icon

Ako riešiť agresívneho partnera a rodinnú situáciu?

bleblee19
24. apr 2026

Ahojte potrebujem poradiť, žijem s priateľom 6 rokov máme spolu syna 1,5r. ,. O syna sa starám v podstate len ja lebo jeho otecko nemá čas to ani tak neriešim, nerobí mi problém postarať sa o svoje dieťa. Ide o to, že jeho otec teda môj priateľ je v niektorých situáciách agresívny. Malému neublížil ale mne áno už sa stalo viac krát že ma fyzicky napadol ale nikdy som nedokázala od neho odísť pretože som si nevedela predstaviť, že už s ním nebudem. Sme spolu skoro 24/7 a možno to už ani nie je o láske ale o zvyku. Keď som otehotnela tak fyzické útoky prestali no po narodení malého sa už párkrát stalo, že ma znova udrel. Dokonca aj keď som mala malého na rukách mi strelil takú že mi v uchu vrnďžalo ešte pekne dlho po tom... Samozrejme vždy to potom ľutoval a s plačom sa mi ospravedlňoval ale aj tak to neskôr spravil znova. Vždy to bolo pri hádke. Z drobnosti vznikla extrémna hádka a ja som už posledne nereagovala inak len tichom alebo som si s malým na rukách pohmkávala no nikdy mi to nepomohlo... Keď som chcela odísť tak sa mi vyhrážal povedal mi že môžem ísť ale bez malého. Odkedy je malý na svete tak mi s ním moc nepomáhal a ani nepomáha. Či som bola chorá či som bola zdravá tak som sa o malého starala ja a to pri tom môj priateľ bez práce takže času má až až naňho ale on sa zaujíma oňho až keď dojde k hadke vtedy sa hrá na neviem akého svätého otecka alebo keď bola u nás návšteva. Vraj mám vypadnúť do p... Ale bez malého. Mám strach pretože ja som sa nasťahovala k nemu a nemám kam ísť a keby som si aj niečo našla a došlo by k súdu nedajú prednosť otcovi ktorý má rodinný dom a jeho rodicia mu finnancne pomáhajú? Keby nie som rodič neváham už nie a bez všetkého by som odišla ale trz keď mám s ním syna a on mi povedal že malého nikam nevezmem bojím sa atak to trpím. Ale už som unavená veľmi unavená

Strana
z3
anonym_85de28
24. apr 2026

@bleblee19 klameš samu seba, pises, ze keby si nebola rodic, nevahas a bez vsetkeho odides. Nie je to pravda, nebola si rodic, ked ta zacal mlatit, a aj tak si neodisla.

anonym_aced11
25. apr 2026

Keď ta udrie chod na pohotovost ,nech spisu záznam plus polícia. Potom zober dieta odid k rodičom..on si môže pískať...dieťa mu nedajú, ani keby co bolo. A on dieta nechce ...on len vie,že sa ho bojíš a preto ti to hivori ...keby aj tak odídeš...bude sa síce rozčuľovať ale ako píšem..zavolať políciu a kašľať na neho ..neboj sa ..príde deň keď bude otlkat aj dieta naozaj nečakaj...môžeš ísť aj fo krízového centra ..tam sa veľa žien skrýva pred násilními mužmi..pohľadať na nete ,zavolaj tam atď..ak teda nemáš kde ísť...

liv1
25. apr 2026

Neviem ci to uz pisali ale prve komentare otras tak skusim dat nieco dokopy. Ak je tvoja situacia taka ako ju popisujes, ze nemas kam ist atd., tak musis zacat krok po kroku.

1. Kazde udretie, modrinu, cokolvek, chod o potvrdenie k lekarovi.
2. Snaz sa nahrabat co najviac dokazov, nahraj si ho ked vrieska, ale davaj samozrejme velky pozor. Niekomu sa o tom zdoveruj, nech aj okolie vie co je zac. Mozno aj rodicom jeho naznac, ale opatrne.

3. Kazde euro co sa da, odkladaj tajne. Kazde.

4. Zacni premyslat, ked dieta pojde do skolky, kam ty pojdes do prace. Nemusis utekat teraz hned prec, i ked uz vcera bolo neskoro. Ale musis sa pripravit na co najrychlejsi odchod.

5. Najdi si organizacie ktore sa venuju tyranym zenam, pozistuj informacie v skupinach nato urcenych, porad aa vsade kde sa da.

Na vsetko je totiz riesenie. Len ho niekedy nevidime.
Premyslaj o svojom zivote, ze toto bude len horsie. A raz ta bude mozno mlatit vlastny syn a k tebe sa rovnako chovat ponizujuco ako tento chuj. Tak good luck

ivett1
25. apr 2026
@liv1

Neviem ci to uz pisali ale prve komentare otras tak skusim dat nieco dokopy. Ak je tvoja situacia taka ako ju popisujes, ze nemas kam ist atd., tak musis zacat krok po kroku.

1. Kazde udretie, modrinu, cokolvek, chod o potvrdenie k lekarovi.
2. Snaz sa nahrabat co najviac dokazov, nahraj si ho ked vrieska, ale davaj samozrejme velky pozor. Niekomu sa o tom zdoveruj, nech aj okolie vie co je zac. Mozno aj rodicom jeho naznac, ale opatrne.

3. Kazde euro co sa da, odkladaj tajne. Kazde.

4. Zacni premyslat, ked dieta pojde do skolky, kam ty pojdes do prace. Nemusis utekat teraz hned prec, i ked uz vcera bolo neskoro. Ale musis sa pripravit na co najrychlejsi odchod.

5. Najdi si organizacie ktore sa venuju tyranym zenam, pozistuj informacie v skupinach nato urcenych, porad aa vsade kde sa da.

Na vsetko je totiz riesenie. Len ho niekedy nevidime.
Premyslaj o svojom zivote, ze toto bude len horsie. A raz ta bude mozno mlatit vlastny syn a k tebe sa rovnako chovat ponizujuco ako tento chuj. Tak good luck

@liv1 perfektne si to napísala...👍

libertz
Autor odpoveď zmazal
anonym_48042d
27. apr 2026
@libertz
Odpoveď bola zmazaná

@libertz nikoho tvoj nazor nezaujima. Nechapem na co je to dobre, prist si len kopnut. Jaj, lebo si chudak. Mudri, stastni a spokojni ludia nemaju potrebu kopat do druhych, ktori su na dne, to iba uboziaci. Taki si dvihaju svoje ego na takychto zranenych ludoch. Aj keby si mal/mala pravdu. To na veci nic nemeni.

libertz
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3