icon

Ako reagovať, keď manžel požičia peniaze kolegyni?

9. jún 2025

Ahojte, ako by ste prosim reagovali, ked zistite, ze manzel pozical kolegyni par tisic, bez toho, aby Vam o tom vobec povedal? Dakujem za nazor

pralinka25
9. jún 2025

tak urcite by som to tiez neriesila cez telefon ani pred detmi.
jaj no, nadych vydych. fakt nech bol dovod akykolvek alebo nech vymysli cokolvek strasne by som sa citila podrazena ze mi to nepovedal.

autor
9. jún 2025
@lienka.7

@autorka a to mate spoločný účet ci ako? A koľko je to "par tisic".
Ak to teda vidíš, tak sa normalne spýtaj, ze co/začo to je. Ci sa spolu nerozprávate?

@natalka13
@lienka.7 nie je doma zatial..mame kazdy svoj ucet, veci platime spolu, kazdy cosi...

mamina7070
9. jún 2025

kolko to vlastne je tych par tisic ? 2 ,5, 7 tisic ?

mdse
9. jún 2025

A prečo nie cez telefón. Cez telefón to teraz diskutuješ na MK. Už si mohla mať jasno. Ani škriekať a cirkus robiť nemusíš pred deťmi. Stačí normálna otázka.

autor
9. jún 2025

4 tisic

sasa1310
9. jún 2025

tak nerieš a rieš na MK. Ja normálne riešim s ním veci cez telefón.

natalka13
9. jún 2025

Ked vidis jeho prevody tak mas pristup. A on to vie predsa. Je jedno koho je ucet.

autor
9. jún 2025
@pralinka25

tak urcite by som to tiez neriesila cez telefon ani pred detmi.
jaj no, nadych vydych. fakt nech bol dovod akykolvek alebo nech vymysli cokolvek strasne by som sa citila podrazena ze mi to nepovedal.

@pralinka25 dakujem ti za nazor 😉 ved mne ide iba o to, ze mi to nepovedal. ...nespytal sa na nazor..ja by som taku vec s nim riesila, vzdy sme to tak brali, ze take veci spolu riesime.

mamina7070
9. jún 2025

normalne poloz otazku ze ci pozical kolegyni peniaze ze si videla nezvycajnubplatbu v internet bankingu

anna777115
9. jún 2025

Veď,ale to nemusí byť požičanie. Mohol jej poslať eurá za niečo konkrétne

lienka.7
9. jún 2025
@anonym_autor

@natalka13
@lienka.7 nie je doma zatial..mame kazdy svoj ucet, veci platime spolu, kazdy cosi...

@autorka by som sa ho spytala, prečo má obišiel. Je uplne jedno, komu by požičal. Teda pokiaľ si to vaše spoločne peniaze. Hlavne klud

veronicka88
9. jún 2025

Keď jeden z nás v v robote(mám zväčša kolegov)zaplatí obed čo je 7eur!!!!do ďalšieho dňa platí druhý....čo nám je také nové že niekomu dlzime peniaze....ak donesiem colu do pár dní kúpi niečo kolega/kolegyňa. Keď som jen požičala má doktorku 20eur lebo nemala vybraté na druhý deň ráno som peniažky držala v ruke. Nedovolím si ani 5 eur nevratit nieto ešte pár tisíc. Blázon a ktovie čo je za tým ešte

really8
9. jún 2025

Pozical alebo vyplatil jej sluzby?

olimuc
9. jún 2025

Nemohol od nej nieco kupit? Auto, motorku, dovolenku … to je prilis vysoka suma na pozicanie len tak (pokial ma este kusok zdraveho rozumu) keby jej dal 20 -50€ … ziadna drama … ale toto???

zdenka11081983
9. jún 2025

Do sekundy by som mu volala co to ma znamenat, bolo by mi jedno kde je, či v kostole, ci v robote, hocikde. A čo ja nezvyknem, tu by som takú scénu spravila...

cacianka
9. jún 2025

Prečo by mala zbrklo a scenicky riešiť cez telefón ?
Kým by prišiel domov, mohol by si vymyslieť nejakú storku napr. Takto to rozdycha kým príde, a v kľude sa opýta. Na hysterickú scénu má čas keď deti zaspia.
Mňa by to nas.ralo riadne, to nie je pár drobných, alebo desiatky pre človeka v núdzi, ale tisíce z rodinných úspor , s veľkým rizikom návratu, straty dôvery, podozrenie z nejakého klamstva, cez neveru a podvod.

autor
9. jún 2025
@cacianka

Kým by prišiel domov, mohol by si vymyslieť nejakú storku napr. Takto to rozdycha kým príde, a v kľude sa opýta. Na hysterickú scénu má čas keď deti zaspia.
Mňa by to nas.ralo riadne, to nie je pár drobných, alebo desiatky pre človeka v núdzi, ale tisíce z rodinných úspor , s veľkým rizikom návratu, straty dôvery, podozrenie z nejakého klamstva, cez neveru a podvod.

@cacianka dakujem

catherinah
9. jún 2025

Notifikácie Ti nechodia? Keď si to zistila až pri plateni poistky🤔

zuzanita1609
9. jún 2025
@cacianka

@cacianka tiež mi tam niečo nesedí, keby to bola rodina,tak "budiš",ale 4000e kolegyňi?! 🤨a bez "aspoň oznámenia" manželke? Tiež som toho názoru,nech nevolá,nech to rieši z očí do očí a s pokojom Angličana(najskôr). Bude záležať od jeho reakcie a to veľmi 😏.

maranco
9. jún 2025

Kedy ich požičal? dnes či dávnejšie?

tundra
9. jún 2025
@zuzanita1609

@cacianka tiež mi tam niečo nesedí, keby to bola rodina,tak "budiš",ale 4000e kolegyňi?! 🤨a bez "aspoň oznámenia" manželke? Tiež som toho názoru,nech nevolá,nech to rieši z očí do očí a s pokojom Angličana(najskôr). Bude záležať od jeho reakcie a to veľmi 😏.

@zuzanita1609 to bude urcite prekvapenie pre manzelku😂,požiadal kolegynu,nech jej vybere a kupi darček k narodeninam😁,on ho len odovzda🙈

zuzanita1609
9. jún 2025
@tundra

@zuzanita1609 to bude urcite prekvapenie pre manzelku😂,požiadal kolegynu,nech jej vybere a kupi darček k narodeninam😁,on ho len odovzda🙈

@tundra Ale takto to "vysvetlia" asi len tí inteligentní a špekulanti 🤭. Tí, ktorí lárom-fárom požičiavajú kolegyniam po tisíckach a z účtu,kde to manželka zistí,asi veľmi toho "nepobrali" 🤭.

zuzu1986
9. jún 2025

No vyzerá ze sa nepoučil,žiadala by som ihneď vrátiť

tundra
9. jún 2025
@zuzanita1609

@tundra Ale takto to "vysvetlia" asi len tí inteligentní a špekulanti 🤭. Tí, ktorí lárom-fárom požičiavajú kolegyniam po tisíckach a z účtu,kde to manželka zistí,asi veľmi toho "nepobrali" 🤭.

@zuzanita1609 od manzelky si chcela kolegyna pozicat 10k a tak,aby som o tom nevedel.
Manzelka ju distingovane poslala do riti,ked som ju hodil do googla mala celkom velke nedoplatky.O par tyzdnov jej leasingovka zobrala auto🤷‍♂️.

cacianka
9. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 rovnakú sumu by som previedla na iný účet, nech pako vidí ako sa vedia prašule rýchlo kotulať do preč.... A určite by som ošetrila spoločne príjmy a výdavky tak, aby nedochádzalo k takýmto únikom. ( Veď do riti si môže ulievat € aby žena nevedela a keď ju po pár rokoch vymení za kolegyňu, tak budú mať baňu a autorka hoľu onú)

zuzanita1609
9. jún 2025
@tundra

@zuzanita1609 od manzelky si chcela kolegyna pozicat 10k a tak,aby som o tom nevedel.
Manzelka ju distingovane poslala do riti,ked som ju hodil do googla mala celkom velke nedoplatky.O par tyzdnov jej leasingovka zobrala auto🤷‍♂️.

@tundra rozumná pani manželka 😊. U nás to bolo naposledy tak, najmladšiemu bratovi chýbala 1000ka ku kúpe auta,jeho druhé auto a chcel už také, čo ho aj uživí,nie len odvezie,musel sa už "odraziť". Volá mi,či by som mu nepojčala,isto vráti a ja automaticky,počkaj chvíľu, prediskutujem 🤭. Dostala som ešte "sprda" a poslal ich sám môj chlap 🤭. Ale tu je iný problém,je to iba kolegyňa a o to viac by ma zaujímalo jeho vysvetlenie .

som_realistka
9. jún 2025

Predychaj a pickaj kym pride domov, pri takychto rozhovoroch treba vidiet aj reakciu, cez telefon by som neriesila. Ak je to nieco co by chcel utajit, tak by si cestou domov nieco vymyslel. A take, ze poslal som svoje, treba stopnut hned na zaciatku, poslal vase.

ivangeline
9. jún 2025

Veľmi zle by som reagovala. :D

autor
9. jún 2025

Vraj jej ich pozical na tyzden..vraj ho nenapadlo to so mnou riesit.....riadna hadka z toho vznikla. 😕 asi tak som dopadla

natalka13
9. jún 2025
@cacianka

@cacianka ak nieje uplny blb, vie ze ona vidi prevod, tak na uz davno storku pripravenu.