icon

Ako prerušiť kontakty so ženatým mužom?

27. mar 2026

Ahojte, mám taký problém. Na jednej sociálnej sieti mi napísal muž. Veľmi zaujímavý, extrémne sme si rozumeli, nie len písaním ale viac krát sme spolu aj telefonovali a mali si stále čo povedať. Viac krát to zašlo aj do intímnej sféry, teda asi si viete domyslieť čo pri tom písaní a telefonovaní robil. No ale je ženatý. Ja sa s ním nechcem stretnúť, chcem prerušiť kontakty ale je neskutočne neodbytný. Asi pomôže len blok však?

autor
28. mar 2026
@anonym_765ac0

@anonym_autor ono to máš tak, nie je správne že to ten muž robí...to je fakt...ale pokiaľ sa s ním nestretnes a je to vo virtuálnej rovine...tak je to len virtualne...tebe aj jemu to nejako psychicky pomáha a aspoň tým že ho na nejaky čas zaujmes možno pomôžeš aj jeho vzťahu že aspoň reálne nebude spávať s inými...a on možno ani nespava, len virtuálny sex prevádzkuje ako antistress ci na spestrenie svojho života, alebo si len zvyšuje ego ( nevieš dôvod)...zablokovať ho bez vysvetlenia...no ja osobne by som asi napísala že si našla na soc sieťach jeho s manželkou a uvidíš čo povie... ale keci ako sa rozvádza bývajú len keci...čiže buď ho konfrontovat alebo zostať LEN vo virtuálnej rovine ( ale keď to obťažuje tak vtedy nepísať)...

@anonym_765ac0 včera som mala obrovské nutkanie mu odpísať tak som založila túto tému. Postupne to prešlo.

anonym_ced925
28. mar 2026
@anonym_40cd7c

@anonym_ced925 kosice?

@anonym_40cd7c Sabinov

maminkadeticiek
28. mar 2026

Boze tieto trapne zufalky...Take ako ty su vsade odkedy je svet svetom.Rovnako dlho sa spravaju rovnako ako ty a dopadne to pre ne tiez vzdy rovnako.Rob si co chces.

autor
28. mar 2026
@maminkadeticiek

Boze tieto trapne zufalky...Take ako ty su vsade odkedy je svet svetom.Rovnako dlho sa spravaju rovnako ako ty a dopadne to pre ne tiez vzdy rovnako.Rob si co chces.

@maminkadeticiek trápne zúfalky ... Oukej👍

anonym_07bd18
28. mar 2026
@anonym_autor

Ano dievčatá ❤️ ja nemám charakter. Radšej sa lepšie starajte o tých svojich neposlušných ženáčov 😘

@anonym_autor No ty si tupelo😀 Zas nejaka fejkerka, ktora chcela rozprúdiť debatu. Keby si tá manželka doma ty a niekde tam vonku je taká zena ako ty a robí toto chcela by som Ťa vidiet. Ja neviem ci ozaj ideme ako spolocnosť do sračiek, ale moralka strašne chýba. Zabaviť si sa chcela. Voľný čas sa dá aj inak tráviť. Ocenujem, ale že ste sa spolu nevychrapali. Chudak zena, ktora si takehoto debila zavesila na krk..

anonym_3854c2
28. mar 2026

@anonym_autor to bude asi nejaký pedofil, neverím, že toto sa pýta dospelá žena

autor
28. mar 2026
@anonym_07bd18

@anonym_autor No ty si tupelo😀 Zas nejaka fejkerka, ktora chcela rozprúdiť debatu. Keby si tá manželka doma ty a niekde tam vonku je taká zena ako ty a robí toto chcela by som Ťa vidiet. Ja neviem ci ozaj ideme ako spolocnosť do sračiek, ale moralka strašne chýba. Zabaviť si sa chcela. Voľný čas sa dá aj inak tráviť. Ocenujem, ale že ste sa spolu nevychrapali. Chudak zena, ktora si takehoto debila zavesila na krk..

@anonym_07bd18 tak najskôr som fejk a na druhej strane si na mne zgustneš. Tak sa rozhodni. Nič v tejto téme som si nevymyslela nemám dôvod 🙂‍↔️

autor
28. mar 2026
@anonym_3854c2

@anonym_autor to bude asi nejaký pedofil, neverím, že toto sa pýta dospelá žena

@anonym_3854c2 nie som dlho dospelá ale som už dospelá.

autor
28. mar 2026

A nechcela som byť nepríjemná ale niektoré sa tu do mňa pustili, ako keby ja som ženatý muž čo je na zoznamke. Vždy je na vine žena proste klasika. Ako keby muži boli len nejaké chodiace telce ovládané čisto pudmi.

anonym_2f54a6
28. mar 2026
@anonym_4b062b

Nevola sa Peter? 🤣

@anonym_4b062b nevola sa Peter G.?

pipimonterova
28. mar 2026

@anonym_autor akoze co pri tom pisani a telefonovani robil???Si ho h...l?🤣

autor
28. mar 2026
@pipimonterova

@anonym_autor akoze co pri tom pisani a telefonovani robil???Si ho h...l?🤣

@pipimonterova presne to 🙀🙀🙀😄

autor
28. mar 2026
@anonym_2f54a6

@anonym_2f54a6 chudák nejaký Peter 😄😄 už je tu toľko krát spomenutý

pipimonterova
28. mar 2026
@anonym_585402

@anonym_autor neviem co konkretne chces pocut/citat,i tak sa rozhodnes sama.Je uplne normalne,ze ti to lichoti,ved zenac sa zaujma o teba a nie o zenu,vsakze.Takze ta zenska rivalita a ten pocit,ze si viac ako ona ta robi stastnou.Ako bonus,rozumiete si,je pekny.No vyvediem ta z rozpravky.Co sa tyka unudenych zenacov,ktory za nacicnu na inu,vzdy si s nou rozumeju,oni to tak zariadia,ze si rozumeju.Cokolvek napises,spravas sa,tak aj on,uplne ste spriaznene duse.Ved by bolo divne,keby ti oponuje.To je strategia.On si nemoze dovolit,nerozumiet si s potencionalnou milenkou.Si to predstav,ako sa uz v zarodku pisania odpudzujete v rozlicnych nazoroch.On ta musi nejak omotat a to je presne ten prvy krok,ze si taaaaaak rozumiete.Potom pridu sypacky na hlavu,aky je chudak,aka je zena p#ca a pod,to uz ta takmer ma.Do toho nejake dvihacky ega,aka si ty oproti nej dokonala,ze pri tebe aj ked len pisete,sa konecne citi,ako clovek a ze mu je luto,ze ta skor nespoznal a pod.Do toho ta jeho krasa,vsetko funguje.Citis sa priam rozpravkovo,ako princezna.Na zenu serie,venuje cas tebe,si viac ako ona.A co dalej?co od toho ocakavas?ved toto je klasicka rovnica zenaca.To robi,skusa,pise kazdej a tie silnejsie ho poslu do riti,nemusia sa pytat,ze co s tym.Tie slabsie,ktorym staci par komplimentov a pekna tvar,popripade jesitnost,ze je lepsia,nez manzelka,sa poddaju a budu milenky.Cize bud to zostane pri pisani/volani (si to predstav,jak je doma a akoze sere na wc,aby ona nic netusila a tam pise tebe 😅,fakt sexy)alebo sa naozaj stretnete a zacnete spolu trtosit.A ci mam skusenost?jasne,ze mam.Mohla by som pisat romany,knihy,scenare.No rozdiel medzi tebou a mnou je taky,ze ja ich velmi rada poslem do riti,tychto akoze ublizenych zenacov nadrzanych.Po rokoch skusenosti,nie takych,ze som podlahla,to vobec,ale skusenosti,ze mi vypisuju,som zalozila skupinu na Fb,kde zverejnuje presne takychto chudakov a chudery.A samozrejme aj tych/tie,co im robia madrac ❤️

@anonym_585402 ako sa ta fb skupina vola?🙂

pipimonterova
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor si mlada,naco stracas cas oebavacom?Praveze teraz mas ten najvhodnejsi cas najst si k sebe fajn chlapa no ty sa zahadzujes so spodinou.Lebo chlap co je zenaty a h.o.n.i si ho,ked spolu volate(a to ta ani nepozna) je najspinavsia spodina.Zadalsie,nech ta to nenadchyna.Nemas ho intimne odskusaneho,napisem Ti rovno,ze moze riadne smrdiet-aj take byvaju skutocnosti.Preto je zbytocne dovolit mu tieto uchylaciny lebo na druhej strane moze byt odpudivy,zamindrakovany,smradlavy,tlsty retard.Pamataj nato,ze tvoj cas je drahy,dobre si premysli,komu ho venujes...A hlavne nebud iba nastroj,ktory on pouzije a odhodi,ked ho prestane bavit.Mas na viac nie?Nez si volat s retardom,ktory si lešti kládu nad babou,co nikdy nevidel.Toto normalny chlap nepotrebuje a nerobi.A nepotrebuje to ku stastiu ani normalny zenac,ktory je nestastny vo vztahu.
Taky nestastny normal. zenac vo vztahu je uz davno stastne rozvedeny,pozor nato☝️☝️☝️☝️☝️☝️A sto krat radsej bude realne sexovat ako keby sa ma znizit na takuto uroven.
Povedzme si otvorene,je to trapas a ono ani v dnesnej dobe si len tak neaky chlap nedovoli si ho takto...proste nie.
Ono je to dost spolocensky nepripustne a velmi,veeelmi trapne.Maloktory sa chce strapnit az takto,chlapi maju svoju uroven-ver tomu ze maju.A to ostatne-to su proste chudaci,uboziaci a hlavne uchyli☝️

anonym_585402
28. mar 2026
@anonym_2f54a6

@anonym_2f54a6 Gzivna?😅

anonym_07bd18
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_07bd18 tak najskôr som fejk a na druhej strane si na mne zgustneš. Tak sa rozhodni. Nič v tejto téme som si nevymyslela nemám dôvod 🙂‍↔️

@anonym_autor Myslim si ze, niekedy je lepsie byť ticho. Lebo vtaka po peri a cloveka po reci.

sova7
28. mar 2026
@anonym_autor

Ano dievčatá ❤️ ja nemám charakter. Radšej sa lepšie starajte o tých svojich neposlušných ženáčov 😘

@anonym_autor keby neboli ženy ochotne komunikovať a sexovať so ženatým bol by pokoj. Dopyt a ponuka

sova7
28. mar 2026
@pipimonterova

@anonym_autor si mlada,naco stracas cas oebavacom?Praveze teraz mas ten najvhodnejsi cas najst si k sebe fajn chlapa no ty sa zahadzujes so spodinou.Lebo chlap co je zenaty a h.o.n.i si ho,ked spolu volate(a to ta ani nepozna) je najspinavsia spodina.Zadalsie,nech ta to nenadchyna.Nemas ho intimne odskusaneho,napisem Ti rovno,ze moze riadne smrdiet-aj take byvaju skutocnosti.Preto je zbytocne dovolit mu tieto uchylaciny lebo na druhej strane moze byt odpudivy,zamindrakovany,smradlavy,tlsty retard.Pamataj nato,ze tvoj cas je drahy,dobre si premysli,komu ho venujes...A hlavne nebud iba nastroj,ktory on pouzije a odhodi,ked ho prestane bavit.Mas na viac nie?Nez si volat s retardom,ktory si lešti kládu nad babou,co nikdy nevidel.Toto normalny chlap nepotrebuje a nerobi.A nepotrebuje to ku stastiu ani normalny zenac,ktory je nestastny vo vztahu.
Taky nestastny normal. zenac vo vztahu je uz davno stastne rozvedeny,pozor nato☝️☝️☝️☝️☝️☝️A sto krat radsej bude realne sexovat ako keby sa ma znizit na takuto uroven.
Povedzme si otvorene,je to trapas a ono ani v dnesnej dobe si len tak neaky chlap nedovoli si ho takto...proste nie.
Ono je to dost spolocensky nepripustne a velmi,veeelmi trapne.Maloktory sa chce strapnit az takto,chlapi maju svoju uroven-ver tomu ze maju.A to ostatne-to su proste chudaci,uboziaci a hlavne uchyli☝️

@pipimonterova myslím že tento výstavný kus ma takýchto na lestenie všelicoho určite viac

anonym_062361
28. mar 2026
@anonym_autor

Nevedela som že 40 a viac ročné ženy sú také vtipné

@anonym_autor ja mam 44 a som este vtipnejsia, predstav si 😀. Takmer som sa ta chcela zastať, lebo kedysi som bola v podobnej situácii (nebol ženatý ale zadany). Samozrejme ze je to len o sexe, využíva ta a rozhodne s tebou neplánuje viac ako sex a pobavenie. To len my zeny mame tendenciu si to romantizovat a citit sa výnimočne a potom nas maju len za handry ;).

anonym_062361
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor joj toto by som ani nepísala....ma ta naozaj za stetku :(

anonym_84ad1e
28. mar 2026
@anonym_autor

@doriiis hej jasné pod do mňa 😄 ja nie som vydatá ani nemám žiadne záväzky

@anonym_autor nemáš závazky ale on má 🙈 a keď Ti to až tak nevadí o niečom to svedčí..

maminkadeticiek
28. mar 2026
@anonym_autor

@maminkadeticiek trápne zúfalky ... Oukej👍

@anonym_autor Zena ktora nechape,ze tymto trapnym namotkavanim presli uz miliony zien a vsetky skoncili rovnako,ze si muz vyberie manzelku a oni skoncia ako zamilovane odvrhnute chudinky je urcite zufalka.

autor
28. mar 2026
@maminkadeticiek

@anonym_autor Zena ktora nechape,ze tymto trapnym namotkavanim presli uz miliony zien a vsetky skoncili rovnako,ze si muz vyberie manzelku a oni skoncia ako zamilovane odvrhnute chudinky je urcite zufalka.

@maminkadeticiek môj prípad to síce nebude ale teda v histórii ľudstva nie je jediný záznam kedy muž opustil manželku kvôli inej žene máš pravdu....

autor
28. mar 2026
@anonym_062361

@anonym_autor joj toto by som ani nepísala....ma ta naozaj za stetku :(

@anonym_062361 :/

autor
28. mar 2026
@anonym_585402

@anonym_2f54a6 Gzivna?😅

@anonym_585402 už ste odhalili toho vášho Petra? 😄

autor
28. mar 2026
@anonym_062361

@anonym_autor ja mam 44 a som este vtipnejsia, predstav si 😀. Takmer som sa ta chcela zastať, lebo kedysi som bola v podobnej situácii (nebol ženatý ale zadany). Samozrejme ze je to len o sexe, využíva ta a rozhodne s tebou neplánuje viac ako sex a pobavenie. To len my zeny mame tendenciu si to romantizovat a citit sa výnimočne a potom nas maju len za handry ;).

@anonym_062361 prepáč, nebolo to myslené paušálne..len včera ma tu vytáčali trošku 😄

autor
28. mar 2026
@sova7

@anonym_autor keby neboli ženy ochotne komunikovať a sexovať so ženatým bol by pokoj. Dopyt a ponuka

@sova7 veď toto... priznávam sa, že som sa nechala namotať na jeho šarm.

sova7
28. mar 2026
@anonym_autor

@sova7 veď toto... priznávam sa, že som sa nechala namotať na jeho šarm.

@anonym_autor šarm? Aký sarm moze mať kurevnik profesionál mne sa taký hnusia

autor
28. mar 2026
@sova7

@anonym_autor šarm? Aký sarm moze mať kurevnik profesionál mne sa taký hnusia

@sova7 tak, niečo majú do seba keď sú takí ..nechaj ma ešte chvíľu žiť v ilúzii 😄 ale nie. Pomaly ma to predchádza. Nahlas by som to pred nikým nepriznala ale pomohlo mi vypísať sa z toho, aj keď niektoré komentáre boli teda hnusné.