Ako riešiť divné správanie manžela posledný rok?
Manzel sa posledny rok sprava divne. Niekedy sme zaspavali v objati. No posledny rok ma ani nechce objat, ked ho idem objat ja,tak mi povie,ze teraz nie, lebo je mu horuco,je spoteny a neviem co. Pusu mi neda sam od seba, ked pride z prace a idem mu ju dat ja,povie,ze teraz nie,nema umyte zuby, teraz nie,lebo si ide umyt ruky a vzdy ma nejaku vyhovorku.
Za posledny rok som pribrala 6kg, aj kvoli tomu, aky ku mne je, tak som sa tlacila sladkym. Viem,ze sa mu vzdy pacili stihlr zeny,co ja nie som. Vyspat sa so mnou vyspi raz za tyzden, ze v tom je iniciatovny, ale tamto vobec.
Uz som sa ho pytala,aky ma problem? Ci som mu nechutna,ked som ptibrala? Alebo ci niekoho ma? Odpovedap na vsetko nie. Neviem, co s tym robit. Ano,poradite mi schudnut, to je mi jasne, len sa pytam ci je normalne take odmietanie len preto,ze clovek kus priberie? Ako by ste to riesili? Do mobilu mu liezt nechcem ani nebudem.
@anjelicek26 viem ze sa vyzierat dladkym je moc blby napad.. v tom som videla utechu a citila sa apon trochu ok. No ano, deti su vycerpavajuce ale 90% casu s nimi travim ja.
@banderaska29 co mam v plane? Dobra otazka. Zatial nemam ani plan A ani plan B,vobec netusim ako sa zariadit
Ma niekoho iného ...
@autorka, je mi to ľúto, ale som si istá ze ma nejakú inú, možno je len platonicky zamilovaný, ale možno aj ma druhý vzťah si všetkým.
Ked sa nechce objímať, bozkávať a predtým chcel, tak to je divne, asi to vyhľadáva inde 😏
Ak chceš, napíš mi súkromnú správu, dám ti nejaké typy
Autorka, toto co pises ze ochadza "umyt motorku" a "skontrolovat kancelariu".....
Moj ex tak chodil susede z vedlajsieho panelaku "opravovat telku"
Ver mi ze na 100% niekoho ma. To ze nechce dotyky, pusy atd je dalsi dokaz.
Skus mobil, ma ho zaheslovany?
Tak ho popros ci ti ho moze pozicat, ze na tvojom "to" nefunguje.
Alrbo mu rovno povedz ze ak nema co skryvat nech ti ho ukaze. Jasne ze ti ho neukaze. Lebo niekoho ma
Nemozem povedat, ze moj ex bol nejaky tutmak. To nie, bol to normalny chlap. Ale zaskocilo ma to hlavne preto, lebo dovtedy sa tak absolutne neprejavoval, ako keby otocil uplne to, aky bol predtym. A ano, nikto by to donho nepovedal, ziadny Casanova. Ale tak mam skusenost, viem, coho sa vyvarovat. Samoska, ze nikto nie je idealny, kazdy ma svoje chyby a kazdy vztah je hlavne o velkej tolerancii.
@lentilka78 platonickt moze byt, to by som aj vedela o koho by slo. Po porode mi povedal,ze vraj inak voniam,resp ze mu nevoniam ci nwmam hormonalne problemy. Tie nemam. Co mam s tym robit? Rada by som ti napisala, ale to by si poznala moju identitu a to nechcem, preoac. Ale si velmi laskava
Po roku od zmeny to ideš riešiť? Doteraz si čakala na zázrak alebo na čo? Myslím, že po roku by sa musel stať zázrak, aby ste to zachránili. Hlavne keď on sa aj ďalej tvári, že je všetko ok. Také odcudzenie, aj keby za tým nebola milenka, sa dá len ťažko prekonať.
@joannita mobil je zaheslovany a to by radsej skontroloval ci mi 'to' ozaj nefunguje na mojom ze kde je problem. Nikdy mi ho nedal poriadne do ruky. Len on mi vobec nepride ako ten typ ale zdanie niekedy klame
@anketkarka ano lebo predtym nikam nechodil po praci a teraz chodieva.. no my sa spolu rozpravame, len nie o vsetkych tenach, blbo to vyznieva ako to pisem
Autorka, on ti vobec nepride ten typ ze by ta podvadal? Hmmm
Minule ma zbalil jeden mega slusny chalan ktory tiez VOBEC nebol ten typ. A nakoniec som zistila, ze ma doma dlhorocnu frajerku, idu sa brat, ich rodicia sa poznaju. A jeho frajerka zije v tom ze on nieje ten typ. A pritom ju podviedol.
100% niekoho ma, popis sedi dokonale.. ani moj ex nebol ten typ.. samozrejme, ze chlap sam od seba sa nikdy neprizna, kedze chlapi maju v povahe problemy odkladat a neriesit, cize sa mu nechce riesit kto to je, preco to spravil, znasat tvoje vycitky, riesit rozvod, deti atd. Takze si musis premysliet co chces a ako to chces a potom mu narovinu povedat, ze vies, ze niekoho ma a ze s nim koncis..
Často tu čítam rôzne diskusie, kde baby rádia rovod, rozchod, za všetkým vidia milenku atď.. Ale tuto je to na 99% jasne, že niekoho ma. Je mi to ľúto, ale je na čase sa otvorene porozprávať, čo cítiš, povec mu to, čo si sem napísala, alebo potom hľadaj dôkaz, a už s dôkazom ho konfrontuj, že vieš, že niekoho ma a riešte rozvod, ak v tomto nechces ďalej žiť.
@autorka chápem ze sa bojíš zverejnenia, ale ja som úplne diskrétna, toho sa nemusíš báť, ale veľmi toto niečo pripomína, len tiež nechcem súkromné vdci písať verejne. Je to na tebe, ale myslím to dobre, neboj
No tak sa mu zatocila hlava zo štíhlej kolegyne, bud ju uz pretahuje alebo plánuje pretiahnuť alebo chodí za pracovnickami. Tu ide ale o to, co chceš ty a ako sa eventuálne nastavis, ked pride na prevalenir nevery. Samotný rozhovor je teraz zbytočny nakoľko bude zatlkat ako partizán. Tu nejde o postavu. Vzťah nestojí na par kilo hore dole. Každý muz sa začne časom nudit a je len na zene kedy a ako velmi nastane stereotyp. Bohužiaľ, nezijeme v telenovelach. Je na zene aby chlapa dostatočne zaujimala, aby ho dostatocne vyťažila a aby okrem deti a domácich vecí mali aj spoločné záujmy ktoré spolu pestujú a utuzuju tym vzťah. Citam ze chlap ma motorku a ty doma s deckami. On unika z vasej reality a nudy a ver mi ze uz ma aj ozajstný motív kedy pozornosť tentoraz sexualnu a intímnu investuje inam. A nevyhovarajme sa na kilá. Nevera byva komplexná záležitost.
Najväčší zahýbači sú tí, ktorí na to nevyzerajú. Doma manželka, deti, obyčajný výzor na prvý aj desiaty pohľad dokonalá rodinka a on obrába ďalšie tri. Podľa tých debilných výhovoriek sa chodí vytriasť a ty to toleruješ. Treba ho viac zamestnať doma a zatiaľ si premyslieť čo budeš robiť keď manželstvo ozaj skončí.
Autorka ,buď ťa podvádza alebo ťa prestal milovať.Jedno aj druhé je pre ženu veľmi bolestivé .A aby nebol podozrivý ,raz za týždeň sa obetuje .Aj keby ťa ešte fyzicky nepodvádzal tým ,že sa mu vyzorovo asi nepáčiš ,je len otázka času kedy začne .
Ktorý muž sa priamo prizná k nevere? 😄
Stačí taká odpoveď?
A nie, nie je to tým, že si pribrala, podľa mňa si zo za ten rok ani nevšimol. Keď si nevšimol, že ti chyba ako muž, tak tvoje kila ho netrápia ale ze vôbec.
Kila s tym nic nemaju.
Nie je uz jednoducho zamilovany.
Pisala si, ze deti su vacsinu casu s tebou. Tak mu ich daj ked ide do obchodu, ze sa chcu povozit. Moje hned sedia v aute ked pocuju, ze niekto z nas ide do mesta/obchodu. Nechavaj ich viac s nim a ty si urob program pre seba. Mozes cvicit, aby si sa citila lepsie, spoznas novych ludi.
ja nechápem,keď mal také veľké výhrady voči tebe,prečo si ťa bral? A teba nechápem,prečo si sa za neho vydávala? A prečo ste si vôbec spolu niečo začali,keď si sa mu nepáčila vlastne?
Ale tu nič neporiesis. Proste otvor oči a buď všímavá. No a za určitých okolností by som si aj telefón pozrela keby som mala príležitosť. Lepšie ako zo seba nechať robiť parohačku.
Muž nikdy nepovie veci na rovinu ktoré povedať nechce.

@muchotrafka298 ze mu na mne prekaza toho vela,to viem. Aj co sa tyka mojej povahy,ale to vedel uz davno aka som. Vsak ma pozna 13 rokov..a tvoj bol taky tulpas zeby to nanho clovek nepovedal?