Ako riešiť agresívne správanie partnera po nehode?
Ako by ste sa zachovali keby váš budúci manžel ( máj 2026 ) šoféroval a prudko zabrzdil , lebo auto pred ním zabrzdilo prudko tiež kvôli chodcovi , ale auto za nami už vrazilo do nás, ani nie do dvojtýždňového nového auta. Samozrejme muž celý od hnevu bez seba začal nadávať tomu pomerne staršiemu pánovi 75+ veľmi vulgárne, ten sa mu to snažil vysvetliť a on do neho strčil tak že spadol na zem. Keby ho nechytím a jeden chlap po ňom nezrúkol a nevystúpil z auta ,tak ho na tej zemi aj kopne a nie raz. Nikdy som ho takéhoto nevidela kvôli jednému zasranému pokrivenému plechu . Ostatné som už vybavila radšej ja , políciu sme nevolali , ešte som pána prezrela či nemá ublížené a či sa cíti dobre. Nebola by to pre vás červená vlajka ?
@sisaka reálne ak by ho chcel kopať, tak nemá šancu nikdo z vedľajšieho auta zabrániť aby ho nekopol… chápeš, kopnúť niekoho je sekunda. on ho nekopol. hulákal, sotil do neho. nekopol.
nie raz som videla bitku chlapov, to je okamih, žiadne tanečky okolo toho … bum bác. chlapec z vedľajšieho auta by ani ústa nestačil otvoriť…
ja osobne neznášam bitkárov, dokonca ani hulvátov, ale reálne si nemyslím že bývalý partner autorky chcel deda kopať. to je všetko čo si o tom myslím…
@anonym_autor auto ľahko vymenis za iné. Je to materiálna vec. Ale ak by ten dotyčný pán spadol na hlavu a niečo vážne by sa mu stalo, to by bol riadny pruser.🫣 minimálne by som trvala na tom, aby priateľ išiel k psychologovi.
@pribinak to nespochybňujem. chlapca ale vystrihovali a netrvalo to sekundu. mal čas skľudniť hormony, možno mal kamoša ktorý sa pri nejakej havarke rozsekal a on bol rád že prežil. a kopec rôznych vecí… hlavne ten časový odstup…
@biba_18 nie časový odstup, ale sebakontrola a ocenenie, že schytali len autá
@sisaka reálne ak by ho chcel kopať, tak nemá šancu nikdo z vedľajšieho auta zabrániť aby ho nekopol… chápeš, kopnúť niekoho je sekunda. on ho nekopol. hulákal, sotil do neho. nekopol.
nie raz som videla bitku chlapov, to je okamih, žiadne tanečky okolo toho … bum bác. chlapec z vedľajšieho auta by ani ústa nestačil otvoriť…
ja osobne neznášam bitkárov, dokonca ani hulvátov, ale reálne si nemyslím že bývalý partner autorky chcel deda kopať. to je všetko čo si o tom myslím…
@biba_18 nekopol ho, lebo mu zabránili, ale sotil !!!! 75 ročného starého pána. Ja fakt žasnem, že niekto je schopný toto obraňovať.
Ani keby to bol 20 ročný chalan, on nemá čo fyzicky napádať ľudí, to je jedno akého veku.
@biba_18 napíšem ti reálnu story. Moja kamoska nabúrala v Nitre kde nabúral aj mladý Gaspar do autá. Ale tak, že to druhe auto totálne zdemolovala. Jej auto bolo len buchnute z jednej strany. To druhe na totálku. Šoféra museli vystrihovať hasiči a dopravaci sa vyjadrili že všetci svätí pri nom stali
Kamoska mala totálny šok. Keď chalana vystrihli, dokrvaveny sa privliekol k nej a ešte ju on ratoval aby neplakal, že vserko je ok, je v poriadku, len ho trochu obuchal airbag a podobne.
Najlepšie bolo, že to bolo totálne nove auto, ten chalanisko ho mal asi 15 min a prešiel necelých 12 km.
Kamoska hovorí že čakala a aj všetci ostatní že jej bude nadávať bude vulgárny a bude kričať a cchalan: slečna neplače, nič mi nie je, len auto je rozbite
Reálna story
@pribinak tomu sa hovori zivotne priority 👌
@anonym_autor BOLA A VELKA!!!!!!!!!
@anonym_autor hovori sa, ze najsilnejsi clovek ( v tomto pripade chlap) je ten, ktory sa dokaze ovladat.
A moze mat aj 50 kil s topankami. Tvoj ma 100, ale je slaboch. Kazdy dokaze nakricat, pokial si vsak citila, ze by prekrocil hranicu a aj svedkovia, urcite na tom nieco je. Jeho chovanie o tom muselo vypovedat.
Ja byt tebou, davam si pozor.
Nefajci? A travu? Pije Alkohol? Nebol to nahodou abstak?
Niektori ludia, ktori fajcia, alebo piju rapuju, lebo za volantom nemozu. Poznam takych, co po celodennom soferovani si fajcia a piju vecer doma.
@anonym_autor tak ked sa mu to stalo za cele roky iba teraz prvy krat, dramu by som z toho nerobila. To fakt sa kvoli tomuto s nim chces rozist? Kvoli niecomu si si ho predsa chcela zobrat, kazdy obcas strati nervy.
6 rokov života v prdeli , mám 33 rokov a môžem začať odznova.
@anonym_autor no a este ked citam, ze mas 33 rokov… co myslis, kolko mas este casu na hladanie Pana dokonaleho, kludneho, bohateho, bez chyb?
Mala som auto tyzden, isli sme dole kopcom, zabrzdilo auto predo mnou, musela som zabrzdit aj ja. Auto za mnou neubrdilo. Este som povedala muzovi, nech sa pripravi na naraz. Vystupili sme von, prsalo. Obaja sme sa pozdravili, skontrolovali sme stav, vyhodnotili situaciu, podali sme si ruky a odisli sme. S kludom. Ano, mal dodrziavat bezpecnu vzdialenost, ano, auto bolo nove, ano mal predvidat. Je to len auto.
Ďakuj Bohu, že sa stala táto situácia a mohla si.ho vidieť v takej situácii. Samozrejme, že radím rozchod .
Nie je to 6 rokov prdeli. Je to skúsenosť.
Človek, ktorý by sotil starého pána tak, že spadne, by v mojich očiach úplne klesol, inak by som ho vnímala a to som si odmyslela to, že ho chcel (alebo len rozmýšľal) ho kopnúť. Ten pán to neurobil úmyselne. Predpokladám, že ani tvoj muž nedodržal bezpečnú vzdialenosť, keď musel prudko zabrzdiť, a starší pán nestihol tak pohotovo reagovať. Určite by som aj ja osobne bola nešťastná, keby sa mi to stalo, možno aj nadávky by padli... Ale strčiť niekoho k zemi? To nie...
Ženy vidia red flag vo všetkom. Nejaky 75 ročný dedo s reakčnými schopnosťami lenochoda, ktory uz dávno nemal mať VP ti zničí úplne nové auto a ty nemáš byt nasraty, lebo sa s tebou rozide tvoja 6 ročná partnerka. 😃 to ešte môže byť rád, ze sa s ním rozišla. 6 ročný vzťah zahodiť pre toto 🤣 modykonik je fakt pre ženy co si nevedia nájsť partnera
@kabyko si normalny? Nasratý ano,ale vulgarizmy a sotenie a skakanie do bitky je red flag na milion percent
Hucanie, mozno 2-3 vulgarne nadavky by som vedela dajme tomu stolerovat, ale sacanie seniora by som netolerovala. Mam otca v tomto seniorskom veku, aktivne soferuje, na cestach sa stane vselico, ale fyzicke napadanie je daleko cez ciaru.
len aby si niekedy neskončila na tej zemi aj ty. veľmi veľa si dovolil ten tvoj muž. to ho môže ešte vyjsť pekne draho.
@anonym_autor auto ľahko vymenis za iné. Je to materiálna vec. Ale ak by ten dotyčný pán spadol na hlavu a niečo vážne by sa mu stalo, to by bol riadny pruser.🫣 minimálne by som trvala na tom, aby priateľ išiel k psychologovi.
@anonym_a75eef auto lahko vymenis za ine. Ach chcela by som zit v tvojom svete. Asi si este neriesila buracku alebo nas na ucte volnych 30k a nevies co s nimi.
Dobre si spravila. Ktovie ako by sa zachoval keby si za volantom sedela ty.
Akože áno, aj ja by som mala nervy. Ale napadnúť zato človeka? A ešte k tomu starého človeka? Veď to neurobil náročky. Ešteže si tam bola a zastavila si ho.
@anonym_autor no a este ked citam, ze mas 33 rokov… co myslis, kolko mas este casu na hladanie Pana dokonaleho, kludneho, bohateho, bez chyb?
@belllinka jasne, tak si treba vziat debila. Hlavne, ze mas dakeho chlapa.
Ach, toto myslenie niektorych zien z roku 1960.
@belllinka jasne, tak si treba vziat debila. Hlavne, ze mas dakeho chlapa.
Ach, toto myslenie niektorych zien z roku 1960.
@moonlight1210 to z jednej situacie usudzujes, ze to je debil, kazdy moze urobit chybu.
Úprimne? Keby som starým pánom tak to riešim cez políciu, a ešte ho aj udam. A prepáč, tak ako sa zachoval tvoj muž tak sa zachová len ozajstný kreten.
@moonlight1210 to z jednej situacie usudzujes, ze to je debil, kazdy moze urobit chybu.
@belllinka prepac ale agresivita je teda riadne cez ciaru a agresivita voči staršiemu cloveku tak to je nieco co nikto normálny nemoze tolerovať
Ženy vidia red flag vo všetkom. Nejaky 75 ročný dedo s reakčnými schopnosťami lenochoda, ktory uz dávno nemal mať VP ti zničí úplne nové auto a ty nemáš byt nasraty, lebo sa s tebou rozide tvoja 6 ročná partnerka. 😃 to ešte môže byť rád, ze sa s ním rozišla. 6 ročný vzťah zahodiť pre toto 🤣 modykonik je fakt pre ženy co si nevedia nájsť partnera
@biba_18 myslím že by ho viackrát kopol keby hlavne po ňom nezručal taký vysoký mladý chlap vedľa v pruhu asi štýlom : ti jebe kámo ? Išlo o staršieho pána , suchý ako slivka , proste starší človek a ten môj má cez 100 kg.
@anonym_autor agresívny človek s takým by som nič nechcela mať, či auto nové alebo staré to bz ma mrzelo, aspoň sa ti ukázal
@belllinka takze treba pockat, az mu rupnu nervy este raz. A potom autorke povedat, ze to mala predsa predpokladat uz pri tej prvej sarvatke.
@belllinka toto nie je chyba, ale úplné zlyhanie charakteru.
Okrem toho, ak by to teda bola "len" chyba (podla teba), tak by si ju dotyčný mal uznať, a hlavne sa ospravedlniť ( a nie tej žene, ale hlavne tomu pánovi).
A inak by ma zaujímalo, či by si bola taká zhovievavá, keby 100-kilový bulo takto sotil tvojho otca, či starého otca (neviem koľko máš rokov). Na mieste staršieho pána či jeho rodiny by som udala chlapa za napadnutie.
@belllinka toto nie je chyba, ale úplné zlyhanie charakteru.
Okrem toho, ak by to teda bola "len" chyba (podla teba), tak by si ju dotyčný mal uznať, a hlavne sa ospravedlniť ( a nie tej žene, ale hlavne tomu pánovi).
A inak by ma zaujímalo, či by si bola taká zhovievavá, keby 100-kilový bulo takto sotil tvojho otca, či starého otca (neviem koľko máš rokov). Na mieste staršieho pána či jeho rodiny by som udala chlapa za napadnutie.
@huxy neviem, podla mna by uz taki stari ludia nemali soferovat, tie reflexy su nanic

Vieš čo to je ale prirodzena reakcia a hnev. Nejdem to rozoberať extra, ženy to nemusia chápať možno, ale muži to chápu. Väčšina sa môže dostať až po to sotenie. Že by začali ale kopať to si už nemyslím. Myslím, že si sa s niekým rozišla kvôli tomu, že je to chlap. Zaplatil možno 30k za auto a už je kvôli niekomu inému rozbité. ... zhrnul by som to tak, že takto, sa prejavuje Testosterón v mužskom tele. Niekto ho má menej, niekto viac, niekto vie, že sa musí ukludniť lebo je nepríčetný. On videl vodiča čo to spôsobil ako svôjho nepriateľa a vinníka čo mu zničil čisto nový majetok v hodnote x tisíc €.