Ako nájsť zrelého partnera? Skúsenosti a nádeje
Ahojte, som už tak trochu zúfalá a mám chuť úplne prestať hľadať nejakého partnera. Mám 29 rokov a každý jeden môj vzťah alebo pokus o vzťah skončil, lebo sa na mňa nalepil totálne nedospelý chlap.
Jeden bol totálny mamičkár. Ukončila som to potom, čo za mnou prišiel, že on sa so mnou nenasťahuje lebo chce zostať pri rodičoch. Z ďalšieho sa po chvíli vykľuľ držgroš, ktorý sa nechal všade pozývať a mal problém niečo zaplatiť. S jedným som chvíľu aj bývala ale ten tiež chcel ísť s výdavkami 50/50 ale očakával, že celá starostlivosť o domácnosť bude na mne. Ďalší bol absolútne povrchný a jediné, čo ho zaujímalo bolo ako vyzerám. Jeho najlepší kamarát mi po dvoch mesiacoch "vzťahu" povedal, že sa chváli tým, že je so mnou len preto, že mám sixpack a "vyzerám dobre". Moje posledné rande skončilo s tým, že týpeček sa nepýtal na nič iné len na to kde pracujem, koľko zarábam a keď prišla čašníčka tak sa tváril, že nemá peňaženku.
Prosím dodajte mi trochu nádeje, že ešte existuje normálny muž.
Autorka šanca že stretneš chlapa čo zaobstara 50% domácich prác je asi taká ako že na teba spadne meteorit. Už z tohoto dôvodu je blbosť súhlasiť s delením výdavkov na polovicu. Chlapovi co to navrhne, navrhni ty nech si nájde spolubývajúceho.
Na zabudlivcov bezpenazenkovych platí jedno, v polovici rande sa zdvihnúť, ist akože na wc a poprosiť čašníčku nech ti ukáže zadný východ.
@medda_beda milacik, ja nemam lave ruky ako chlapi ktorych lovite a potom na MK naplakavate 😁 U mna je skor opacny problem, ze niektore zeny sa citia blbo, ze ovladam aj tie zenske prace ako oni, iked pri pri danom veku uz davno mali excelovat.
@egonsk Si nejak záhadne nereagoval na môj komentár zrazu. Čím to bude. 🙂
lebo neviem ci mam reagovat na kazdu hlupost "znudenej" zeny, ktora si o sebe mysli vela, ale nedokaze odpovedat ani na otazku ktoru tu polozilo viacero ludi okrem mna - co do vztahu vies priniest ty. Uprimne som velmi rad, ze uz v 30tke mas to co pises ohladne hmotneho zabezpecenia, naozaj je takych zien ako safranu, takze tu klobuk dole, ale na druhu stranu stylom akym sa vyjadrujes o chlapoch nemam pocit, ze do vztahu budes prinasat aj EQ, ktore je dolezite pre rodinu a citlivu vychovu. Prave aj preto sa na teba "lepia" typy chlapov akych spominas.
Inak okrem stebotania si tu na MK som poobede vkuse 4 hodiny dnes kosil travu.... lebo patrim medzi lenochov, co nic nevedia a len mudruju 😁😁😁 ... a napriek tiez nadstandartnemu prijmu svoj cas venujem i beznym cinnostiam, lebo ma to nielen bavi, ale je to aj relax.
@egonsk Tak za prvé miláčik ma môže volať jedine môj manžel :D ja viem aj variť aj piecť aj upratovať už dávno pradávno, ale v domácnosti robíme obaja.
Ja plakať nemusím môj muž vie robiť všetko, ale neponižuje ma ak niečo neviem čo je aj logické kedže mám o 14 rokov menej.
Autorka, s egonsk sa fakt nebav, on je totálne mimo. Nechápe nič, je zaseknutý v sebe. S ním so žiadnym argumentom nepohneš. Pretože on nevie čítať s porozumením. Je tu toľko tém, kde ženy žijú zle od peňazí až po násilie a vždy tam padne poznámka, že tie náznaky tam museli byť predtým a žena to prehliadala. Ty to neprihliadaš a ideš ďalej. Preto nebudeš žiť lakomcom, alkoholikom, lenivcom, neverníkom, v nešťastnom emocionálnom vzťahu atď. Nie každý Ti sadne, proste randi ďalej, ten správny tam je a bude si Ťa vážiť ako ty jeho a mat rovnaké hodnoty. Nemá zmysel sa baviť s niekým, kto sa chodí na koníka odbavovat na ženách a pritom má skrachovaný vzťah a deti.🫡
@sheila121 To že chlap vie navariť, upratať, oprať žehliť neznamená že to aj robí.
Dva príklady z môjho okolia:
Chlap úžasne vari - asi tak 2x do mesiaca. Zvyšné dni sa o poziven pre rodinu stará žena.
Ďalší par. Ten chlap ozehli košeľu tak že by si pri ňom pripadala ako neschopacka. Znamená to že žehli? Nie! Nebaví ho to a skoro všetko žehli žena.
Chlapi dokážu robiť domáce práce rovnako dobre alebo ešte lepšie ako ženy ale sa im cielene vyhýbajú lebo ich to nebaví, nie je to pre nich priorita, treba spraviť niečo dôležitejsie - rozumej hodinu mudrovat ktorou z 3 kosaciek pokosit záhradu 😂
Ak máš to šťastie a našla si exemplár co reálne robí 50 percent domacich prác, pre blaho budúcich generácií ho daj naklonovat 😂
@katka700 ono každý si musí nájsť k sebe co mu vyhovuje. Viem ze by môj muž nemal problém urobiť všetko, lebo dlho zil sám. Ale ja si v kľude rada pozehlim sama, lebo som doma alebo navarím a nechám mu čas zarábať peniaze. Viem, ze 80 percent veci platí a kupuje on a moje príjmy sporim alebo kúpim co chcem, tak nemám problém si urobiť všetko sama doma, ked mam na to čas.
Pokiaľ chce autorka chlapa co bude všetko platiť 50 50 tak nemilosrdne by som spravila rozpis prác pol na pol
No precital som tvoj post a majoritu komentarov. Tiez by ma velmi zaujimalo kde si nasla hentake vytvory. Posobis rozumne, vyrovnane, vies co chces a hlavne mas zdravu sebauctu a ked sa chalan hentak chova tak sa vies voci tomu postavit. To sa naozaj castokrat nevidi tuto na forach, takze zasluzi si to minimalne uznanie. Neviem teda podla coho si na uvod vyberas, ale z toho co pises ked aj dobre vyzeras musis mat urcite vela zaujemcov. Ako tu uz pisali urcite je vela solidnych chalanov. Pisala si aj o zivotnom style ze mas aktivny, tak predpokladam ze sportujes, chodis cvicit a ze teda asi hladas aj niekoho podobne zalozeneho v tomto. Ono da sa spoznat hocikde aj takto cez forum. Ja som zastanca toho ze je najskor lepsie sa urcity cas spoznavat. Aj ked vzdy je to taka loteria, lebo niektori ludia mozu mat masku aj roky. Napis mi kludne do spravy a mozeme pokecat.
@katka700 Ja mám tiež takého muža.
Vie robiť všetko a reálne aj robí každý deň.Práce si podelíme 🙂
Keď bol chorý tak z nudy vyšúroval celý byt.
Koho reálne baví upratovanie? Mňa absolútne.Je to to len nutnosť.
pekna, samostatna, pohodova..hotova mucholapka na stroskotancov..niekedy ludia hladaju v partnerovi, čo sami nemaju..tak taki, čo postradaju, peniaze a krasu ťa budu brať utokom, a ked ich odmietneš, ohovarať kade tade, ale chybu si nepriznaju, že aj v nich može byt
jedna z možnosti, nehovorim, že na 100% to takto musi byt, ale chlap, ktory sa necha pozyvat od kočky, asi neni celkom komplet
Skus hladat inde a nie na zoznamke.

@egonsk co splietas autorka hľadá chlapa ale nie drzgrosa ak niekto, chlap chce ísť 50/50 už to je vypocitave a ešte ak chce ísť na polovicu ale v domácnosti ró it nebude?Tak potom to bol vypocitavy drzgros.S takým by som a I ja neostala Q je orálne že žena časom menej bude zarábať a menej prispievať keďže sa rata že bude pri deťoch OCR brat ona.