icon

Ako reagovať na kuriózne momenty s manželmi?

4. aug 2025

hojte zeny.
Situacia: sla som zohriat obed - masove rolky ala spanielske vtacky. V tu chvilu deti nieco chceli, tak som sa otocila k nim a kym som sa vratila spat k masu tak manzel vsetko maso poprekrajal ako ked krajate vajicko/paradajku na mesiaciky. Ja som mala v plane to prekrojit na kolieska. Kedze to boli plnene rolky, zavitky.... som odpadla ked som to videla. Jasne ze vdetko zvnutra vypadlo. Mam hotelku a toto ma az psychicky zabolelo. 😁🙈
No ako vzdy, manzek vsetko stale zlahci a smeje sa mi, ze ja prehanam. Ze nie je podstatne ako je maso nakrajate. Okej, ved sa zjedlo aj taketo. No mna aj po 15tich rokoch co sme spolu prekvapi, aky je to ignorant voci estetike 😁🫣. A nielen voci tomu. Tema na odlahcenie, zasmiate sa.
Ako by ste reagovali? Bolo by vam to suma fuk ci tiez by ste neboli nadsene? Ake super napady mavaju vasi manzelia? Zasmejme sa spolu.

Strana
z3
iwesska
6. aug 2025

Keby som ja mala pisat o tom,co ten moj povyvadzal,tak tu citate len moje prispevky🙈😁

bombrc
6. aug 2025

Boze unudene mamicky😀🤦🏻..

mamatroch
6. aug 2025

@anonym_autor moj zase nechape, ked chcem pekne prestriet, pekne servitky a tak. Vzdy riesi, ze naco take plytvanie a co s tym (akoze s tou servitkou) on ma robit, ze ved mame vytahovacie vreckovky a tie su lacnejsie 🤦 ...zase ok, tiez nedavam pekne servitky 5x denne, ale aspon v nedelu ci sviatok ano. Keby to bolo na nom, asi by dal najradsej na utretie ust a ruk na stol toaletak, nech si odtrhujeme z neho, najlacnejsie riesenie 🤷

cacianka
6. aug 2025
@mamatroch

@anonym_autor moj zase nechape, ked chcem pekne prestriet, pekne servitky a tak. Vzdy riesi, ze naco take plytvanie a co s tym (akoze s tou servitkou) on ma robit, ze ved mame vytahovacie vreckovky a tie su lacnejsie 🤦 ...zase ok, tiez nedavam pekne servitky 5x denne, ale aspon v nedelu ci sviatok ano. Keby to bolo na nom, asi by dal najradsej na utretie ust a ruk na stol toaletak, nech si odtrhujeme z neho, najlacnejsie riesenie 🤷

@mamatroch nevieš aký je toaleťák vzááááácny ?! 🙂

svokra chcela machrovať, že dá servítky k tanierom, no nevidalo, tak natrhala z rolky kuchynských utierok a tvárila sa akoby to bolo prestieranie na kráľovskom dvore. pritom mala kopu pekných servítok, čo som jej urobila zásoby, keby niečo.
Nehnevala som sa, ani sa nevysmiala, len to bol zvláštny úkaz, nič viac.

mamatroch
6. aug 2025
@cacianka

@mamatroch nevieš aký je toaleťák vzááááácny ?! 🙂

svokra chcela machrovať, že dá servítky k tanierom, no nevidalo, tak natrhala z rolky kuchynských utierok a tvárila sa akoby to bolo prestieranie na kráľovskom dvore. pritom mala kopu pekných servítok, čo som jej urobila zásoby, keby niečo.
Nehnevala som sa, ani sa nevysmiala, len to bol zvláštny úkaz, nič viac.

@cacianka hej, vzacny 😁 ...uz len cakam, kedy mi povie, ze aby usetril, najskor si do toaletaku vyfuka nos a az potom sa utrie - a ze zatial sa pomylil len raz 😂

cacianka
7. aug 2025
@mamatroch

@cacianka hej, vzacny 😁 ...uz len cakam, kedy mi povie, ze aby usetril, najskor si do toaletaku vyfuka nos a az potom sa utrie - a ze zatial sa pomylil len raz 😂

@mamatroch veď to robím aj ja, čo nevieš ako sa dá šetriť ?! a koľko metrov wc papiera ušetríš a hlavne upcykluješ, heč !
na to pomýlenie si holt treba dávať pozor, a hlavne si opakovať mantru "najprv hore, potom dole", nech sa neobjaví škrkátko na nose ...
😍

maya_hi
8. aug 2025
@nelka93

@maya_hi v žiadnej dobrej restike som vtacka nikdy nevidela 😅 ten sa robí len v tackarnach, vyvarovniach alebo v českých restikach

@nelka93 ale no 😏 kedysi boli takéto rolády úplne bežné svadobné, či sviatočné menu 😉 asi si veľmi mladá

Strana
z3