icon

Ako prerušiť kontakty so ženatým mužom?

Dnes o 08:51

Ahojte, mám taký problém. Na jednej sociálnej sieti mi napísal muž. Veľmi zaujímavý, extrémne sme si rozumeli, nie len písaním ale viac krát sme spolu aj telefonovali a mali si stále čo povedať. Viac krát to zašlo aj do intímnej sféry, teda asi si viete domyslieť čo pri tom písaní a telefonovaní robil. No ale je ženatý. Ja sa s ním nechcem stretnúť, chcem prerušiť kontakty ale je neskutočne neodbytný. Asi pomôže len blok však?

autor
Dnes o 09:18

Nesklamali ste dievčatá, ste super 😘 za komentáre k veci ďakujem

anonym_199086
Dnes o 09:20
@anonym_autor

@anonym_199086 jediná určite nie veď je ženatý...a určite nie prvá ale ani posledná

@anonym_autor tak prečo sa necitis, že máš na viac ako na herca... kašli na neho
Chlapov je miliarda a hentake neschopne prasiatka nestoja za nič,je to len rozprávka aby mohol si ťa omotat
Ale chlap co klame rodinu ,klame hocikoho....to si pamätaj...
si slobodná máš na lepšie ako byt niekoho baránok povolny a byt len... neviem kolkata

autor
Dnes o 09:22
@anonym_199086

@anonym_autor tak prečo sa necitis, že máš na viac ako na herca... kašli na neho
Chlapov je miliarda a hentake neschopne prasiatka nestoja za nič,je to len rozprávka aby mohol si ťa omotat
Ale chlap co klame rodinu ,klame hocikoho....to si pamätaj...
si slobodná máš na lepšie ako byt niekoho baránok povolny a byt len... neviem kolkata

@anonym_199086 Vieš čo úprimne...ani neviem, ale priznám sa že lichotil mi samozrejme ten záujem od neho
Nie som hlúpa, viem že on si nedá pokoj nikdy, ani keby mal najdokonalejšiu, najkrajšiu ženu na svete ktorá ho obdivuje. A nie je jediný, je veľa takých mužov.

nicollette332
Dnes o 09:22

@anonym_4b062b
vacsinou to byvaju Petrovia, vsak? 😂😂😂😂😂 a inak si myslim, ze autorka vie presne, co ma spravit.

autor
Dnes o 09:23
@nicollette332

@anonym_4b062b
vacsinou to byvaju Petrovia, vsak? 😂😂😂😂😂 a inak si myslim, ze autorka vie presne, co ma spravit.

@nicollette332 je to asi dosť rozšírené meno 😄 ale toto nie je ono, je menej časté

anonym_9388e4
Dnes o 09:23

@anonym_autor očividne ťa tak moc neobťažuje, keď máš stále nejaky kontakt s nim. Davno by bol bloknutý a ty by si si nič nepísala.

anonym_fb6346
Dnes o 09:24
@anonym_autor

Ano dievčatá ❤️ ja nemám charakter. Radšej sa lepšie starajte o tých svojich neposlušných ženáčov 😘

@anonym_autor daj si facku

autor
Dnes o 09:25
@anonym_9388e4

@anonym_autor očividne ťa tak moc neobťažuje, keď máš stále nejaky kontakt s nim. Davno by bol bloknutý a ty by si si nič nepísala.

@anonym_9388e4 ghostujem posledné správy zatiaľ asi 3. deň

doriiis

Tak čo ti na toto napísať? Dospelá žena sa tu hrá na to, že nevie ako bloknut/ zbaviť sa chlapa. A pritom podľa jej prejavu to nie je prvý ani posledný chlap v živote.
Tak si si užila svojich ľahkých 15 min slávy, snáď už teraz úspešne nájdeš kolónku ,, zablokovať".

autor
@anonym_fb6346

@anonym_autor daj si facku

@anonym_fb6346 🤣 keď ti to spraví radosť ale v podstate studená sprcha by asi bodla

anonym_9388e4
Dnes o 09:26
@anonym_autor

@anonym_9388e4 ghostujem posledné správy zatiaľ asi 3. deň

@anonym_autor ty si nejaká násť ročná? Alebo trošku zaostalá 😀

autor
Dnes o 09:26
@doriiis

Tak čo ti na toto napísať? Dospelá žena sa tu hrá na to, že nevie ako bloknut/ zbaviť sa chlapa. A pritom podľa jej prejavu to nie je prvý ani posledný chlap v živote.
Tak si si užila svojich ľahkých 15 min slávy, snáď už teraz úspešne nájdeš kolónku ,, zablokovať".

@doriiis nie som ešte až tak dlho dospelá 😄 to bude tým

autor
Dnes o 09:27
@anonym_9388e4

@anonym_autor ty si nejaká násť ročná? Alebo trošku zaostalá 😀

@anonym_9388e4 prečo? Nepoznáš ten výraz? Teda vy starší ľudia to asi nepoužívate

aperolcek
Dnes o 09:28

Prečo by mala byť na vine žena, ktorá nikomu nesľúbila vernosť? Nepoviem, keby vyslovene lovila ženatých chlapov a honila si ego na tom, že môže nejakej prebrať muža... ale to nie je prípad autorky. Pekne ste sa na nej vybúrili. Niektorí ženatí chlapi sú strašne otravní a snažia sa dostať do nohavičiek každej peknej mladej žene. Bez toho aby ich ktokoľvek musel zvádzať. Tam by som skôr videla problém, než v autorke.

anonym_9388e4
Dnes o 09:28
@anonym_autor

@anonym_9388e4 prečo? Nepoznáš ten výraz? Teda vy starší ľudia to asi nepoužívate

@anonym_autor poznám, no nepoužívam 🙂 a stará niesom ani zďaleka. Prídeš mi dosť jednoduchá a táto téma začína smrdieť trolom

autor
Dnes o 09:32
@aperolcek

Prečo by mala byť na vine žena, ktorá nikomu nesľúbila vernosť? Nepoviem, keby vyslovene lovila ženatých chlapov a honila si ego na tom, že môže nejakej prebrať muža... ale to nie je prípad autorky. Pekne ste sa na nej vybúrili. Niektorí ženatí chlapi sú strašne otravní a snažia sa dostať do nohavičiek každej peknej mladej žene. Bez toho aby ich ktokoľvek musel zvádzať. Tam by som skôr videla problém, než v autorke.

@aperolcek ďakujem za tento pohľad....akože ani neviem čo som čakala, len som sa chcela vypísať z toho
Nevedela som, že sú tu až tak veľmi zákerné jedovaté ženy
Nikdy by som sa s ním nevyspala.

autor
Dnes o 09:33
@anonym_9388e4

@anonym_autor poznám, no nepoužívam 🙂 a stará niesom ani zďaleka. Prídeš mi dosť jednoduchá a táto téma začína smrdieť trolom

@anonym_9388e4 áno som úplne jednoduchá osoba. Ešte niečím sa nado mnou povýšiš? Snáď je ti lepšie v tvojej neskonalej dokonalosti kde musíš útočiť na iné osoby.

anonym_9388e4
Dnes o 09:36
@anonym_autor

@anonym_9388e4 áno som úplne jednoduchá osoba. Ešte niečím sa nado mnou povýšiš? Snáď je ti lepšie v tvojej neskonalej dokonalosti kde musíš útočiť na iné osoby.

@anonym_autor no vidíš. Tak očividne si 🙂 a ja na teba neútočím, len popisujem to čo čítam. Lebo takto tému založí len nejaké dieťa, zaostala baba alebo troll. Vyber si čo si 😉

doriiis
Dnes o 09:37
@anonym_autor

@doriiis nie som ešte až tak dlho dospelá 😄 to bude tým

@anonym_autor ...je to smutné, bez ohľadu či si dospelá mesiac alebo 20 rokov. Robíš zo seba šľapku

autor
Dnes o 09:38
@anonym_9388e4

@anonym_autor no vidíš. Tak očividne si 🙂 a ja na teba neútočím, len popisujem to čo čítam. Lebo takto tému založí len nejaké dieťa, zaostala baba alebo troll. Vyber si čo si 😉

@anonym_9388e4 ja len zrkadlím tvoj spôsob komunikácie so mnou, tiež to o tebe vypovedá viac ako si myslíš. Prečo ťa to vlastne tak poburuje? Zlé skúsenosti?

autor
Dnes o 09:39
@doriiis

@anonym_autor ...je to smutné, bez ohľadu či si dospelá mesiac alebo 20 rokov. Robíš zo seba šľapku

@doriiis 👍

anonym_9388e4
Dnes o 09:42
@anonym_autor

@anonym_9388e4 ja len zrkadlím tvoj spôsob komunikácie so mnou, tiež to o tebe vypovedá viac ako si myslíš. Prečo ťa to vlastne tak poburuje? Zlé skúsenosti?

@anonym_autor čo ma poburuje ? Že si hlúpa ? Nie, fakt ma nezaujíma nejaká anonymná osoba na internete 😆 tvoja osoba ako sa tu prezentuješ je mi dosť komická. A už len pre to lebo potrebuješ na seba upútavať pozornosť fake témou 😀

autor
Dnes o 09:44
@anonym_9388e4

@anonym_autor čo ma poburuje ? Že si hlúpa ? Nie, fakt ma nezaujíma nejaká anonymná osoba na internete 😆 tvoja osoba ako sa tu prezentuješ je mi dosť komická. A už len pre to lebo potrebuješ na seba upútavať pozornosť fake témou 😀

@anonym_9388e4 Na to že ťa to nezaujíma si mi venovala dosť času na to aká si nad vecou.... fake to naozaj nie je ale keď myslíš.... nechám ťa v tom 🙂

anonym_9388e4
Dnes o 09:46
@anonym_autor

@anonym_9388e4 Na to že ťa to nezaujíma si mi venovala dosť času na to aká si nad vecou.... fake to naozaj nie je ale keď myslíš.... nechám ťa v tom 🙂

@anonym_autor ja mám dostatok času aby som ho mohla stratiť práve tu 😀 ži si svoj vymyslený sen, ale ži si ho sama. Tu nikoho nezaujimaš.

autor
Dnes o 09:46
@anonym_9388e4

@anonym_autor ja mám dostatok času aby som ho mohla stratiť práve tu 😀 ži si svoj vymyslený sen, ale ži si ho sama. Tu nikoho nezaujimaš.

@anonym_9388e4 bože ty musíš byť hrozne nešťastná osoba.

svetlonos
Dnes o 09:47
@anonym_autor

@aperolcek ďakujem za tento pohľad....akože ani neviem čo som čakala, len som sa chcela vypísať z toho
Nevedela som, že sú tu až tak veľmi zákerné jedovaté ženy
Nikdy by som sa s ním nevyspala.

@anonym_autor
Jaaaj, tak ty tu hiris blbosti ale ženy, ktoré ti napíšu na to názor sú zákerné? Asi budeš ťa snehová vločka. Nie z tých jemných a empatickych ale hkupuch a ublizenych i keď chýba na tvojej strane. Dnes to tu hiris samými takýmito deťmi prerastenými.

anonym_9388e4
Dnes o 09:49
@anonym_autor

@anonym_9388e4 bože ty musíš byť hrozne nešťastná osoba.

@anonym_autor pfuuu ani zďaleka. Ja si aspoň nepotrebujem honit ego na ženáčoch a na fóre pre mamičky 😄

svetlonos
@mandzula

Staci mu spomenut, ze oslovis manzelku.

@mandzula
Po jej momentoch by možno úplne stačilo osloviť jej otecka alebo maminku. Nech jej krátko papierovo dospelej vysvetlia, ako sa veci majú 😏.

autor
@svetlonos

@anonym_autor
Jaaaj, tak ty tu hiris blbosti ale ženy, ktoré ti napíšu na to názor sú zákerné? Asi budeš ťa snehová vločka. Nie z tých jemných a empatickych ale hkupuch a ublizenych i keď chýba na tvojej strane. Dnes to tu hiris samými takýmito deťmi prerastenými.

@svetlonos asi si myslela "hýri"

autor
Dnes o 09:50
@svetlonos

@mandzula
Po jej momentoch by možno úplne stačilo osloviť jej otecka alebo maminku. Nech jej krátko papierovo dospelej vysvetlia, ako sa veci majú 😏.

@svetlonos áno treba na mňa nažalovať 😀 baby vy nemáte chybu