Ako riešiť agresívne správanie partnera po nehode?
Ako by ste sa zachovali keby váš budúci manžel ( máj 2026 ) šoféroval a prudko zabrzdil , lebo auto pred ním zabrzdilo prudko tiež kvôli chodcovi , ale auto za nami už vrazilo do nás, ani nie do dvojtýždňového nového auta. Samozrejme muž celý od hnevu bez seba začal nadávať tomu pomerne staršiemu pánovi 75+ veľmi vulgárne, ten sa mu to snažil vysvetliť a on do neho strčil tak že spadol na zem. Keby ho nechytím a jeden chlap po ňom nezrúkol a nevystúpil z auta ,tak ho na tej zemi aj kopne a nie raz. Nikdy som ho takéhoto nevidela kvôli jednému zasranému pokrivenému plechu . Ostatné som už vybavila radšej ja , políciu sme nevolali , ešte som pána prezrela či nemá ublížené a či sa cíti dobre. Nebola by to pre vás červená vlajka ?
@sisaka ja o voze a ty o koze. ak by tu bol príspevok o sácaní tak by som sa vyjadrovala k tomu. je tu ale príspevok o kopaní, tak píšem o kopaní 😏
@biba_18 tu ale JE príspevok o sácaní. Ty to ignoruješ a píšeš, že ale ho nedokopal a nevieme, či ho chcel dokopať. Ja tiež nepíšem o kopaní, píšem, že nadávanie a sácanie starého človeka, ktorý dokonca na následky sotenia spadne, je cez čiaru. Ty si tá, čo tú vetu o sácani buď úmyselne ignoruje, alebo ti to príde normálne. V mojom okolí je takéto správanie neprípustné, ty ho prechádzaš bez povšimnutia.
Ten snúbenec siahol na druhú osobu a ešte k tomu slabšiu - však to je fyzický útok, to je normálny priestupok, ten starý pán by ho mohol za to zažalovať.
Pád človeka hlavou na asfalt/betón jedno či mladý alebo starý môže spôsobiť smrť. Jedine mal šťastie v nešťastí že neudrel hlavu o cestu tak žeby mal vnútorné krvácanie a nezomrel. Budeš tehotná, pri hádke dostane nervy, ťa postrčí na schodoch a zlomíš väzy.
@huxy ale ty nemozes predvidat spravanie vsetkych naokolo. Ci ty ked ides autom tak soferujes podla toho ze za tebou moze byt dedko? A pred tebou mozu viest tortu? A oproti moze soferovat mamicka ktorej zrovna zaplace dieta? A z prava pojde typek co si akurat kychne?
@really8 ano, máš predvídať, nelepiť sa na vodičov pred sebou a mať oči všade naokolo, lebo mnohí šoféri (a aj chodci) sú dnes katastrofa
6 rokov života v prdeli , mám 33 rokov a môžem začať odznova.
@anonym_autor radšej po 6 r začať znova ako po 16 r s dvoma deťmi utekať v noci o život z bytu a riešiť podobne chuťovky. Buď rada že sa prejavil ešte včas. Chlapa ktorý v zúrivosti zautoci na starého človeka by som sa bála a všetka dôvera aj city by zmizli okamžite. Vybuchnúť je ok aj zakričať a nadávať ale dostať agresívny amok tak že nevie čo robí a len mláti človeka pred sebou a nevie sa zastaviť. Ojoj.
@anonym_autor ja by som sa s ním rozišla. To je jeden z náznakov, že sa nevie ovládať a je to agresívny debil
@anonym_autor ja ti ešte poradim len jedno. Neber si ho.
@anonym_autor nečítala som celú diskusiu, možno tu už niekto napísal - radšej stratiť 6 rokov a začať odznova, ako si zničiť celý život s agresívnym psychopatom.
@anonym_autor Keby mu len nadaval, hoci aj vulgarne, ok. Prezila by som, stratil nervy. To sotenie je moc. Reakcia toho mladeho, co vystupil z auta to len dosvedcuje
Vieš čo to je ale prirodzena reakcia a hnev. Nejdem to rozoberať extra, ženy to nemusia chápať možno, ale muži to chápu. Väčšina sa môže dostať až po to sotenie. Že by začali ale kopať to si už nemyslím. Myslím, že si sa s niekým rozišla kvôli tomu, že je to chlap. Zaplatil možno 30k za auto a už je kvôli niekomu inému rozbité. ... zhrnul by som to tak, že takto, sa prejavuje Testosterón v mužskom tele. Niekto ho má menej, niekto viac, niekto vie, že sa musí ukludniť lebo je nepríčetný. On videl vodiča čo to spôsobil ako svôjho nepriateľa a vinníka čo mu zničil čisto nový majetok v hodnote x tisíc €.
@anonym_6e365a nie kvôli tomu, že je chlap, kvôli tomu, že násilný chlap.. to je rozdiel.
Nepoviem, keby hádka gradovala, aby prerástla - ani vtedy by to nebolo akceptovateľné, ale bolo by to pochopiteľné.. Ale on vlastne od zlosti zaútočil..
@anonym_autor to ze sa nastval je ok,to ze tak reagoval a sotil toho pana je uz trochu privela,ale mohol to byt afekt,dolezite je ako sa zachoval potom ked vychladol...
Vesmir ti posiela znamenia.
Soferovala som sefovo rodinne nove auto z firemnej oslavy. Bala som sa. Videl, ze som nesvoja. Povedal, nestresuj, ved su to len plechy...
A je to tak, su to len plechy.
@anonym_autor máj 2026, to predpovedas budúcnosť? Snáď mu ho raz nerozbijes ty, možno by tam nebol nikto, kto by na neho zarucal. Našťastie to nie je môj prípad, ale mojej blizkej kamošky, ktorá mala takého priateľa a ten tomu pánovi natrhol pečeň a potom ho niekto dopichal. Druhý kamoško vytiahol tiež chalana a dobil ho tak, že isiel sedieť na pár rôčkov. Inak kľudni chlapci 😀 nepoviem keby ti niekto dal po hube pred ním, ale kus poisteneho plechu a ešte keď to nespravil naschvál...
Ženy vidia red flag vo všetkom. Nejaky 75 ročný dedo s reakčnými schopnosťami lenochoda, ktory uz dávno nemal mať VP ti zničí úplne nové auto a ty nemáš byt nasraty, lebo sa s tebou rozide tvoja 6 ročná partnerka. 😃 to ešte môže byť rád, ze sa s ním rozišla. 6 ročný vzťah zahodiť pre toto 🤣 modykonik je fakt pre ženy co si nevedia nájsť partnera
@kabyko byt nasraty mas pravo aj v tomto pripade. Ale ty by si tiez dedka inzultoval, vsak?
A vobec sledujes aj postupnost udalosti, najprv bol naraz, potom inzultacia stareho cloveka a az nasledne rozchod s agresinym jedincom, ktory nie je shopny zvladat emocie.
Bože! To je totálny debil!!!! Nebola by som s takýmto mužom ani polhodinu,ani za kávu by mi nestal!! Absolútna neúcta voči starším ľudom a k tomu ešte totálne špatne nastavené životne hodnoty!!!!! Totálny debil! Normálny človek by reagoval ustarostene či je starší pán v poriadku, urcite bol vystrašený už len z toho že sa mu to stalo, kašlať na auto!
Buď rana za túto príhodu! Nechcem vedieť aky bude tento debil raz muž a otec 😔😔😔
ja som presvedčená na 100 % že by ho bol kopol a nie raz , ale som ho ja chytila a hlavne zareagoval , resp, sa spamätal až na riadne zhuknutie toho chlapa.
Ešte v aute domov hromžil a nadával , ani nejdem písať ako lebo to je nepublikovateľné. Na druhý deň som sa zbalila a odišla som ,máme spolu byt na polovicu , hypotéku , tak teraz to musíme vysporiadať. Rodina do mňa hučí , že však nič sa nestalo a toľko sme boli spolu , svadbu máme mať v máji ( mali sme mať ). Ono aj to ako to pokračovalo ďalej len mi ukázalo že by to s ním nebolo jednoduché, ako som odišla tak vymenil zámok , všade ma blokol, takže mi znemožni prístup do vlastného bytu. Jediné čo som mohla urobiť prísť so zámočníkom , otvoriť dvere , pobrala som si zvyšné veci , elektroniku ktorá bola moja , riady a hrnce čo boli moje, jednoducho všetko čo mi patrilo, zámok som vymenila a jemu hodila kľúče do schránky. Dočasne bývam u rodičov ale od nového roka idem do podnájmu na druhom konci mesta.
ja som presvedčená na 100 % že by ho bol kopol a nie raz , ale som ho ja chytila a hlavne zareagoval , resp, sa spamätal až na riadne zhuknutie toho chlapa.
Ešte v aute domov hromžil a nadával , ani nejdem písať ako lebo to je nepublikovateľné. Na druhý deň som sa zbalila a odišla som ,máme spolu byt na polovicu , hypotéku , tak teraz to musíme vysporiadať. Rodina do mňa hučí , že však nič sa nestalo a toľko sme boli spolu , svadbu máme mať v máji ( mali sme mať ). Ono aj to ako to pokračovalo ďalej len mi ukázalo že by to s ním nebolo jednoduché, ako som odišla tak vymenil zámok , všade ma blokol, takže mi znemožni prístup do vlastného bytu. Jediné čo som mohla urobiť prísť so zámočníkom , otvoriť dvere , pobrala som si zvyšné veci , elektroniku ktorá bola moja , riady a hrnce čo boli moje, jednoducho všetko čo mi patrilo, zámok som vymenila a jemu hodila kľúče do schránky. Dočasne bývam u rodičov ale od nového roka idem do podnájmu na druhom konci mesta.
@anonym_autor Drž sa
Tieto komentare zien, su to len plechy, kaslat na auto, ved sa nic nestalo...mate v garazi dalsie tri auta? Zarobite si na nove za hodinu?
áno, bola by to premna červená. mňa by teda tiež nasralo dvojtýždňové auto, ale sotenie na zem? 😳 tak to je moc, taketo násilie nech je už akákoľvek vypata situácia je príliš.
keď by sa to stalo tebe, že ty by si neubrzdila a rozbila dvojtýždňové auto, tak by ťa vyfackal? môj manžel keď som nabúrala neriešil auto, riešil mňa, tak isto keď sa to stalo jemu, mne bolo úplne jedno čo je s autom, riešila som čo je s ním.
Tieto komentare zien, su to len plechy, kaslat na auto, ved sa nic nestalo...mate v garazi dalsie tri auta? Zarobite si na nove za hodinu?
@anonym_a90f9c a čo, keď aj nemajú ďalšie tri autá, to sa snáď nerieši takýmto násilím. a každý kto takéto vybuchnutie s napadnutím berie ako adekvátnu reakciu, asi sám nebude celkom ok. zhodiť 75rocneho pána, veď mu mohol zlomiť panvu
@anonym_a90f9c nie, nemame a ani za hodinu na nich nezarobime. Ale napriek tomu su to len plechy, len auto, len hmotna vec, ktoru mohol rozmlatit aj on sam v najblizsej zakrute. Tu nejde o plechy ale o to, ze niekto nezvlada sam seba a "vybija si nervy". Mohol si ich vybit aj na osemnastrocnom spratkovi, ak by bol on vinnikom nehody tak ako si ich vybil na starsom cloveku. V kazdom pripade jednoducho nezvladol svoje emocie a v kritickej situacii sa uchylil, zmyslov zbaveny, k fyzickemu nasiliu.
@anonym_a90f9c takže pri náraze zozadu a pokčený plech treba zánovné auto zošrotovať a kúpiť nové? Ak máš takéto zmýšľanie, to zozadu buchnuté auto ktorého opravu poisťovňa z PZP preplatí nedávaj ešte do šrotu, ale daruj mi ho.
@anonym_a90f9c a čo, keď aj nemajú ďalšie tri autá, to sa snáď nerieši takýmto násilím. a každý kto takéto vybuchnutie s napadnutím berie ako adekvátnu reakciu, asi sám nebude celkom ok. zhodiť 75rocneho pána, veď mu mohol zlomiť panvu
@ria_sprout uplne suhlasim. Mohol mu tazko ublizit na zdravi, a potom by este videl co je skutocny problem. Autorka svojmu byvalemu zabranila aby bol on v maleri
@ria_sprout presne som cakala ktora pride s tymto vymyslom. Nic take som nepovedala. Skoda ze si anonym a tak neviem ci som sa trafila.
Absolútne cez čiaru. Nahnevaní, zúfalí by boli asi všetci, ale sotiť niekoho tak, že spadne a chcieť ho kopať ležiaceho na zemi…. to je už príliš. Čo keby pán spadol tak že si udrel hlavu obrubník a bol by sa ťažko zranil. To by bolo adekvátne pokrčenemu plechu?
páči sa mi ako je tu každý chladnokrvný, v teple domova, na pohodlnom gauči… ☺️ síce sa poháda so sestrou alebo so svokrou kvôli pikovine, ale auto, to je taká somarina…
@anonym_autor naozaj by do neho kopol, a nie raz? alebo ty si sa toho bála že to urobí? lebo to sú 2 rôzne veci… len ti pripomeniem kvôli čomu si ty schopná sa nahnevať, keď nazveš toto zasraný pokrivený plech 🤷♀️
@biba_18 ja mám BMW X5, cize nie lacne auto..narazil do mna pan na nakladnom aute. A neviem si predstavit, v akom vesmire by som tomu cloveku mala vulgarne nadavat a pane boze sotit ho tak ze spadne na zem... toto tu naozaj budes obhajovat? Utok na stareho pana? Neverim.
@ria_sprout presne som cakala ktora pride s tymto vymyslom. Nic take som nepovedala. Skoda ze si anonym a tak neviem ci som sa trafila.
@anonym_a90f9c s čím si sa mala trafiť? za anonym sa schovávas ty nie ja.
páči sa mi ako je tu každý chladnokrvný, v teple domova, na pohodlnom gauči… ☺️ síce sa poháda so sestrou alebo so svokrou kvôli pikovine, ale auto, to je taká somarina…
@anonym_autor naozaj by do neho kopol, a nie raz? alebo ty si sa toho bála že to urobí? lebo to sú 2 rôzne veci… len ti pripomeniem kvôli čomu si ty schopná sa nahnevať, keď nazveš toto zasraný pokrivený plech 🤷♀️
@biba_18 Nastve to kazdeho. Aj nam sa to stalo,ze do nas zozadu naburala zenska. Mali sme pomerne nove auto. Muz,ked vystupoval z auta vychrlil zo tri nadavky,ale akonahle vystupil zacal vodicku utesovat. Ta bola v takom soku,co spravila. Vtedy jej povedal,aby sa netrapila,hlavne,ze sa nam a jej nic nestalo a su to len plechy. Takto sa sprava charakterny clovek. A nie tak,ze skope stareho pana. To uz naozaj prehnal,ked donho sotil.

@anonym_autor to si si nevsimla skor ze je kkt? Je na tebe s kym chces stravit zivot.