icon

Ako reagovať na klamstvá milenca?

Včera o 17:24

ahojte, mam milenca. dnes som zistila ze nic z toho co mi hovoril ze sa deje u nich doma nieje pravda,povedala som mu ze je klamar. Tvrdil mi ze so zenou nic nema ani s nou nespi. Dnes som prisla nato ze ma po cely cas klamal, a este to otocil proti mne ze ja som chcela vyvolat hadku. Co si o tom myslite? ako by ste nato reagovali?

Strana
z2
anonym_65fdc0
Včera o 18:53
@anonym_3493c9

@anonym_65fdc0 a to vieš ako s takou istotou? Máš u nich doma kameru? Lebo inak je naivné si to myslieť. Ale chápem, veríš tomu čomu chceš...

@anonym_3493c9 ja ho poznam. a viem preco nie su rozvedeni.

anonym_6e859d
Včera o 19:09

Baby, ktoré ste milenky
Predstavte si, že máte dcéry a nejaký chuj im nahovori ako byt len milenka je taaak výnimočné
Verím tomu, že by ste s nimi riadne zatocili a možno aj odobrali pohlavné orgány 😅
A vy dobrovoľne sa tak zhadzujete🫣

katarinka963
Včera o 19:17

@anonym_autor vymenit ho

anonym_3493c9
Včera o 19:41
@anonym_65fdc0

@anonym_65fdc0 a od koho to vieš, od neho?

moonlight1210
Dnes o 03:30
@anonym_65fdc0

@anonym_65fdc0 tak milenky s tymto nazorom poznam viacere. A jedna s milencom v podstate uz skoro oficialne zije (o to horsie pre nu).

A hoci su presvedcene, ze k nim su ich milenci uprimni (lebo ved preco by im hovorili polopravdy, ci rovno klamali, ze ano), tak naozaj nevedia vsetko.
Ta jedna, co s nim zije napriklad nevie, ze sa snazi zenu presvedcit, aby s nim zase mala sex (bud ho to rajcuje, ze ho odmieta, alebo milenka uz stratila iskru).

anonym_150a85
Dnes o 03:34
@anonym_9c8473

@anonym_150a85 ked ta nevzrusovala tak načo ti bola? Pohonit si ego?

@anonym_9c8473 ved sme to potom ukončili, nechcel som ju ranit a povedať jej to na priamo. Beriem to ale na seba, vždy sa mi páčili tmavovlasky s veľkými prsiami, hentá bola bleda a škaredé ovisnute malinke prsia, (asi ani 1)to som jej samozrejme nepovedal a našiel som so tmavovlasu s 3kami

Strana
z2