Ako presvedčiť priateľku na vzťah?
Ako mám presvedčiť kamošku na vztah so mnou, čo chcú ženy najviac počuť, aby som mal šancu na vztah s nou?
@anonym_87f923 27
@anonym_autor v 27 na akú školu chodíš,keď ste spolužiaci?
@anonym_autor v 27 na akú školu chodíš,keď ste spolužiaci?
@rozculena byvali spolužiaci zo základnej
@anonym_autor nepreháňaj. Že zničila ti život. Sľúbila ti niečo? či len ty si si nahováral, že raz bude tvoja? spamätaj sa, nechaj ju ísť. Nájdeš si inú. Možno.
@anonym_bf3552 nie ale keď je žena bežné milá tak je to od nej záujem
@anonym_autor zničila život? Detská láska zo zakladky? Spamätaj sa kým nie je neskoro a navstiv aspoň psychológa. Pochop že ťa nechce.
@anonym_autor @unbeholfen to si ty? neviem, kto ti to povedal, ale toto tvrdenie je blud. Nemám záujem o každého muža, na ktorého som bežne milá, či sa naňho usmejem. Túto sociálnu interakciu si naozaj nepochopil.
@anonym_autor a to na základnej si s ňou chodil na tie výlety a tak?
@rozculena nie však sme sa stretli
@anonym_autor zničila život? Detská láska zo zakladky? Spamätaj sa kým nie je neskoro a navstiv aspoň psychológa. Pochop že ťa nechce.
@anonym_87f923 však nemyslím na základnej ofc ale teraz
@rozculena tak sme spolužiaci, tak ma schválne motala a zničila mi život?
@anonym_autor ako ťa motala? Ty si domýšlaš čo tam nikdy nebolo. Slečna je len príjemná ako ku každému a ty si myslíš, že ťa chce.
@anonym_87f923 však nemyslím na základnej ofc ale teraz
@anonym_autor definuj ako ti zničila život?
@motylik2559 ale ja som milý na nú takže by mi mala dat šancu ako môže vedieť či ma nechce keď mi nedala šancu
@anonym_autor A odkedy ženy chcú milých chlapov. Ženy si hľadajú chlapa podľa toho, či je s ním sranda, a či s ním bude ľahký život.
Zatože si milý by si mal dosť šancu?😄a keď je žena milá je to záujem od nej?😂 no, pôvodne som chcela napísať niečo iné ale ty si riadny zúfalec😄😄

@anonym_87f923 27
@anonym_autor no buď nájdi psychiatria alebo klameš, lebo posobis ako 16 ročný, ktorý zúfalo potrebuje zaujať, alebo ešte mozeš byť troll.