icon

Ako prekonať neúspešnú lásku ku kolegovi?

25. júl 2024

Prosím poraďte mi, veľmi sa mi páči kolega, no je to jednostranne. Myslím si to, lebo aj keď sú veľmi jemné náznaky sú príliš malé.Neviem si pomôcť. Trvá to už príliš dlho. A je to čím ďalej tým horšie.
Potrebujem rady od vás ako to prekonať. Zmena práce nie je veľmi možná ( drží má dobrý plat) aj keď možno odísť a viac nevidieť by mi pomohlo . Na druhej strane si zas neviem predstaviť nevidieť ho viac.
Viem, že to k ničomu nevedie a aj tak si nedám povedať.
Neviem či existuje vôbec nejaká rada, chcela som sa len trošku vykecat. Niekomu to povedať...

rorino
26. júl 2024

Tým,že s ním bezijes a nie je tvoj partner?Možno ťa pri ňom držia ilúzie o ideálnom vzťahu,ideálnom chlapovi,alebo bla,bla

janagem
26. júl 2024

Nevieš či je bez záväzkov? Takže ho prakticky ani nepoznáš. Ja tak napoly dúfam že toto je faké tema

misicka31
26. júl 2024

A nenapadlo vas,že tie hlboké pohľady do očí môžu znamenať...,,čo na mňa pozeráš ako sprostá???" s prepáčením ...a všetko si domyslate?stereotyp je sviňa 🤷

terka402
26. júl 2024

@misicka31 Si zabila😃😃😃

misicka31
26. júl 2024

@terka402 na mňa keď niekto dlho pozerá,napadne mi prave táto otázka😃

janickacrazy
26. júl 2024

Ja som niekde čítala, že takéto poblaznenie u vydatej ženy/ ženatého muža je pomerne časté, takže nie je to nič výnimočné. Jediná rada je proste vydržať, ono to prejde. Sústrediť sa na vzťah doma. Urobiť si voľno a ísť na tú dovolenku aspoň sama s dieťaťom alebo zobrať kamošku. To len stereotyp a nuda, tak človek vymýšľa.

yosi
26. júl 2024

@lauriik To je na MK univerzálna ženská rada

autor
26. júl 2024

@misicka31 aj to je možné 😀

autor
26. júl 2024

@janagem smutne skutočne 😀
No nie nepoznám,je to kolega, nie kamarát.

autor
26. júl 2024

Pekne ďakujem za rady, skúsenosti... Celkom mi to pomohlo. Uvedomujem si že to nie je ok a skúšam na neho nemyslieť.

misicka31
26. júl 2024

Priťahuje vás fyzicky,nic iné a aj tak sa k ničomu nemá takže podľa mňa tie pohľady sú že,,čo odo mňa chces keď stále kukáš" 😄 robí to isté a čaká kedy vás to prejde....ešte budete za nejakú ,,psycho" máte svoj život REALNY

terka402
26. júl 2024

Dobre ti radím, zober si dovolenku,aj keď muž nemôže mať. Budeš ho doma čakať s teplou večerou, koláčikom, odpočinutá, nastylovaná. Dieťa postráži nejaká dobrá duša a bude ruka v rukáve. Playboy z práce ti ani na um nepríde😊

autor
26. júl 2024

@terka402 už teraz mi nedajú, nie sú ľudia.
Dieťa mi už strážiť netreba 😀😂

autor
26. júl 2024

@misicka31 priťahuje, a ako sa venujem tejto téme tak na neho aj myslím

mantilka
27. júl 2024

Rozumná rada, zmeniť prácu. Je smiešne, hovoriť o super plate a benefitoch. To chces schnúť v jednej práci do 65? Možno budeš musieť trošku klesnúť, ale nikdy nevieš či to takto nemá byť, aby si objavila niečo nové a lepšie a posunula sa v kariére. V manželstve stereotyp, dookola práca, práca doma...treba ti zmenu. Viac pravidelných aktivít s manželom a zmeň prácu.

autor
27. júl 2024

@mantilka nemám takú odvahu na zmenu práce.
Všetko je dnes hrozne drahé, nemôžem klesnúť v inej práci o niekoľko stoviek €
Inak súhlasím, viac spoločných aktivít nám treba.

mantilka
27. júl 2024

Koľko máš rokov?

kepassa
27. júl 2024

Pozri chces motivaciu aby si to nedodrbala? Tak nech ta motivuje tvoje dieta, ktoré by sa ocitlo v striedavej starostlivosti. Nech ta motivuje byt/dom o ktory by si prisla pretože by si ho zrejme ako samozivitelka neutiahla. Nech ta motivuje, ze absolutne nemáš istotu ci by si tak ci tak neprisla o dobry flek ak by si sa o niečo pokusila a on by ta nechcel (zeby si nesprávne vyhodnotila pohlady...) a viac by si nevedela vydzrat na tom miestecku. Motivacii mas niekolko. Mas zjavne ok manzelstvo a asi aj dobreho muza, tak venuj energiu do svojho manzelstva a rodiny. Takych ako kolega este pride. Pridu a odidu. Nezila si s nim, kebyze si s nim realne zila tak zistis ze cudzi travnik nie je zelensi ako ten tvoj...ci myslis, ze u neho by ti pokvitla rajska záhrada? 😊 Asi ťažko.
Uz si pokukala, pofnukala a zacni fungovat. Vytesnaj mu v srdci nejake speci miesto a zamkni to. Energiu venuj spravnym smerom a uvidíš ze si schopna ozivit znova aj partnersky vztah a pohlad na partnera. Vies, zeby ste sa tvojim snívanim, hoci nevedomky neodcudzovali a aby sa aj on chtiac-nechtiac nezahladel do nejakej sexy kolegyne dvadsiatnicky...

autor
27. júl 2024
autor
27. júl 2024

@kepassa ja vôbec nesnívam o žiti s ním. Ani by mi to nenapadlo. Včera som si povedala že ho "nechávam ísť..." Dnes som výnimočne v práci a on tu samozrejme nie je. Nie je to ľahké, všade ho vidím...

milos81
27. júl 2024

Ak chceš na dlhší čas z práce pauzu, skús s manželom ďalšie dieťa, to sú hneď 3 roky, ale toho predpokladám už asi rada nemáš, keď máš v hlave niečo iné...

kepassa
27. júl 2024

To je jedno autorka o com presne s tým kolegom snivas, aj keby sa to malo pretavit do jednorazovky, predstavovalo by to najskor rozpad vztahu s tvojim muzom a tvojej rodiny. Prosto zamier svoju pozornosť na to co ma realny význam pre teba. Cim zamestnas svoju mysel to budes riešiť. Aj touto diskusiou si aa rozhodla z velkej casti venovat kolegovi a analyzovat to. Prosto yreba prijat fakt, ze su tu aj ini chlapi, ktori budu mladsi, krajsi, intelektualnejsi, bohatší sexy ako je tvoj ci moj muz (ak v opačnom garde namiesto nas partneriek) ale je to uplne ok. Nebudeme si predsa staviat vzdusne zamky pri každom druhom takom, kt.stretneme. Nevyvijame energiu smerom kde to nema zmysel. Ano, ono to prejde. Vytesnaj ho preto zo svojich myslienok (sposob si musis najst sama) a zi svoj realny zivot. Popasuj sa s tym...

asocial
27. júl 2024

Dá sa s tým žiť, aj keď ťažko. Sú ľudia, ktorí nám vojdú so cesty a či moralistky chcú či nechcú, stane sa to takmer každému, aj viackrát, najmä pri dlhodobých vzťahoch. Áno, možno to nazvať emocionálnou neverou, ale som presvedčená, že poblaznenie mimo manželstva zažije takmer každý, človek nie je prirodzene monogamny.

Ja mám však takú teóriu. Poblaznenie trvá koľko, dva Max tri roky, potom príde realita. A preto nemá zmysel odchádzať z funkčného vzťahu...

autor
27. júl 2024

@milos81 ďalšie dieťa pred 40tkou? Neblázni,ani za nič. A už vôbec nie trčať doma tri roky 😂😂😂

autor
27. júl 2024

@asocial tak dúfam že ma to prejde aj keď to teraz vidím nereálne.😬

autor
27. júl 2024

@kepassa veď práve ten spôsob neviem nájsť.
Skúšala som už kadečo zatiaľ nič moc.

autor
28. júl 2024

Tak som muža po práci vytiahla na kávu a skončilo to hádkou 😂😂😂
Tak super, môžem sa na to..😂😂😂

terka402
28. júl 2024

Ale no,že by sa ti nepozeral hlboko do očí?
Srandujem😉 Na začiatok celkom fajn, to sa bude o chvíľu udobrovať😋

autor
28. júl 2024

@terka402 nepozeral 😡😡 radšej pozeral do telefónu 😂😂

terka402
28. júl 2024

Druhý pokus dopadne lepšie🍀