Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?
Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.
@betulinka1 ....to bola irónia.Lenze toto je presne ten prípad,keď žena naučila svojho muža,že ona zvládne a spraví všetko a on nemusí.A toto je výsledok.
Ahoj
Ja by som si zacala setrit tajne peniaze
@sheila121 prečo by to mala robiť ona?vymeni ju a za chvíľu bude kosiť a rúbať drevo.Ešte môže byť rád, že si nohu nezlomila.
Autorka človek v hneve povie škaredé veci.Ja som v tomto hnusná povedala by som mu tak to zmeň,.keď banujes, alebo niečo v tomto zmysle..
Dosiahol presne čo chcel ...raniť Ta.Uz je to dosť dní, takže sa mohol ospravedlniť.A ty nebuď smutná je to podpasovka ukázal sa jeho charakter, ale život ide ďalej.Cakala by som, kým sa ospravedlni ja som trpezlivá🙂ale on určite robí zo seba obeť, že si kricala kvôli ziarovke
@doriiis nie nenaučila som ho , jeho mama ho neanučila podieľat sa na domácich prácach . Od začiatku sa ostro staval proti tomu , potom niečo porobil , ale ako som zostala na materskej , tak zas nič a keď som začala robiť tak sem tam , výnimočne niečo urobí . A nepohla som s ním , preto s ním nemám ďalšie dieťa , ja by som tiež prijala ale nie za takýchto okolností a teda teraz už ani s ním .
@sheila121 od výchovy sú rodičia... nie manžel / manželka
@betulinka1 👌presne!
Pardon autorka,ale s týmto si dovolím nesúhlasiť.Kazda žena vedome a nevedome ,,prevychováva " svojho muža.A áno,muži sa dokážu zmenit
Tak to mi je jasne, ze ju dlho nevymenil, ale riesit si to mala skor, nie az ked si spadla.
Je úplne jedno prečo sa pohádali ,keď ľudia nežijú dobre stačí len vánok a oheň je na streche ,chová sa ako lenivý pako a ty autorka ho neobskakuj a rob len veci ,čo treba pre teba a dieťa,keď si mu není dostatočne dobrá, krásna
@sheila121 myslíš ze to žiarovka trcala zo steny? Svetlo zvykne byt hore na strope, neviem ako u vás.... ja ledva dotiahnem z rebríka, tak určite nebudem taka sprostá a nebudem sa natahovat na rebríku na špičkách len aby som si dokázala, že som lepšia ako chlap....
Naše svetla by som ani nevedela odmontovat. Môj muž má čo robiť keď treba vymeniť. Sruby sú z boku, ide len podľa hmatu, musí ti držať rovno. Jednou rukou drží kryt druhou naslepo srubuje
.... takže ak by išlo o ,,vykrutenie a zakrutenie " žiarovky, určite by to autorka urobila.
A svojho muža poprosila, tak prečo by mal na ňu vybehnúť? Mas veľmi zvláštny názor na túto situáciu.
On teraz čaká že za ním prídem a začnem rozprávať a ukončím túto nepríjemnú situáciu , tak ako vždy . Len to ako vždy bolo o riešiteľných veciach , toto sa riešiť nedá . Toto vyriekol a ja viem že je to pravda.
@domkakvet ako som to mala riešiť , snažila som sa kultúrne , opakovane som ho poprosila, požiadala a znova požiadala . Potom , počkaj, neotravuj s tým teraz , keď sa vrátim ... bola jeho odpoveď.
A za ten týždeň sa ti ešte nestihol ospravedlnit? Vôbec ho nemrzi, čo ti povedal??? Netrápi ho tichá domácnosť? Koľko rokov ma dcérka?
On si naozaj neuvedomuje, že na tomto svete beha mrte chlapov, pre ktorých by si bola tou najkrajšou princeznou?
Ak stretneš niekoho, kto ti dá opäť pocíti ze si žena, nezavahas ani sekundu.
Tak za ním nechoď a čakaj ďalej..
Nevazi si ťa😥
@simona20201309 nie neospravedlnil , niečo mi hovoril ohľadne auta, len som prikývla a išla preč. Malá má 8 rokov.
@mareka49 ja viem .
...opýtaj sa svojho dieťaťa ci si pekná?
Podľa mňa si pekná. Každý človek je prirodzené pekný . To okolo čoho sa točí showbiznis, svet módy, a tie kadejaké ideály, to sú nevšímaj. Krása je úplne niečo iné. Je to mudrost, sikovnost, vyzarovanie, dobro v ociach , pekny usmev ....Ak to tvoj muž nevidí a nechape tak je slepý a aj nechápavy v jednom.

@doriiis a nielen vymeniť žiarovku, ale aj fungovať a žiť bez takého kkta, nech má možnosť si nájsť krasávicu svojich snov 👎