Ako riešiť agresívneho partnera a rodinnú situáciu?
Ahojte potrebujem poradiť, žijem s priateľom 6 rokov máme spolu syna 1,5r. ,. O syna sa starám v podstate len ja lebo jeho otecko nemá čas to ani tak neriešim, nerobí mi problém postarať sa o svoje dieťa. Ide o to, že jeho otec teda môj priateľ je v niektorých situáciách agresívny. Malému neublížil ale mne áno už sa stalo viac krát že ma fyzicky napadol ale nikdy som nedokázala od neho odísť pretože som si nevedela predstaviť, že už s ním nebudem. Sme spolu skoro 24/7 a možno to už ani nie je o láske ale o zvyku. Keď som otehotnela tak fyzické útoky prestali no po narodení malého sa už párkrát stalo, že ma znova udrel. Dokonca aj keď som mala malého na rukách mi strelil takú že mi v uchu vrnďžalo ešte pekne dlho po tom... Samozrejme vždy to potom ľutoval a s plačom sa mi ospravedlňoval ale aj tak to neskôr spravil znova. Vždy to bolo pri hádke. Z drobnosti vznikla extrémna hádka a ja som už posledne nereagovala inak len tichom alebo som si s malým na rukách pohmkávala no nikdy mi to nepomohlo... Keď som chcela odísť tak sa mi vyhrážal povedal mi že môžem ísť ale bez malého. Odkedy je malý na svete tak mi s ním moc nepomáhal a ani nepomáha. Či som bola chorá či som bola zdravá tak som sa o malého starala ja a to pri tom môj priateľ bez práce takže času má až až naňho ale on sa zaujíma oňho až keď dojde k hadke vtedy sa hrá na neviem akého svätého otecka alebo keď bola u nás návšteva. Vraj mám vypadnúť do p... Ale bez malého. Mám strach pretože ja som sa nasťahovala k nemu a nemám kam ísť a keby som si aj niečo našla a došlo by k súdu nedajú prednosť otcovi ktorý má rodinný dom a jeho rodicia mu finnancne pomáhajú? Keby nie som rodič neváham už nie a bez všetkého by som odišla ale trz keď mám s ním syna a on mi povedal že malého nikam nevezmem bojím sa atak to trpím. Ale už som unavená veľmi unavená
@bleblee19 nevieš si predstaviť, že by si bola bez takého hovada? Dievča, preber sa!!! Na čo čakáš, kým začne mlátiť aj dieťa?! Keď už ty si hlúpa (prepáč, ale zjavne si, keď si si urobila dieťa s chlapom, ktorý ťa bil), trp, koľko chceš, ale máš dieťa, tak to už nie je len o tvojej hlúposti, teraz máš povinnosti voči dieťaťu, ktorému musíš zabezpečiť normálny, pekný život
@bleblee19 nevieš si predstaviť, že by si bola bez takého hovada? Dievča, preber sa!!! Na čo čakáš, kým začne mlátiť aj dieťa?! Keď už ty si hlúpa (prepáč, ale zjavne si, keď si si urobila dieťa s chlapom, ktorý ťa bil), trp, koľko chceš, ale máš dieťa, tak to už nie je len o tvojej hlúposti, teraz máš povinnosti voči dieťaťu, ktorému musíš zabezpečiť normálny, pekný život
@danica2711 este horsie... nie on dieta mlatit nebude, takyto clovek ma dieta za polohboha, bude utlacat a urazat matku, v dieta si vybuduje potom voci matke na jednej strane lutost, ale skor odpor, bude ju mat za rovnako nemoznu ako otec... proste kopirovat bude ocinkove spravanie...
Nemá prácu, živia ho rodičia, nepomáha ti, nestará sa o dieťa a hlavne bije ťa.
Prečo s nim ostať? Odpovedz si na túto otázku.
Ako čítam z textu, tak kvôli tomu, že nemáš kam ísť.
Nemáš rodičov, starých rodičov? A čo tvoje zamestnanie? Čím si sa živila? Máš sa kam vrátiť? Nie je povinnosť byť doma do 3 rokov veku dieťaťa. Myslím, že tvoja situácia vyžaduje skorší návrat do práce, aby si si vedela zabezpečiť odchod od hentoho kreténa.
Chora na hlavu si ty, ked si s nim po opakovanych fyzickych utokoch otehotnela.
@anonym_460ac0 presne súhlasím, stále tie ženy sú sprosté s prepáčením, zbalím seba aj malého, a nech sa vyhráža debilko, ešte ho udám na polícii, zákaz priblíženia a môže snívať, že dieťa niekedy dostane vôbec na jeden deň
@danica2711 este horsie... nie on dieta mlatit nebude, takyto clovek ma dieta za polohboha, bude utlacat a urazat matku, v dieta si vybuduje potom voci matke na jednej strane lutost, ale skor odpor, bude ju mat za rovnako nemoznu ako otec... proste kopirovat bude ocinkove spravanie...
@simca06022011 máš pravdu, existujú aj variantné "riešenia", bohužiaľ ani jedno nie je dobré. Jediné dobré východisko je odísť, ale v tomto prípade asi nenastane...
@simca06022011 máš pravdu, existujú aj variantné "riešenia", bohužiaľ ani jedno nie je dobré. Jediné dobré východisko je odísť, ale v tomto prípade asi nenastane...
@danica2711 obavam sa, ze mas pravdu. Den pri dni tu nejaka s podobnym pribehom napise a vysledok je co? Nic. Ostava, lebo si povie, radsej to vydrzim aj ked ma bude otlkat ako by mala riskovat to, ze bude musiet vynalozit vela vela usilia na to aby sa postavila na nohy, postarala sa o dieta, zabezpecile jemu aj sebe bezpecie daleko od agresora. Pripadne este napise, ze nikto ju nechape, nikto nerozumie jej pocitom a len ju odsudzuje. Ale naozaj tazko lutovat nejaku matku, ze dopusti aby v tomto vyrastalo jej dieta. Ona si toho debila vybrala sama, ked chce trpiet, nech trpi, ale kurna, kde je zodpovednost az to dieta? To im nedocvakne, ze kazda facka, ktoru jej vylepi chlap pred dietatom, kazda hadka, ktoru pocuje ublizuje najviac tomu dietatu? Ja ich uz pre seba volama cakatelky na zazrak. Cakaju, ze jedneho dna sa zazrak stane a z agresivneho debila sa stane milujuci partner a otec.
To čo sú za odpovede? Chcete ju dohnať k samovražde?
@aurelia2000 odpovede ženských, ktorým chyba ako empatia, tak aj vedomosť o ľudskej psychike, traumach a fungovaní ľudského mozgu....
Škoda, že sa vôbec umývajú.. kopať do ležiaceho je také hrdinstvo..
dalsi zo zlatou cicinou?
@danica2711 obavam sa, ze mas pravdu. Den pri dni tu nejaka s podobnym pribehom napise a vysledok je co? Nic. Ostava, lebo si povie, radsej to vydrzim aj ked ma bude otlkat ako by mala riskovat to, ze bude musiet vynalozit vela vela usilia na to aby sa postavila na nohy, postarala sa o dieta, zabezpecile jemu aj sebe bezpecie daleko od agresora. Pripadne este napise, ze nikto ju nechape, nikto nerozumie jej pocitom a len ju odsudzuje. Ale naozaj tazko lutovat nejaku matku, ze dopusti aby v tomto vyrastalo jej dieta. Ona si toho debila vybrala sama, ked chce trpiet, nech trpi, ale kurna, kde je zodpovednost az to dieta? To im nedocvakne, ze kazda facka, ktoru jej vylepi chlap pred dietatom, kazda hadka, ktoru pocuje ublizuje najviac tomu dietatu? Ja ich uz pre seba volama cakatelky na zazrak. Cakaju, ze jedneho dna sa zazrak stane a z agresivneho debila sa stane milujuci partner a otec.
@viestta presne; mne ti už tých žien často ani ľúto nie je, každá strojcom svojho "šťastia" - ale tie chúďatá deti!
@viestta presne; mne ti už tých žien často ani ľúto nie je, každá strojcom svojho "šťastia" - ale tie chúďatá deti!
@danica2711 ja v tychto debatach uz len apelujem na prospech deti, mozno to nejakej docvakne. Ale fakt len mozno a fakt len nejakej. Iluzie si nerobim

@bleblee19 dufam, ze ti sociálka to dieta vezme. Pre jeho dobro. A ty ak sa nespamätas tak ta raz zabije.