icon

Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?

24. feb 2024

Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.

minenkak
25. feb 2024

Ty ja ťa obdivujem,že si mu nohy nedolamala,ale to je jedno ,už ťa čakajú len fajn časy

minenkak
25. feb 2024

@kassandra25 presne toto som si ja od začiatku myslela ,že iný chlapi z okolia pri nej nemôžu ani hubu zavrieť

kamatopo
25. feb 2024

Veď ty si potom žena ako lusk a že ten tvoj vôl má ideál na strednej tak nech skúsi. Ty si nájdeš muža pre ktorého budeš bohyňou. A píšem ti to z vlastnej skúsenosti😉. Tiež som mala takého čo vytruboval po ceste na mladé žabky a nakoniec mu bola dobrá rozvedená matka s dvoma deťmi pred 40 😂.

jana_eyre_2
25. feb 2024

Chlap.si myslí že keď luzer Danko zbalil modelku, tak na to má aj priemerný chlap bez platu ministra 🤪 trapko..

Autorka, držím ti palce aby si raz narazila na normálneho, dobrého muža čo si ťa bude vážiť..

minenkak
25. feb 2024

@jana_eyre_2 haha Danko,som sa dnes čudovala čo tá baba na ňom vidí

kvietok173
25. feb 2024

A čo na to cele dcérka? Aký mali vzťah?

majlo1234
25. feb 2024

@minenkak co myslis?🤩

Autorka, dobre sa ti stalo, radsej skor ako neskoro. Naco prezit zivot s chmulom, co si nevidi dalej od nosa.
Nwboj, lekciu mu da sam zivot.

Ja tiez nie som sexbomba, aj si to uvedomujem, ale velmi by ma zranilo, keby mi muz takto hnusne povedal. Aj ked by som mu to mohla daleko horsie vratit

lapalma
25. feb 2024

Autorka, teba postretlo veľké šťastie 🙂
Máš po 30tke, si štíhla, máš dieťa ... vyzerá, že si aj inteligentná a pragmatická podľa písania....a zbavila si sa nevyspelého kreténa v čase, keď ešte máš šancu nájsť normálneho charakterného muža.
Veď ty mu poďakuj !!! 🙂
A pekne ťa prosím, pred rozvodom HLAVU HORE .... daj mu najavo, ako sa ti uľavilo...ty si vzťah nerozbila ...ale on ....a medzi rečou mu naznač, ako je on nic moc....a hlavne mu to jeho sebavedomie naruš komentovaním jeho mužnosti - toto ho zraní najviac. Zaslúži si to, idiot 🙂

loliki
25. feb 2024

Je to na zamyslenie. Ja nemám problém, manžel ochotne vymení žiarovku, keď treba. A keď som mu hovorila váš príbeh, tak vyvodil z toho, že cesta k rýchlemu rozvodu je nevymieňanie žiaroviek. To je mužský spôsob komunikácie. nevymením ti žiarovku, lebo chcem krajšiu ženu. Takže budem sledovať, kedy nevymení žiarovku. 🙂

mamina7070
25. feb 2024

kladivom po nohach si mu mala dat uchylovi namyslenemu

najdes si lepsieho co ta bude na rukach nosit

malasandrika
25. feb 2024

@minenkak okrem peňazí nevidím iný benefit. Osobnosťou asi nevyniká.

minenkak
25. feb 2024

@malasandrika ja nechápem tie ženy niekedy

drahomirrra
25. feb 2024

Autorka. Vela sil a stastia, vsak mas len doma kkta. Normalne ze ubrkkta.
Tak dnes sa idu chlapi zosrat za zenami ako ty, vacsi zadok, aj prsia, utly pas a tvoj pablb ti povie, ze nieco utlejsie a dievcenskejsie. 😂😂😂 Idealne tak 17-20 rocne, co?
Jezismaria, pri mne by ho odniesli rovno do marnice, taku by som mu uj—-ala.

lenicka999
25. feb 2024

Postava ako lusk. Určite si nájdeš nikoho kto bude tvoj zadok a prsia obdivovať a budeš pre neho bohyňa. Spraví pre teba všetko a budeš sa cítiť ako princezná. Držím palce a prajem len to najlepšie.

zmrzlinka2021
25. feb 2024

Mne sa nechce veriť, ako niekto môže byť z vnútra taký emocionálny mrzak

kika147
25. feb 2024

Nemal on už nejakú vyhliadnutu? Alebo niekoho kto sa mu zapáčil a len čakal na vhodnú príležitosť ? Ale aj tak si šťastná žena , že mas kde ísť si sebestačná to ti gratulujem . A prajem veľa šťastia . Raz budes ďakovať bohu za tu žiarovku ver mi 😊

katkati
25. feb 2024

@drahomirrra Autorka má niekde foto postavy? Aj chcem vidieť.

minenkak
25. feb 2024

@katkati ja som tiež celkom zvedavá

majlo1234
25. feb 2024

Inak, asi je to zbytocne, ale mam podobneho znameho, nie zly chalan, ale skaredy, bez vlastneho byvanie v 40+ so zdravotnymi diagnozami a tazkou povahou. A vyberal si akoby bol sultan. Skoncil vo velmi nestastnom vztahu a nedam ruku do ohna za to, ze od tej svojej nedostane aj kres papulu obcas. Ale tolko sa chodi s dzbanom po vodu…ten tvoj to raz olutuje, z opisu mas super postavu, z komunikacie mi prides rozumna, a ak aj chyba krasa v tvari, my zeny vieme carovat kozmetikou.

betulinka1
25. feb 2024

Autorka takze ta blbá žiarovka ti vlastne otvorila oci a priniesla nieco dobre, ze si sa zbavila debila. Neboj sa vsetko zvladnes a najdes muza, co ta nenechá spadnúť. Prajem ti vela stastia.

ruzovakrava
25. feb 2024

Konečne ženská ktorá si je vedomá svojej hodnoty a nenechá si donekonečna 💩 na hlavu. Verím že na teba čaká niečo oveľa lepšie, držím ti palce. Daj vedieť ako ďalej pokračuješ.

simoncik
25. feb 2024

Taaaak teraz si mozes gratulovat.nic viac a nic menej.a dakovat bohu ze je to takto.asoon z debilom nestratis dalsie roky a najdes si muza pre ktoreho budes krasna.nechapem len co je to za debil a prajem mu nech tu hviezdu najde.no len zabuda na jednu vec,nema tisice eur na ucte a nie je krasavec.takzr urcite sa o neho pobiju.uz to vidim ako ostane sam a bude si trieskat hlavu o stenu.no ty bud vdacna ze si sa ho zbavila.

pbra40
25. feb 2024

Aj ste autorka dnes este spolu hovorili? Po tom ozname,ze sa chce rozviest

heln
25. feb 2024

ahoj, chcem Ti len zazelat vela slnecnych dni, ktore su pred tebou. prave si sa zobudila zo zleho sna. koniec bude mat aspon rychly priebeh. je to super, ze mozes ist k mame. si mlada a verim tomu, ze zazijes vela peknych chvil v zivote a este aj mozes stretnut pravu lasku. naproti tomu som si ista, ze tvoj buduci byvaly manzel svoj ideal krasy nikdy neziska. zelam Ti vsetko dobre do noveho zaciatku.

lapersefona
25. feb 2024

Evidentne mu nedochádza ze ti ublížil. To ze bude ticha domacnost týždne nič nevyrieši akurát si maal všimne ze niečo neklame. Normalne mu povedz ze sa ta to veľmi dotklo a čakáš ospravedlnenie

tykat
25. feb 2024

".. Len proste nie podľa jeho gusta, on chce niečo útlejšie , svetlejšie a asi aj mladšie.."
Tak on nechce zenu-partnerku ale proste pekny matrac.

ukulela
25. feb 2024

tvoj chlap je dusevny kripel, autorka. a ty mas moj obdiv, ze to davas tak relativne pokojne, mas plan, poznas svoju poziciu, moznosti .... ser na neho, pobal seba, dceru, hotovo. premysli si, ci das ziadost o rozvod ty, ci on ... kazdopadne ziadaj vyzivne, to mozes aj v manzelstve ... si sikovna baba, mala si uz pred manzelstvom vlastne byvanie, vsetko mas pred sebou, mala to snad pochopi, nejako jej to vysvetlis. panovi by som pri odchode povedala, ze si pridem este pri deleni majetku pozriet tie zastupy mladych sexi blondatych kaciciek, co si hopnu cele stastne na chrena pred 40kou, co musi vyplacat zenu a platit alimenty na dieta ... ak nema plnu kesenu penazi, tak skonci pri pecku s mozolami na pravacke, a tak mu treba. este najdes lepsie v zivote urcite, ako toto ohreblo.

h2
25. feb 2024

Autorka, nečítala som celú diskusiu, ale tvoje príspevky všetky. Dobre sa ti stalo, zbavíš sa debila. Len škoda tých rokov. A keď si on myslí, že ako rozvedený 37 ročný priemerne vyzerajúci otec rodiny zbalí exkluzívne vyzerajúcu mladú sexi modelku, tak nech len sníva ďalej. Padne na hubu tak tvrdo, že sa príde za tebou na kolenách plaziť, aby sa mohol k tebe vrátiť. Lebo žiadna kráska oňho ani bicykel neoprie.

2ivana5
26. feb 2024

Predtým si písala že máš sestru .. a teraz že si jedináčik

autor
26. feb 2024

@2ivana5 sestra je z otcovej strany , dom je len mamin . Vo vzťahu k domu som jedináčik .