky svoje NEcnosti skúsim premeniť na cnosť- nesebeckost, obetu voči deťom. 😂 smiešne. Tomu ani ty neveríš.

(Ak si žena platí to iste- si posraná nečestná slabošská Chuderka)

margotka17
13. nov 2024

Otoč si to opačne. Tvoja polovička je šťastná, má super rodinu, všetko klape. Čo ak by sa on/ ona zamiloval/a ty by si o ničom netušil/a. Postav sa teda k tomu zodpovedne, neklam seba ani polovičku, ale ani deti. Na dvoch stoličkách sa sedieť nedá. Či to intimno užívaš veselo aj doma aj s novým objavom? Fuuu, trocha silná káva pre mňa, ale vidím, že aj to sa dá. Držím palce, nech už sa akokoľvek rozhodneš, v tvojich topánkach chodíš len ty 👍.

vilma7
13. nov 2024

Stalo sa mojej kolegyni, obaja v manželstvach 20 rokov, ona 4 deti a on 3. .ale ich láska bola natoľko silná, že sa rozišli, žijú spolu a z deti sú už teraz parťáci ..samozrejme začiatky boli veľmi ťažké.
Z toho súdim, že vy sa asi tak veľmi nemilujete. Možno ti milenec-ka len sľubuje hory doly...ešte dnes večer som tu čítala tému, ako sa žena kvôli milencovi(šéfovi) rozviedla s 2 deťmi a vieš čo? Sú spolu 2 roky a milenec sa ani len náhodou nechystá k nej nasťahovať...lebo to zakázané a adrenalínové už dávno pominulo a prišla, nastala opäť realita života..

marca12
13. nov 2024

Mna by asi porazilo,keby som zistila,ze som premarnila zbytocne zivot s clovekom,ktory ma roky podvadza. Je to sebecke voci partnerovi a hlupe od teba. Len hlupak sa takto zachova. Ale co cakat od takeho mentalneho chudaka,ktory ide do manzelstva s tym,ze kalkuluje a hra nejaku frasku. Tak si ju pekne dohraj. A nezabudaj,ze kazdemu sa raz vsetko vrati.

romiada
13. nov 2024

Ja by som Ti poradila jedno. Pozri sa na seba a svojho terajšieho partnera o 20-30 rokov. Že spolu budete stari . Vieš si predstaviť že sa onho postaraš, alebo sa Ti hnusí, resp.Ta striasa od strachu? Deti vobec neber do uvahy. Ak budete voci sebe korektni, slušní, prežiju to. Deti z hniezda vyletia. Ale Ty ostávaš. Ide to? Ak nie, tak radšej zisť z tej cesty so vztýčenou hlavou a čestne už teraz. A dať aj tomu druhemu šancu dožiť s niekym kto ho bude mať ozaj rad. Nesudim Ťa. V živote sa vyskytne všeličo. Dôležite je ako sa k tomu postavíš Ty. Pre mňa su ale klamstvá "dusivé" vo vzťahu. Radšej krutú holú pravdu. Život maš len jeden. Rovnako aj tvoj partner. Možno v tom je viac lásky -byť čestní, ako zostávať za každú cenu "lebo rodina, lebo deti, lebo sa to patrí"....

priscilla07
13. nov 2024

Píšeš ako keby si bola/bol nesvojpravna/y. Veď za nič nemôžeš. Veľmi infantilné. Životom v klamstve ubližuješ všetkým zúčastneným, najmä deťom, a oTvojom psychickom zdraví ani nehovorím, čistá shiza.

natalka13
14. nov 2024

Ze ty sa bojis, co povie ta super rodina a susedia, kvoli ktorym ste vhupli do manzelstva LEBO sa to patri?

janage
14. nov 2024

Tiež nechápem ako sa dá užívať lásku so všetkým, keď v určitom okruhu o vás nik nesmie vedieť. Žiadna pusa na verejnosti, žiadne laskyplne pohľady, dotyky atď...
Žiť intímne naraz s dvoma ľuďmi- lebo keď hráš toho dokonalého partnera, tak tak žiješ,- to je pre mňa tiež cez.
Aj keď v istých kultúrach pokiaľ by si bol muž, tak úplne oficiálne môžeš mať tých žien viac.
Ak si žena tak v podstate nepoznám kultúru (tusim raz som citala o akomsi domorodom kmeni) kde by žene bolo tolerovať mať viacero mužov.
Myslíš aj na dôsledky pre valencia dlhodobej nevery? Stačí vážnejší úraz, nehoda tvoja, tvojho manžela, manželky, partnera, niektorého z deti a je všetko vonku.

autor
14. nov 2024

@janage ako sa to prevali po uraze alebo nehode?

minenkak
14. nov 2024

A prečo ešte niesi rozvedená?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
janage
14. nov 2024

Nuž predstav si, že ty alebo ta tvoja veľká láska budete mat nehodu, ako ak by bol ťažší stav sedkala by si doma, a hrala či hral sa na milujucu rodinu, myslím, že by ťa ťahalo tu tvoju lasku pozrieť, čo by so zas ako vysvetľoval/a pred okolím. Anestézia je tiež taka, ze ľudia po kdeco porozpravaju. Keď bude 3 dní volať tvoje meno s dodatkom že ťa miluje, nebude to vôbec jeho zákonitej polovičke podozrivé?
Alebo to môže byť choroba, ak niekoho miluješ ten pocit pomôcť, byť nablízku je podľa mňa silny. A ak reálne nebudeš môcť musíš sa trápiť. To si už neviem predstaviť ako také niečo človek uhrá.

janage
14. nov 2024

A ak by ste mali tu nehodu spolu v čase, keď ste spolu ani byť nemali, to by bolo zaujímavé tiež vysvetľovať.

autor
18. nov 2024

@1ryba v PC nemáme nič ani v mailoch, v mobiloch máme skryté chaty na heslá a oslovujeme sa Láska,takže moje meno nikto kričať nebude.. a čo sa týka tej nehody,tak keby sa toho človek mal báť, tak ani na ulicu nevyjde..

1ryba
Odpoveď bola odstránená
natalka13
18. nov 2024

Ty sa tu tak obhajujes,ved co ta trapi. Podla teba robis dobre.

autor
18. nov 2024

@natalka13 trápi ma, že nemôžeme byť spolu, lebo nechceme ublížiť deťom..

autor
18. nov 2024

@1ryba láska pre nás znamená viac..

1ryba
Odpoveď bola odstránená
natalka13
18. nov 2024

Ved detom ublizujes. Ake nechcem.

pralinka86
18. nov 2024

Nemas ani plnohodnotnu rodinu ani plnohodnotný vztah ( ten novy). To ti fakt stoji za to, takto zit?
Nemozes a nevies si uzivat s cistym svedomím ani jedno ani druhe. Jedného sa musis vzdat, to neustojis. Partner a deti si zacnu viac vsimat. Otazne je koľko vydrzi/ zvládne novy partner. Ludia aj deti sa rokmi menia. Aby si neostal/a nakoniec sam/a

gelifil
19. nov 2024

Ja odpadnem kolko moralistov zrazu....

natalka13
19. nov 2024

@gelifil ake moralizovanie, coho sa boji? Rozvodu? Odlahne vsetkym.

gelifil
19. nov 2024

@natalka13 to nie je isté....

alesto
19. nov 2024

Či si žena alebo muž, keď už je to taká veľká láska, maj gule priznať to pred svetom a potom uvidíš, aj či to je/bola taká veľká láska, čo pre teba znamenala rodina a ako sa k tebe kto postaví.

autor
20. nov 2024

@1ryba zle pochopené.. Práveže láska k deťom nás presvedčila, aby sme “trpeli” ďalej a našu lásku nemôžeme prejaviť naplno..

autor
20. nov 2024

@natalka13 deti sú šťastné a nič im nechýba..

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gelifil
20. nov 2024

@1ryba prosim ta, ake ustrojenstvo je na hlave?